değer 1500 den sonra gözükürmüş kese.haftaya gözükür keseniz bence.hayırlı olsun.günaydınnnn kızlar
sat 8 şubat ve 26 günde bir regl oluyorum cuma günü olama gerekiyordu olmadım bel ve kasık ağrım vardı pazar günüde olmayınca direk kan testi yaptırdım sonuç 248 çıktı henüz doktorumla görüşmedim sizce kese için nekadar süre sora gitmem gerek?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım
- Konu Sahibi Tugbas24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
günaydınnnn kızlar
sat 8 şubat ve 26 günde bir regl oluyorum cuma günü olama gerekiyordu olmadım bel ve kasık ağrım vardı pazar günüde olmayınca direk kan testi yaptırdım sonuç 248 çıktı henüz doktorumla görüşmedim sizce kese için nekadar süre sora gitmem gerek?
çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah cvp verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.. :)
değer 1500 den sonra gözükürmüş kese.haftaya gözükür keseniz bence.hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah cvp verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.. :)
- 26 Ağustos 2014
- 8
- 1
- 3
- 37
Kızlar merhaba
Benim SAT 27.01.2015 , adetim üç gün gecikince kan testi yaptırdım 27.02.2015 te 179 çıktı çok düşük iki gün sonra tekrar gel yine yapalım dedi laboratuar ama gerek görmedim direk doktordan randevu aldım bugüne , sabah kesemi görmeyi umud ediyordum artık ama doktor göremedi , dış gebelik olabilir dedi yada daha erken de olabilir dedi haftaya pazartesi gel emin olalım dedi çok moralim bozuldu benim tarihimde olanlar ne zaman gördü kesesini? nasıl geçecek bir hafta hiç bilmiyorum?
Benim SAT 27.01.2015 , adetim üç gün gecikince kan testi yaptırdım 27.02.2015 te 179 çıktı çok düşük iki gün sonra tekrar gel yine yapalım dedi laboratuar ama gerek görmedim direk doktordan randevu aldım bugüne , sabah kesemi görmeyi umud ediyordum artık ama doktor göremedi , dış gebelik olabilir dedi yada daha erken de olabilir dedi haftaya pazartesi gel emin olalım dedi çok moralim bozuldu benim tarihimde olanlar ne zaman gördü kesesini? nasıl geçecek bir hafta hiç bilmiyorum?
- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 34
KAN-İDRAR vs vs birkaçtane tahlil verdi onlar için gidicem yani yaptır gel dedi :) bende kısmtese haftaya yıllık iznine cıkıcam o arada yaptırırım rahat rahat giderim doktora :)çok güzell sizinle aynıyız haberleşelim lütfen.haftaya niye kalp atışı içinmi? bana iki hafta sonraya gün verdi
- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 34
biraz bekle bence strese girme sonra benim 2826 öğrendiğimde ve doktora gittiğimde 5000 civarıydı ki karından puslu vajinal ultrasonda net göründü . 5000 geçmesi gerekiyor rahatlıkla görünmesi için görünmediğinde üzülürsün o nedenle erken gitme bencegünaydınnnn kızlar
- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 34
biraz bekle geç döllenmiş olabilir içini ferah tut herkezde aynı olmuyor çünkü.Kızlar merhaba
- 3 Mart 2015
- 21
- 10
- 3
- 43
benim sat 26.01.2015. Alttan muayenede 2 martta kese görüldü. ama belçika'dayım, belki cihazlarda hassasiyet farkı vardır.Kızlar merhaba
- 26 Ağustos 2014
- 8
- 1
- 3
- 37
benim sat 26.01.2015. Alttan muayenede 2 martta kese görüldü. ama belçika'dayım, belki cihazlarda hassasiyet farkı vardır.
Merhaba
akşam dayanamadım başka bi doktora gittim alttan muayene yaptı ve gördü yani dış gebelik kesinlikle değil dedi ama gördüğü keseye de çok düzgün değil dedi on gün önce beta hcg 196 dün yaptırdım 1882 çıktı normalde 6000 lerde olması gerekiyordu, dış gebelik olmadığı için sevindim ama kese düzgün değil dediği içinde moralim bozuldu hafta kadar bekliycez ne kadar stresli bir süreçmiş 9 ay böyle mi oluyor acaba sürekli ağlamak geliyor içinden bebeğimi kaybedicem korkusuyla
- 26 Ağustos 2014
- 8
- 1
- 3
- 37
biraz bekle bence strese girme sonra benim 2826 öğrendiğimde ve doktora gittiğimde 5000 civarıydı ki karından puslu vajinal ultrasonda net göründü . 5000 geçmesi gerekiyor rahatlıkla görünmesi için görünmediğinde üzülürsün o nedenle erken gitme bence
sağol cnm içimi rahatlattın inşallah daha erken olduğu için böyledir...
Benim de son adet tarihi 29 ocakti. Dun keseyi gördük cok şükür. Bu surecte insan surekli araştırıp biseyler okuyor. Bazen yapmasam mi diyorum. Olumsuz bisey okuyunca acaba bende de olur mu diye strese giriyorum... icimizi ferah tutalim arkadaslar. Dun doktorum dedi ki isterse seni ayağından tavana assinlar o cocuk dusmeyecekse dusmez. Dusecekse de ne kadar dikkat etsen de engel olamazsin. Biseyleri akisina birakin, hamilelik bi hastalik değildir dedi
- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 34
İnsaAllah canım sabirsiz davranıyoruz ama sonra kafada sorular o nedenle sabırlı olup beklicezsağol cnm içimi rahatlattın inşallah daha erken olduğu için böyledir...
- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 34
Ne kadar güzel söylemişBenim de son adet tarihi 29 ocakti. Dun keseyi gördük cok şükür. Bu surecte insan surekli araştırıp biseyler okuyor. Bazen yapmasam mi diyorum. Olumsuz bisey okuyunca acaba bende de olur mu diye strese giriyorum... icimizi ferah tutalim arkadaslar. Dun doktorum dedi ki isterse seni ayağından tavana assinlar o cocuk dusmeyecekse dusmez. Dusecekse de ne kadar dikkat etsen de engel olamazsin. Biseyleri akisina birakin, hamilelik bi hastalik değildir dedi
- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
Belirtiler herkeze göre değişir derler ama bnde 5+2 yim ama şuanbendede yok dolgunluk.merhaba bende 5+2 günlük haamileyim.. keseyi iki gün önce gördük.. ama bugün göğüslerimin dolgunluğu indi sanki.. bir dorun mu vardır yoksa arada bir böyle olabilirmi
- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
teşekkürler bende şuan bakıyorum hiç ağrı falan yok ara ara bazen çok hafif gibi ama belirgin bir belirti yok...sizde nasıl kasık ağrısı falan varmı.. bende şuan hiç ağrı falan kalmaadı...Belirtiler herkeze göre değişir derler ama bnde 5+2 yim ama şuanbendede yok dolgunluk.
Hafif bazen oluyor erken diolar belirtiler için keseyi gördünüzmü siz?? Herşey yolunda gider inŞAllah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.kalp atışı için ne zaman gideceksnz??teşekkürler bende şuan bakıyorum hiç ağrı falan yok ara ara bazen çok hafif gibi ama belirgin bir belirti yok...sizde nasıl kasık ağrısı falan varmı.. bende şuan hiç ağrı falan kalmaadı...
Bnde bazen tedirgin oluyrm.kkeseye karındanmı baktırdnz??teşekkürler bende şuan bakıyorum hiç ağrı falan yok ara ara bazen çok hafif gibi ama belirgin bir belirti yok...sizde nasıl kasık ağrısı falan varmı.. bende şuan hiç ağrı falan kalmaadı...
- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
evet keseyi önce alttan sonra karından gördük... bugün 5+3 oldum.. çok hafif arada adet sancısı gibi var.. göğüslerde hafif bir dolgunluk.. bende pıhtılaşma var o yüzden korkuyorum.. siz keseyi gördünüzmüHafif bazen oluyor erken diolar belirtiler için keseyi gördünüzmü siz?? Herşey yolunda gider inŞAllah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.kalp atışı için ne zaman gideceksnz??