Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım
- Konu Sahibi Tugbas24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
ilk 3 ayın sıkıntıları maalesef canım benim 2.aya gırdık zaten yolu yarıladık sayılır az kaldı doktor bana yağlı, hamur işleri çok yeme hem mıdem bulanabılır hem de cabuk kılo alırsın dedı daha hafıf beslenme ıyı gelebılır bu dönemde.. tuzlu kraker cok ıyı gelıyo dıyolar aklında bulunsun ama bunu kendımıze dınletebılırsek tabi dun canım deliler gibi tost çekti 3 tane ardı ardına nası yedım bılmıyorumMaaşallah canım hepimize :) Bende de kasık ve bel ağrısı var sanki her an regl olacakmışım gibi ama 5 dakikaya geçiyor. Göğüs uçlarımdaki hassasiyet hat safhada, yorgunluk, halsizlik uyku halide çok. Bende çalışıyorum ama hiç çalışasım gelmiyor Dün mesela mide bulantısı değil ama sanki dünyaları yemişim de böyle midem çok doluda yediklerim ağzıma geliyo ( çok afedersin ) reflü gibi oldum ama geçti çok şükür
- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
ilk 3 ayın sıkıntıları maalesef canım benim 2.aya gırdık zaten yolu yarıladık sayılır az kaldı doktor bana yağlı, hamur işleri çok yeme hem mıdem bulanabılır hem de cabuk kılo alırsın dedı daha hafıf beslenme ıyı gelebılır bu dönemde.. tuzlu kraker cok ıyı gelıyo dıyolar aklında bulunsun ama bunu kendımıze dınletebılırsek tabi dun canım deliler gibi tost çekti 3 tane ardı ardına nası yedım bılmıyorumMaaşallah canım hepimize :) Bende de kasık ve bel ağrısı var sanki her an regl olacakmışım gibi ama 5 dakikaya geçiyor. Göğüs uçlarımdaki hassasiyet hat safhada, yorgunluk, halsizlik uyku halide çok. Bende çalışıyorum ama hiç çalışasım gelmiyor Dün mesela mide bulantısı değil ama sanki dünyaları yemişim de böyle midem çok doluda yediklerim ağzıma geliyo ( çok afedersin ) reflü gibi oldum ama geçti çok şükür
- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
folıdoce zaten kullanıyodum ama progestan kullanmıyorum canımKızlar bana dr cmt gittiğimde kese görünmez erken dedi gobekten baktı bu cmt randevu verdi normalmi sizce ve bana progestan ile folidoce verdi sizlere
- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 34
merhaba kızlar. ben de adetim 1 gün geçince kanda beta hcg baktırdım 48 geldi. 1.5 gün sonra tekrarladım 104 geldi. haftaya cuma keseyi görmek için gideceğim ama siz daha iyi bilirsiniz adetin 3 gün geçmesine rağmen 104 gelmesi düşük bi değer değil mi? artış normal ama değer çok az geldi düşük riski olabilir mi?
- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
- 63
canım ben de adetimi 3 gün geçe aptırdım ilk gün 49 ikinci gün 73 iki gün sonra bir daha yaptırdım 246idi şimdi 10846 oldu ..benim de eç döllenme olmuş snırım henüz kaç haftalık tam bir şey demedi doktor sanırım 5 -6 gibi keseyi gördük henüz bebişi görülmedi haftaya çarşamba gideceğiz kalp seisi için...sıkıntı yapma normal değerlerin gün gün artış oluyor zatenmerhaba kızlar. ben de adetim 1 gün geçince kanda beta hcg baktırdım 48 geldi. 1.5 gün sonra tekrarladım 104 geldi. haftaya cuma keseyi görmek için gideceğim ama siz daha iyi bilirsiniz adetin 3 gün geçmesine rağmen 104 gelmesi düşük bi değer değil mi? artış normal ama değer çok az geldi düşük riski olabilir mi?
- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 34
canım ben de adetimi 3 gün geçe aptırdım ilk gün 49 ikinci gün 73 iki gün sonra bir daha yaptırdım 246idi şimdi 10846 oldu ..benim de eç döllenme olmuş snırım henüz kaç haftalık tam bir şey demedi doktor sanırım 5 -6 gibi keseyi gördük henüz bebişi görülmedi haftaya çarşamba gideceğiz kalp seisi için...sıkıntı yapma normal değerlerin gün gün artış oluyor zaten
Iyi bari. Ben de az olunca endise ettim ama normal demekki. Insallah her sey saglikli Bi sekilde devam eder. Tesekkur ederm icimi rahatlattin. Haftaya cuma gidince ben de gorurum insallah en azindan keseyi.