• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım

Kızlar merhaba

Benim SAT 27.01.2015 , adetim üç gün gecikince kan testi yaptırdım 27.02.2015 te 179 çıktı çok düşük iki gün sonra tekrar gel yine yapalım dedi laboratuar ama gerek görmedim direk doktordan randevu aldım bugüne , sabah kesemi görmeyi umud ediyordum artık ama doktor göremedi , dış gebelik olabilir dedi yada daha erken de olabilir dedi haftaya pazartesi gel emin olalım dedi çok moralim bozuldu benim tarihimde olanlar ne zaman gördü kesesini? nasıl geçecek bir hafta hiç bilmiyorum?
ya ne biçim insan bu doktorlar hemen telaşlandırıyorlar insanı bekle canım ya sıkma canını geç döllenmedir geç yumurtlamadır bir şeydir herşey yolunda gider umarım dua et bol bol içini rahat tut

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende 5+3 günlük gebeyim fakat öğrendiğimden beri sıkıntılıyız .bebğin kesesi 6mm ama doktorlardan biri normal değerlendiriken diğeri kesenin 12 14 mm olması Lazım sağlıklı değil mutlaka düşer bu bebek alalım teklifinde bulundu ve bir haftadır strestenmidir bilmem ara ara kana dönüşen kahve rengi akıntılarım oluyor duaya ihtiyacım var duanızı eksik etmeyin lütfen

Kızlar merhaba

Benim SAT 27.01.2015 , adetim üç gün gecikince kan testi yaptırdım 27.02.2015 te 179 çıktı çok düşük iki gün sonra tekrar gel yine yapalım dedi laboratuar ama gerek görmedim direk doktordan randevu aldım bugüne , sabah kesemi görmeyi umud ediyordum artık ama doktor göremedi , dış gebelik olabilir dedi yada daha erken de olabilir dedi haftaya pazartesi gel emin olalım dedi çok moralim bozuldu benim tarihimde olanlar ne zaman gördü kesesini? nasıl geçecek bir hafta hiç bilmiyorum?
Ya benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi sıkma canını kan değeri ölçtürdün mü tekrar mesela benm 3 marttaki değerim 1231 di
9 martta görürüm keseyi dedim bu sefer de doktor 16 mart gel dedi ben de artık düşünmemeye çalışıyorum
İki kere çok umutlu gittim birinde cıkmadı diğerinde de bakmayınca baya kötü oldum
Doktora bile gidesim gelmiyor artık :-(

Ya benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi sıkma canını kan değeri ölçtürdün mü tekrar mesela benm 3 marttaki değerim 1231 di
9 martta görürüm keseyi dedim bu sefer de doktor 16 mart gel dedi ben de artık düşünmemeye çalışıyorum
İki kere çok umutlu gittim birinde cıkmadı diğerinde de bakmayınca baya kötü oldum
Ve benden sonrakiler bile keseyi çoktan gördü

Ya benim sat 26 ocak

Merhaba
Bende bugün tekrar gittim tarihlerimiz aynı geç döllenme olmuş olabilir dedi bana çünkü normalde 6+5 olması gerekirken 5+5 dedi, ve kese göründü şükürler olsun düzgün bir şekilde ama içi henüz boş bana da 15 gün sonra gel dedi sen ne yaptın gittin mi bugün ?

Merhaba
Bende bugün tekrar gittim tarihlerimiz aynı geç döllenme olmuş olabilir dedi bana çünkü normalde 6+5 olması gerekirken 5+5 dedi, ve kese göründü şükürler olsun düzgün bir şekilde ama içi henüz boş bana da 15 gün sonra gel dedi sen ne yaptın gittin mi bugün ?
Bugün gittim ben de adet tarihine göre 8. Haftaya girmissin ama ultrason baktı 5+2 görünüyor keseyi gördük şükür
Haftaya pazartesi kalp atışı için gel dedi

Bugün gittim ben de adet tarihine göre 8. Haftaya girmissin ama ultrason baktı 5+2 görünüyor keseyi gördük şükür
Haftaya pazartesi kalp atışı için gel dedi
cnm dikkatimi çekti yazdığında bakma sen ultrasondan ultrasona bile değişiyor o bnm bi gidiyodum 2 hafta önde g,idiyodum bi gidiyiodum aynı hafta bi gidiyodum 1 hafta geride belki geç döllenmedir inş duyrasın kuzunun kap sesini için rahat eder ;)

cnm dikkatimi çekti yazdığında bakma sen ultrasondan ultrasona bile değişiyor o bnm bi gidiyodum 2 hafta önde g,idiyodum bi gidiyiodum aynı hafta bi gidiyodum 1 hafta geride belki geç döllenmedir inş duyrasın kuzunun kap sesini için rahat eder :KK66:
İnşallah ya valla anlamadım 12 gün geriden gelmiş oluyorum bugünkü ultrason à göre
Normalde sat 26 ocak ama 7 Şubat yapınca bugünkü sonucu doğruluyor çok karmaşık yani zaten benm yumurtlama tarihim 9 Şubat görünüyordu ama neyse bakalım sağlık olsun da

İnşallah ya valla anlamadım 12 gün geriden gelmiş oluyorum bugünkü ultrason à göre
Normalde sat 26 ocak ama 7 Şubat yapınca bugünkü sonucu doğruluyor çok karmaşık yani zaten benm yumurtlama tarihim 9 Şubat görünüyordu ama neyse bakalım sağlık olsun da
hiç kendini strese sokup bebişinide üzme cnm Allah büyüktür sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş dediğim gibi ultrasonun cilveleri oluyor bazen öyle ya da geç döllenmedir oluyor öyle seyler bnm arkımda da oldu sonra çok sükür dogdu da suan 2 yasına geldi ;) o yüzden takma :)

hiç kendini strese sokup bebişinide üzme cnm Allah büyüktür sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş dediğim gibi ultrasonun cilveleri oluyor bazen öyle ya da geç döllenmedir oluyor öyle seyler bnm arkımda da oldu sonra çok sükür dogdu da suan 2 yasına geldi :KK66: o yüzden takma :)
Teşekkür ederim desteğin için takmıyorum ama saçma geliyor tarihler neyse bakalım buna şükür
Haftaya anlarız Allah bağışlasın hepimizin bebeğini

Ve benden sonrakiler bile keseyi çoktan gördü
esiiir benim de sat 07.02.2015 ve biz de keseyi henüz göremedik.Kan değerleriyle takip ediypruz ancak.Bugün phg 488 çıktı.Keseyi görmek için 23üne çağırdı doktor. Aynı sanırım tarihlerimiz bence paniğe kapılma

esiiir benim de sat 07.02.2015 ve biz de keseyi henüz göremedik.Kan değerleriyle takip ediypruz ancak.Bugün phg 488 çıktı.Keseyi görmek için 23üne çağırdı doktor. Aynı sanırım tarihlerimiz bence paniğe kapılma
Ama benim 5 martta hcg 2323 tü yani o zmn 5 haftalık görünüyor kanda demişti ama sanırım en doğru olan ultrasonda görülen
1 hafta geç döllenme filan duydum da benm gibi 12 gün nerdeyse 2 hafta hiç duymamıştım hayırlısı bakalım pazartesi anlayacağım tam olarak durumu

Yani belk
Bi de belki bilginiz yoktur aslında sat 26 ocak muhtemel doğum tarihi 2 kasımdı
Bugün ultrasonda 5+2 gördü doktor tarih 7 Şubat oldu muhtemel doğum da 14 kasım :-) kendimi 7 hafta bitmiş zannederek gittim bi baktım ki yeniden başlıyor :-) mide bulantısından çok korkuyorum ben

Bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim 5*3 deyim cumA gidecem çokkk merak ediyorum rabbim hepimize sağlıkla görmeyi nasip etsin

Back