- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 34
gözün aydın bende gitsem görürmüyüm acaba ? bu arada alttanmı baktılar yenı zamanlarda göbekten bakmıyorlarmıs sanırım *kese 1500 ü geçince görünür dedi doktorum bende bugün gördüm 2100 lü bir değerim vardı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın bende gitsem görürmüyüm acaba ? bu arada alttanmı baktılar yenı zamanlarda göbekten bakmıyorlarmıs sanırım *kese 1500 ü geçince görünür dedi doktorum bende bugün gördüm 2100 lü bir değerim vardı :)
karından baktılar canım kan değerin kaç şuanda bana 1500 üstü gözükür dedigözün aydın bende gitsem görürmüyüm acaba ? bu arada alttanmı baktılar yenı zamanlarda göbekten bakmıyorlarmıs sanırım *
Benm de dün 2323 çıktıben dun öğrendım 2826 çıktı
doktora göründünmü peki ?Benm de dün 2323 çıktı
Hayır pazartesi gitmeyi düşünüyorumdoktora göründünmü peki ?
Bende kese.göremeyince istedi kan testiMerhaba arkadaşlar bende cumartesi evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan tahlili için gittiğimde doktor kese görünce test yapmaya gerek görmedi kan testi yaptırmak şart mıdır ki? Hala inanamıyorum hamile olduğuma Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Tarihlerimiz aynı aslında neden görülmedi kese? benim 2 martta görüldü. cihaz farkından mı acaba?Bende kese.göremeyince istedi kan testi
Yani görünse istemeyecekti
Birsey sormak istiyorum.bu 6.hafta son adet gununden baslayarakmi sayiliyor.bende enson 5subatta adet oldum.nezaman doktora gitmeliyim bilemiyorum ?adet tarihinden itibaren 6.haftadami?bende keseyi göreceğim günü iple çekiyorum 6. haftada görebiliriz dedi doktorum.
19 martta görebilirim umarım
hafta hesabı son adet tarihine (SAT) göre yapılıyor. Örn: Benim SAT 26 ocaktı, 23 şubatta adetim geciktiği için test yaptım pozitif çıktı. Hemen bir doktor aramaya başladım, ancak 1 hafta sonraya randevu alabildim ve 2 martta gittiğimde, keseyi gördüm. Aslında hamile olduğunu anladığında hemen tetkikler için doktora gidebilirsin.Birsey sormak istiyorum.bu 6.hafta son adet gununden baslayarakmi sayiliyor.bende enson 5subatta adet oldum.nezaman doktora gitmeliyim bilemiyorum ?adet tarihinden itibaren 6.haftadami?
sizinle aynıyız Allah izin verirse.altdan baksaydı hemen görebilirdi aslında bkturmak isteemdinizmi??akşam kan testimizi de yaptırdık çok şükür ama doktora görünemedim değerim 2826 çıktı :) keseyi ne zaman görebiliyoruz acaba ??
çok güzell sizinle aynıyız haberleşelim lütfen.haftaya niye kalp atışı içinmi? bana iki hafta sonraya gün verdigittiğim klinikte saat geç olduğu için doktor yoktu ama hamdolsun ctesi günü doktora göründük bebişimizin kesesinide gördük :) haftaya kısmetse yine kontrolumuz var