• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım

Merhaba arkadaşlar , ben de çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu fakat değerlerimin sonucu daha çıkmadı bu akşam çıkcakmış.. Hesaplamaya göre 5+1 günlük , peki ne zaman keseyi görebiliriz ?

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan tahlili için gittiğimde doktor kese görünce test yapmaya gerek görmedi kan testi yaptırmak şart mıdır ki? Hala inanamıyorum hamile olduğuma Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan tahlili için gittiğimde doktor kese görünce test yapmaya gerek görmedi kan testi yaptırmak şart mıdır ki? Hala inanamıyorum hamile olduğuma Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Bende kese.göremeyince istedi kan testi
Yani görünse istemeyecekti

Çok sevindim son yorumlara. ben de kese görüldü ve kan değerlerim takip edilmiyor diye üzülüyordum. çok teşekkürler tecrübelerinizi paylaşıp, yeni anne adaylarını rahatlattığınız için.

Valla bilemiyorum ki ya bn çok umutlu gitmiştim üzüldüm göremeyince :-(
Bakalım pazartesi görünecek mi

Kizlar ben bugun kan verdim hcg 150000,00 yaziyor gebesin dedi bu deger ne ifade ediyor

bende keseyi göreceğim günü iple çekiyorum 6. haftada görebiliriz dedi doktorum.
19 martta görebilirim umarım :anneadayı: :21:
Birsey sormak istiyorum.bu 6.hafta son adet gununden baslayarakmi sayiliyor.bende enson 5subatta adet oldum.nezaman doktora gitmeliyim bilemiyorum ?adet tarihinden itibaren 6.haftadami?

Birsey sormak istiyorum.bu 6.hafta son adet gununden baslayarakmi sayiliyor.bende enson 5subatta adet oldum.nezaman doktora gitmeliyim bilemiyorum ?adet tarihinden itibaren 6.haftadami?
hafta hesabı son adet tarihine (SAT) göre yapılıyor. Örn: Benim SAT 26 ocaktı, 23 şubatta adetim geciktiği için test yaptım pozitif çıktı. Hemen bir doktor aramaya başladım, ancak 1 hafta sonraya randevu alabildim ve 2 martta gittiğimde, keseyi gördüm. Aslında hamile olduğunu anladığında hemen tetkikler için doktora gidebilirsin.

akşam kan testimizi de yaptırdık çok şükür ama doktora görünemedim değerim 2826 çıktı :) keseyi ne zaman görebiliyoruz acaba ??
sizinle aynıyız Allah izin verirse.altdan baksaydı hemen görebilirdi aslında bkturmak isteemdinizmi??

gittiğim klinikte saat geç olduğu için doktor yoktu ama hamdolsun ctesi günü doktora göründük bebişimizin kesesinide gördük :) haftaya kısmetse yine kontrolumuz var

günaydınnnn kızlar
sat 8 şubat ve 26 günde bir regl oluyorum cuma günü olama gerekiyordu olmadım bel ve kasık ağrım vardı pazar günüde olmayınca direk kan testi yaptırdım sonuç 248 çıktı henüz doktorumla görüşmedim sizce kese için nekadar süre sora gitmem gerek?

gittiğim klinikte saat geç olduğu için doktor yoktu ama hamdolsun ctesi günü doktora göründük bebişimizin kesesinide gördük :) haftaya kısmetse yine kontrolumuz var
çok güzell sizinle aynıyız haberleşelim lütfen.haftaya niye kalp atışı içinmi? bana iki hafta sonraya gün verdi

Back