Kese Etrafında Kanama Alanı Olması

Allah yardımcın olsun evet cocuk varsa zor olur gercekten bende yatıyorum kayınvalidem annem dönüşümlü bakıyorlar sagolsunlar ama her sey bebişlerimiz için napalım biraz sabredicez insallah bu günlerde gecer

Benim de annem ve eşim var onlar bakiyolar ama nebilim cocuklarima karşı kendimi eksik hisediyorum.. Allah sizede acil şifalar versin Bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de annem ve eşim var onlar bakiyolar ama nebilim cocuklarima karşı kendimi eksik hisediyorum.. Allah sizede acil şifalar versin Bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Seni cok iyi anlıyorum ama kardeşleri gelince onlarda cok sevinicek her sey unutulucak kendini üzme zaman her seyi telafi eder Tesekkürler amin insallah hep beraber

Seni cok iyi anlıyorum ama kardeşleri gelince onlarda cok sevinicek her sey unutulucak kendini üzme zaman her seyi telafi eder Tesekkürler amin insallah hep beraber
Aynen öyle çok anlayış gösteriyorlar zaten yaşları gereği herşeyin farkındalar geriside nasip meselesi artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…