evet canım ben keramikanın yemek takımını aldım çeyizime ve bir kahvaltı takımı var aşk kapıyı çalınca serisinden peri masalı filan diye de geçiyo onun stoğa girmesini bekliyorum zaten çok giden bir ürünü
canım keremikanın bi kaç parça ürünü benim çeyizimde de yer almakta çok beğenerek aldım ve çok uygun fiyatta ilk aldığımda tereddütlüydüm acaba diyerek aldım henüz kullanmadım ama ürünler kendini belli ediyorlar çok şık tasarımlı ve kaliteli olarak geliyor zaten kütahya porselen bünyesinde olduğundan dahada güvenilir senin aldığın çerezlik çok hoşuma gitti boyutları nasıl peki canım kullanışlımı yoksa küçük bir şey mi almak istiyorum denk gelmişken sormak istedim :)
Eevet canım bende ürünlerini çok beğendiğim için sormak istedim ,
Kütahya porselen bünyesinde olması içimi rahatlattı o zaman şimdi :)
Çok güzel ürünleri var , Çerezlik çok güzel canım hiçte küçük değil gayet çerez için uygun boyutta ben çok beğendim ,
Kullanmadım tabi ama güzel çokta hoş duruyor tavsiye derimm :)
şu an keramika ürünleri trendyolda indirimde.bende şimdi kalpli kahvaltı takımını sipariş verdim çeyizim içinumarım göründüğü gibi çoook güzeldir.
kayınvalidem kalpli kahvaltı takımlarından hediye etmişti bana :) bana göre kahvaltı için ideal keramika markası. ama günlük yemek takımı için çok önermem.
ben baya bi memnun kaldım canım ve çokta ilgililer boyutlarını yazmışlar canım hesapladım büyük geldi de sormak istedim yinede o zamn rhatlıkla alabilirim :)
Merhaba kızlarr ,
Bir şey soracağım Keramikashop'a Hoşgeldiniz diye bir site var ürünleri o kadar güzel görünüyor ki fiyatları da çeyiz için gayet uygun
Geçenler de şu çerezliğini almıştım CEREZLIK DAMLA 17 CM BEYAZ SIYAH « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
Çok güzel boyutu da öyle küçük değil ,
Ama bu markanın ürünlerini kullanan var mı ? kahvaltı takımları falan renkleri solar mı acaba ?
Bu ürünleri bilen gören duyan var mıı :) ?
evet canım ben keramikanın yemek takımını aldım çeyizime ve bir kahvaltı takımı var aşk kapıyı çalınca serisinden peri masalı filan diye de geçiyo onun stoğa girmesini bekliyorum zaten çok giden bir ürünü
Keramika bir süre sonra çizik çizik oluyor kızlarben de kalpli kahvaltılıkları var a101'den almıştım .
ben de hevesleniyordum ama bu kadar dayanıksızsa düşünmek lazımpeki seramiği mi çiziliyor yoksa baskıları mı çıkıyor hani baskısız modellerden alabiliriz öyleyse:44:
baskılara bir şey olmuyor, seramik çatlamış gibi duruyor. öğlen unutmazsam foto çekerim