Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ameliyat olucak kardeslerim :))
Hiiic düsünmeyin bile ben lokal oldum hiic hissetmedim :)
Ameliyatimdan snra 2 gün sızıntı seklinde kanamam oldu ama normalmis doktorum tanponumu degistirdi durdu :))
Ayın 8inde ameliyat oldum ben şu anda adriana lima gibi hissediyorum kendimi :))))))

inş iyi olr ya bide amlytta nası oluyo gynk mi olcz doktra sorcmda yinede srym sizede

arkadaşlr doktor aklına takılan şeyleri sor demşti bnde kulağımın epey bi ypşk olmasını istediğimi sylycm , yapşk olması daha ıyı değilmi çnkü gri açlma ihtimali vr peki başka ne sorıym , çünkü heycanlnp unutyrm saçmalyrm ya bn

bende aynisini demistim :) aciliomus biraz yapisik mi olsa acaba fln die fikir soruyodum.. Bncede yapisik olmasi iyi oldu acilmasndansa yapisik kalmasi daha iyi yani.. Dikisi estetik mi yapicak iz kalmasin.. Bi de ne kadar kesicek bn onu sormustum boydan bya kesilio saniodum nese sacmala qitsin aklina ne qeliosa sor :) Ameliyata bana bi kiyafet werdilr.. Hic bi camasir dahi bise kalmadi onu qiydm cok komik bi qoruntuydu :)

annem de çalışıyo :/ yanımda olmayacak kuzenler filan gelicekler birazda yanımda annem olmayacağı için korkuyorum

tatlim yanliz olmuycaksn snucta.. İnsanin en cok nazi annesine qecer tabi ama korkulcak bise yok.. İster istemez o ameliyat olma dusuncesi korkutuyo ama is o masaya yatana kadar.. Kendini quclu qor we quclu ol.. Snrasini dusun.. Rahatla.. :)

tmm onu bi soruym,ya peki hasta olrsk nolck yinede hçbşy giyemiycz mi =)

tmm onu bi soruym,ya peki hasta olrsk nolck yinede hçbşy giyemiycz mi =)

wala onu hic bilmiorum tatlm :) ben alt kalio dmi ddm hepsi cikcak ddi hemsire bana.. Saten werdiqi onluk bana en az 4beden buyuktu :) bi de arkasi kol kismlari iple baqlayarak kapatiosun aralar bosluk hep tenim qorunuodu komik bi sekilde :) ama odaya kadar sedyeyi qetirdiler odada yattm ustune arkadaki acikliklar qozukmedi allahtan :) oyle bi durum olursa hemsireye solersin sanirim izin werirler yoksa batar yattiqin yerler

merhaba arkadaşlar bende kepçe kulak ameliyatı oldum. ankara gazi üniversitesinde yaklaşık 300 liraya mal oldu cuma günü ameliyat oldum sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim olan arkadaşlara geçmiş olsun.

bende iç çamaşırım kalmıştı ameliyat önlüğü giyiyorsun birde yardımcı olayım dedim :)

ameliyat onluqunu qiyiosun saten tamam da ya bi ben mi bole qrmisim :/ ama bnden snra ameliyata qiren bi suru kisi qordum hastanede onlarda ayni hicbise kalmiodu sadece onluk oluyodu.. Anam rezil mi oldum ben yaw

ameliyat onluqunu qiyiosun saten tamam da ya bi ben mi bole qrmisim :/ ama bnden snra ameliyata qiren bi suru kisi qordum hastanede onlarda ayni hicbise kalmiodu sadece onluk oluyodu.. Anam rezil mi oldum ben yaw

neden rezil olasın canım onlarında bir bildiği vardır benimle birlikte ameliyat olan birsürü hasta vardı hepsi sadece alt iç çamaşırı ile girdiler . bide kulak ameliyatının alt çamaşırınla ne alakası var yani mantıklı düşününcede anlaşılıyor iç çamaşırın kalması gerektiği :)

ya bncede oyle ama canim annem sormus bn ameliyattaykn kulaqn camasrla ne ilqsi war dursaydi die.. Hemsirede ameliyat bu uyucak uyanamazsa her ihtimale karsi uzernde kndine ait bise bulundrmuyrz ki acil bi mudahalede onluqu ckartilablr ama uzernden olum qbi durumda ckanlar aileyi mahfediyo dmis.? Nese qecti qitti artk bnde cikti ya qenel anesteziyle olduqum icin midir bilemiycm de uyuyrken de kmse bakmamistr heralde dmi orama buram?? Ayy aklima cins cins dusunceler qeldi iyi mi :) :)

ben lokal ameliyat oldugumda regl dim ondan sebep iç çamasırım vardı altımda
sonradan başka bir ameliyata girdim (genel anestezi )yine iç çamasırımı cıkarmadım ameliyat esnasında sonta takılmış ve camasırım giyindirilmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…