2 haftaya baya iyileşiyor canım mesela ben ameliyat olalı 19 gün oldu 186. sayfayada bakabilirsin resmimi koymuştum dışardan insanların anlamayacağı kadar iyileşiyor.
sana da smdiden qecmis olsun canim :) ben 16.qunumde dikisim alindi we sac bandini qunduz kullanmayi biraktim.. 10 qunlukken hemen hemn kalmio.. Morluk saten cok cabuk qecio.. Sislikte sen hissedebiliosun dokunduqunda ama disaridan anlasilmiycak sekilde duruyo merak etme qöze batmıyck hale qelıo :)
arkadaşlr doktor aklına takılan şeyleri sor demşti bnde kulağımın epey bi ypşk olmasını istediğimi sylycm , yapşk olması daha ıyı değilmi çnkü gri açlma ihtimali vr peki başka ne sorıym , çünkü heycanlnp unutyrm saçmalyrm ya bn
annem de çalışıyo :/ yanımda olmayacak kuzenler filan gelicekler birazda yanımda annem olmayacağı için korkuyorum
bende aynisini demistim :) aciliomus biraz yapisik mi olsa acaba fln die fikir soruyodum.. Bncede yapisik olmasi iyi oldu acilmasndansa yapisik kalmasi daha iyi yani.. Dikisi estetik mi yapicak iz kalmasin.. Bi de ne kadar kesicek bn onu sormustum boydan bya kesilio saniodum nese sacmala qitsin aklina ne qeliosa sor :) Ameliyata bana bi kiyafet werdilr.. Hic bi camasir dahi bise kalmadi onu qiydm cok komik bi qoruntuydu :)
tmm onu bi soruym,ya peki hasta olrsk nolck yinede hçbşy giyemiycz mi =)
tmm onu bi soruym,ya peki hasta olrsk nolck yinede hçbşy giyemiycz mi =)
Yok canim ben altimda aferdersin ic camasiri varken girdim ameliyata..herseyin cikacak ama alt camasirin kaliyo
merhaba arkadaşlar bende kepçe kulak ameliyatı oldum. ankara gazi üniversitesinde yaklaşık 300 liraya mal oldu cuma günü ameliyat oldum sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim olan arkadaşlara geçmiş olsun.
neeeeeeeeeee :/bende hic bise biraktirmadilar.. :/ Hicbise kalmadi altta dahil.. :/
neeeeeeeeeee :/
bende iç çamaşırım kalmıştı ameliyat önlüğü giyiyorsun birde yardımcı olayım dedim :)
ameliyat onluqunu qiyiosun saten tamam da ya bi ben mi bole qrmisim :/ ama bnden snra ameliyata qiren bi suru kisi qordum hastanede onlarda ayni hicbise kalmiodu sadece onluk oluyodu.. Anam rezil mi oldum ben yaw
neden rezil olasın canım onlarında bir bildiği vardır benimle birlikte ameliyat olan birsürü hasta vardı hepsi sadece alt iç çamaşırı ile girdiler . bide kulak ameliyatının alt çamaşırınla ne alakası var yani mantıklı düşününcede anlaşılıyor iç çamaşırın kalması gerektiği :)