- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
canım çok ama cok qüzel duryo çok beqendm wala açısı duruşu herşeyi çok qüzel.. İz de qörünmüo wala sahane :) Darısı bize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende genel olcam sanırım :) çünkü çok korkuyorum bi gece yatarım ya bişi olmaz. bide evle hastane arası uzak arabada yok bi gece yatmak daha iyi benim açımdancok sevndim canim randevu almana.. Bak orda olmadiysa baska yerde oldu.. Ben ameliyatimi qenel anesteziyle oldum.. Su yonden tawsiye ederim ben; cok korkuyodum kesildiqimi fln hic hissetmedim uyuyarak oldum bitti :) basimda birinin kesip diktiqi dusuncesi bile korkutuyodu beni.. Eqer korkuyosan qenel olmani tawsiye ederim.. Bi qece hastanede kaliosun o kadar.. Lokal de uyusturuyolar sadece kulaqi herseyi hatrliosun biliosun.. Gece kalmiosun.. Senin icin hanqisi uyqun olduqunu dusunuosan ona qore secim yap tatlim ama qeneli tawsiye ederim bn :)
bende genel olcam sanırım :) çünkü çok korkuyorum bi gece yatarım ya bişi olmaz. bide evle hastane arası uzak arabada yok bi gece yatmak daha iyi benim açımdan
aynen canim bizim de ew baya uzak hastaneye.. Bi de sozlum kaldi yanimda benim cok isime qelmisti hastanede kalmak hem hastanede kontrol altnda oluyosun aqri kesici fln yapiolar baya ilqiliydiler memnun kalmistm ben :) damar yolunu actiktan snra bi iqne yaptilar boqazimi yakti ddm yakti mi ddi doktor cvp werdm mi hatirlamiorum :) snra ac qozlerini duydum iste basimda koca sarqi :) oldu bittiye qeldi :) 20.qunumdeyim sac bandi qunduzleri takmiorum we kmse anlamio suan :)
Anladım canım 2 gün sonra sargılarını alırım sonra 1 ay gece gündüz takcaksın sonra 1 ay geceleri takıcaksın dedi
Cok begendım :) maşallah n erde amaliyat oldun?
Ben barış çakırı düşünüyorum istanbulda amalıyat olan varmı barış beye?
ay ne biliyim ki :)) inşalah sorunsuz hallederim bugün kan tahlili yaptırdım işte çarşamba filan anesteziye gidicem bi sorun var mı diye pazartesi sabah 8 hayırlısı olsun herkesin tarzı farklıdır belki :) bazıları da kısa süre de saç bandını çok kullanmıyor 1 hafta sonra dikşlerini alırım dedi üf2qun az deil mi canim sarqilari almak icin?? Ben sali qunu olmustm cuma qunu buyuk sarqilari aldi sadece kulaqimin ustunde qazli bez birakti ustunden sac bandi taktim.. Pazartesi qunu de tamamini cikarkmisti sadece sac bndi takmistm.. Sarqilardan cabuk kurtulman iyi olur da kontrolleri nasi yapican qdip qelmeyi? Dikisleri de estetik atarsa aldirma derdin olmaz
ay ne biliyim ki :)) inşalah sorunsuz hallederim bugün kan tahlili yaptırdım işte çarşamba filan anesteziye gidicem bi sorun var mı diye pazartesi sabah 8 hayırlısı olsun herkesin tarzı farklıdır belki :) bazıları da kısa süre de saç bandını çok kullanmıyor 1 hafta sonra dikşlerini alırım dedi üf
teşekkür ederim canım çok korkuyorum :) dua edin benim içinewet tatlm herkesin tarzi farkli :) ben mesela sac bandi qunduzleri takmiorum 16.qunumde biraktim qunduzleri takmayi.. 15qun sonra da duruma qore qece de takmiycam bakalm kontrole qdince oqrncem:) anesteziyi bi qun oncesinden bakiolar eqer qenel olucaksan ona qre 12den snra bise yeyip icmiosun.. Hadi hayirlisi olsun az kaldi :)
teşekkür ederim canım çok korkuyorum :) dua edin benim için
herkese merhabalar bugün dikişlerimi aldırdım çok basitmiş ya :) doktor gayet iyi olduğunu söyledi üst taraf biraz yara olmuş krem sürdü sargı bezi koydu saç bandını taktı sargı bezini istediğin zaman çıkarabilirsin dedi 20 gün sonra geceleri takıcam sadece 1 kaç ay sonra da kontrole gidicem :) ameliyat gününü alan arkadaşlar hepinize güzel bi ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun :)
arkadaşlar bu cuma kesin amlyt oluyorum sonunda aslında gecen hafta olucakdım ama bayram felan girdi olamadım , umarım iyi olur :) bide amlyt olan arkadaşlra sormak istiyorum tabi herkesin iyileşme süreci farklı fakat 2 haftada ne kadar çok değişim olur amelyttan sonra hani çok fazla şişlik olurmu göze batacak kadar ?
bu arada amlyt olan arkadaşlrda geçmiş olsun :))
arkadaşlar bu cuma kesin amlyt oluyorum sonunda aslında gecen hafta olucakdım ama bayram felan girdi olamadım , umarım iyi olur :) bide amlyt olan arkadaşlra sormak istiyorum tabi herkesin iyileşme süreci farklı fakat 2 haftada ne kadar çok değişim olur amelyttan sonra hani çok fazla şişlik olurmu göze batacak kadar ?
bu arada amlyt olan arkadaşlrda geçmiş olsun :))
demistm canim sana tahminimzdeki kadar acimio dikis alinmasi :) bndede yara olmustu krem baya iyi qeldi parca parca cikti hep kabuklari yaranin:) hadi hayrli olsun:)
sağol canım hakkatende acımıyormuş o kadar doktora sordum kulağımın arkasında tentirdiyot ya da başka bişi varmı krem artığı falan varmış bana kulağının arkasını nazikçe temizle kirlenmiş dedi ama ben dokunamıyorum ya banyodan sonra pamukla falan silmeyi denicem senin kulağının arkası nasıl izin belli oluyomu bide kulağını nasıl temizliyorsun
dualarmz butun ameliyat olucak arkadaslarmzla canim :) korkma ama ya.. Hani sira sana qelio hazirlaniosun ya.. O ameliyathaneye qotururlerken bile ben kacasim qeldi korkudan ama o masaya yattiktan snra hic bise hissetmedim.. Kendine cesaret wer quzel olucak hersey :)