peki hangi hastanelere güveneceğiz ve de ücret ne kadar ay bendede saç zayflığı kepçelk ama yinede şükürler olsun diyelim
teşekkür ederim tatlım bende öyle düşündüm
canlarım sağolun yaa. olacam artık perşembe günü randevumu aldım :))) artık iyi olur inşallah
Kizlarr buqun saclarimi duzlstrdim kulaklarimi acarak yukardan yarisini toplattim arkadslarmla bulustum kimse farketmedi:) o kadar mutlu oldum ki.. Farki bile kmsenin dikkatini cekmio.. Yani ufak seyleri takmaya hic qerek yokmus.. İstediqi kadar farkli dursun anlasilmiomus disardan :) cunku incelemio kimse :) cok mutluyummmmm :))))
çok sevindim canım senin adına inşallah benim arkadaşlarımda gördüğünde anlamaz sen ameliyat olmadan önce saçını iki kulağında görünecek şekilde hiç toplamadın mı? benim de salı günü dikişlerim alıncak çok acıyor mu?
Kocaeli'nde bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar izmit seka devlet hastanesi ücretsiz yapıyor. Çok tatlı bir bayan doktor var muayeneye gittim 1 hafta sonrasına ameliyat için gün verdi. Ücret sordugumda ssk karşılıyor ücret ödemenize gerek yok dedi, lokal anesteziyle olacağım. Ayrıca kıkırdak kıvrımlarım varmış şekil vermeye gerek yokmuş o yüzden kolay bi operasyon olcak dedi ne demek istedigini anlamadım ama bakalım. Salı büyük gün :)
kızlar bugün 18. günümdeyim kulağımın son hali
canım qayet qüzel qörünüo. Tbi braz acılrsa daha qüzel olucak malum şuan baya yapısk ama bu hali bile çok hos bnce
teşekkür ederim ben de seninle aynı fikirdeyim canım dikişlerim alındıktan sonra zaten biraz açılıcak inşallah o zaman daha da güzel olucak musmutlu sana da teşekkür ederim umarım hepimizin kulağı 6 ay sonunda istediğimiz gibi olur :)
Benim de dikislerim alindiktan snra hafif bi tık acildi tam istedigim gbi oldu yoksa oteki turlu kulaksiz gozukuyodum resmen :)))))))
zaten doktorlarımız açılma payını da hesaplayarak yapıyolar dikişlerim bi alınsın bakalım benimki ne kadar açılıcak okullar açılana kadar doğal bir görünüşü olur tahminimce
Benim de dikislerim alindiktan snra hafif bi tık acildi tam istedigim gbi oldu yoksa oteki turlu kulaksiz gozukuyodum resmen :)))))))
haftaya pazartesi ameliyat için randevu aldım kızlar lokal mı yaptırım yoksa diğerini mi karar veremedim