Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

peki hangi hastanelere güveneceğiz ve de ücret ne kadar ay bendede saç zayflığı kepçelk ama yinede şükürler olsun diyelim

peki hangi hastanelere güveneceğiz ve de ücret ne kadar ay bendede saç zayflığı kepçelk ama yinede şükürler olsun diyelim

canim dewlet hastanelrine quwendik biz.. Ucretsiz... Ssk yesilkart butun sosyal quwenceler karsilio.. Sonucta ozelde olup o kadar para werip memnun olmayanlar da war .. En azindan para wermediqimz icin daha sansli qoruyorum ben kendimi.. Sonuctanda memnunum.. Rahatszsan kulaklarndan wakit kaybetmeden dewlet hastanesi qidip bi sormanda fayda war

Kizlarr buqun saclarimi duzlstrdim kulaklarimi acarak yukardan yarisini toplattim arkadslarmla bulustum kimse farketmedi:) o kadar mutlu oldum ki.. Farki bile kmsenin dikkatini cekmio.. Yani ufak seyleri takmaya hic qerek yokmus.. İstediqi kadar farkli dursun anlasilmiomus disardan :) cunku incelemio kimse :) cok mutluyummmmm :))))

çok sevindim canım senin adına inşallah benim arkadaşlarımda gördüğünde anlamaz sen ameliyat olmadan önce saçını iki kulağında görünecek şekilde hiç toplamadın mı? benim de salı günü dikişlerim alıncak çok acıyor mu?

insallah canim anliycaklarini hix sanmiorum :) okulda mecburi sac toplama wardi ben kulaqimin ustunden qewsekce kucuk bi tokayla tutturuyodum baska turlu olmuyo kose bucak hocalardan kaciodum ki her hafta idareye sac toplamadiqim icin qdiodum :) ama buqun baya yukardan kulaklarim qorunecek sekilde yaptim saclarimi :) hic birinin de dikkatini bile cekmedi hani bakis bile yakalamadm :) bu da beni cok mutlu etti.. Dikislere qelince tatlm benim tek bi dikis wardi hani kupe takmaya calisirsn da deliqi kapanmis olur da zorlarsn acir oyle bi acis wardi yani dayanilmiycak qbi deil.. Ama dikis alindiktan snra ara ara aqri oluyo az bise kulakta.. Malum biraz duzeni deisio o da normaldir sanirim.. 2qun surmedi bile bu ara ara olan aqri sorun olmuyo yani canim rahat ol :)

bende kocaelide olucam izmitte derince devlette görüşmeye gittim 5 aydır sıra gelmedi nasıl olcak seka devlet hastanesinemi gitsem yarın

kızlar bugün 18. günümdeyim kulağımın son hali

Eklentiler

• $Fotoğraf0196.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 194
canım qayet qüzel qörünüo. Tbi braz acılrsa daha qüzel olucak malum şuan baya yapısk ama bu hali bile çok hos bnce

teşekkür ederim ben de seninle aynı fikirdeyim canım dikişlerim alındıktan sonra zaten biraz açılıcak inşallah o zaman daha da güzel olucak musmutlu sana da teşekkür ederim umarım hepimizin kulağı 6 ay sonunda istediğimiz gibi olur :)

aynen cnım acılyo braz dikis alininca.. Mesela bn arkasini hic qormiodum suan hafiften qorebiliorum :) acilmis qbi pek durmuo ama arkasni qorduqumden acilmis biraz diorum.. İns canim istediqimz qbi olur.. Bu kadari bile kafii :)

Benim de dikislerim alindiktan snra hafif bi tık acildi tam istedigim gbi oldu yoksa oteki turlu kulaksiz gozukuyodum resmen :)))))))

Benim de dikislerim alindiktan snra hafif bi tık acildi tam istedigim gbi oldu yoksa oteki turlu kulaksiz gozukuyodum resmen :)))))))

zaten doktorlarımız açılma payını da hesaplayarak yapıyolar dikişlerim bi alınsın bakalım benimki ne kadar açılıcak okullar açılana kadar doğal bir görünüşü olur tahminimce

ne qüzel istdqn qbi olmus snin canim benim orta kisminin cok azcik acilmasi qerek.. Sadece Orasi acilirsa tam istediqim qbi olucak :))))

haftaya pazartesi ameliyat için randevu aldım kızlar lokal mı yaptırım yoksa diğerini mi karar veremedim

haftaya pazartesi ameliyat için randevu aldım kızlar lokal mı yaptırım yoksa diğerini mi karar veremedim

cok sevndim canim randevu almana.. Bak orda olmadiysa baska yerde oldu.. Ben ameliyatimi qenel anesteziyle oldum.. Su yonden tawsiye ederim ben; cok korkuyodum kesildiqimi fln hic hissetmedim uyuyarak oldum bitti :) basimda birinin kesip diktiqi dusuncesi bile korkutuyodu beni.. Eqer korkuyosan qenel olmani tawsiye ederim.. Bi qece hastanede kaliosun o kadar.. Lokal de uyusturuyolar sadece kulaqi herseyi hatrliosun biliosun.. Gece kalmiosun.. Senin icin hanqisi uyqun olduqunu dusunuosan ona qore secim yap tatlim ama qeneli tawsiye ederim bn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…