Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

bende genel olcam sanırım :) çünkü çok korkuyorum bi gece yatarım ya bişi olmaz. bide evle hastane arası uzak arabada yok bi gece yatmak daha iyi benim açımdan

bende genel olcam sanırım :) çünkü çok korkuyorum bi gece yatarım ya bişi olmaz. bide evle hastane arası uzak arabada yok bi gece yatmak daha iyi benim açımdan

aynen canim bizim de ew baya uzak hastaneye.. Bi de sozlum kaldi yanimda benim cok isime qelmisti hastanede kalmak hem hastanede kontrol altnda oluyosun aqri kesici fln yapiolar baya ilqiliydiler memnun kalmistm ben :) damar yolunu actiktan snra bi iqne yaptilar boqazimi yakti ddm yakti mi ddi doktor cvp werdm mi hatirlamiorum :) snra ac qozlerini duydum iste basimda koca sarqi :) oldu bittiye qeldi :) 20.qunumdeyim sac bandi qunduzleri takmiorum we kmse anlamio suan :)

Anladım canım 2 gün sonra sargılarını alırım sonra 1 ay gece gündüz takcaksın sonra 1 ay geceleri takıcaksın dedi

Anladım canım 2 gün sonra sargılarını alırım sonra 1 ay gece gündüz takcaksın sonra 1 ay geceleri takıcaksın dedi

2qun az deil mi canim sarqilari almak icin?? Ben sali qunu olmustm cuma qunu buyuk sarqilari aldi sadece kulaqimin ustunde qazli bez birakti ustunden sac bandi taktim.. Pazartesi qunu de tamamini cikarkmisti sadece sac bndi takmistm.. Sarqilardan cabuk kurtulman iyi olur da kontrolleri nasi yapican qdip qelmeyi? Dikisleri de estetik atarsa aldirma derdin olmaz

ay ne biliyim ki :)) inşalah sorunsuz hallederim bugün kan tahlili yaptırdım işte çarşamba filan anesteziye gidicem bi sorun var mı diye pazartesi sabah 8 hayırlısı olsun herkesin tarzı farklıdır belki :) bazıları da kısa süre de saç bandını çok kullanmıyor 1 hafta sonra dikşlerini alırım dedi üf

ewet tatlm herkesin tarzi farkli :) ben mesela sac bandi qunduzleri takmiorum 16.qunumde biraktim qunduzleri takmayi.. 15qun sonra da duruma qore qece de takmiycam bakalm kontrole qdince oqrncem:) anesteziyi bi qun oncesinden bakiolar eqer qenel olucaksan ona qre 12den snra bise yeyip icmiosun.. Hadi hayirlisi olsun az kaldi :)

teşekkür ederim canım çok korkuyorum :) dua edin benim için

herkese merhabalar bugün dikişlerimi aldırdım çok basitmiş ya :) doktor gayet iyi olduğunu söyledi üst taraf biraz yara olmuş krem sürdü sargı bezi koydu saç bandını taktı sargı bezini istediğin zaman çıkarabilirsin dedi 20 gün sonra geceleri takıcam sadece 1 kaç ay sonra da kontrole gidicem :) ameliyat gününü alan arkadaşlar hepinize güzel bi ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun :)

arkadaşlar bu cuma kesin amlyt oluyorum sonunda aslında gecen hafta olucakdım ama bayram felan girdi olamadım , umarım iyi olur :) bide amlyt olan arkadaşlra sormak istiyorum tabi herkesin iyileşme süreci farklı fakat 2 haftada ne kadar çok değişim olur amelyttan sonra hani çok fazla şişlik olurmu göze batacak kadar ?

bu arada amlyt olan arkadaşlrda geçmiş olsun :))

teşekkür ederim canım çok korkuyorum :) dua edin benim için

dualarmz butun ameliyat olucak arkadaslarmzla canim :) korkma ama ya.. Hani sira sana qelio hazirlaniosun ya.. O ameliyathaneye qotururlerken bile ben kacasim qeldi korkudan ama o masaya yattiktan snra hic bise hissetmedim.. Kendine cesaret wer quzel olucak hersey :)

demistm canim sana tahminimzdeki kadar acimio dikis alinmasi :) bndede yara olmustu krem baya iyi qeldi parca parca cikti hep kabuklari yaranin:) hadi hayrli olsun:)

2 haftaya baya iyileşiyor canım mesela ben ameliyat olalı 19 gün oldu 186. sayfayada bakabilirsin resmimi koymuştum dışardan insanların anlamayacağı kadar iyileşiyor.

sana da smdiden qecmis olsun canim :) ben 16.qunumde dikisim alindi we sac bandini qunduz kullanmayi biraktim.. 10 qunlukken hemen hemn kalmio.. Morluk saten cok cabuk qecio.. Sislikte sen hissedebiliosun dokunduqunda ama disaridan anlasilmiycak sekilde duruyo merak etme qöze batmıyck hale qelıo :)

demistm canim sana tahminimzdeki kadar acimio dikis alinmasi :) bndede yara olmustu krem baya iyi qeldi parca parca cikti hep kabuklari yaranin:) hadi hayrli olsun:)

sağol canım hakkatende acımıyormuş o kadar doktora sordum kulağımın arkasında tentirdiyot ya da başka bişi varmı krem artığı falan varmış bana kulağının arkasını nazikçe temizle kirlenmiş dedi ama ben dokunamıyorum ya banyodan sonra pamukla falan silmeyi denicem senin kulağının arkası nasıl izin belli oluyomu bide kulağını nasıl temizliyorsun

ben dikis alinana kadar hic su deqdirmedm haliyle bnmkide kirlenmisti :) dikis alindiktan 2qun snra su deqdirebilrmisim daha sorun olmazmis.. Banyodan snra krem artklarni peceteyi katladim uzandiqi yere kadar temizledim.. Arkasina parmaqim qrmiodu cunku.. Kremide tamamen arkasna surduremiorum ulastiqi yere kadar.. Ama krem yumusatio ya peceteyi deqdirdikce kabuk kabuk kendisi cikti.. Suan arkasi cok qorunmuo ama qorebildiqim kadar 5 tane kucuk nokta seklinde kizariklik war onun harici hic bi iz yok.

Arkadaşlar merhaba,
yazılanları okuduğumda hep bu ameliyatı olup aradan yıllar geçen birileri soruluyor ya işte o benim :)
Maalesef dün 2. ameliyatımı oldum.5 yıl önce İstanbulda özel bir klinikte lokal olarak olmuştum çok ta rahattı,zaten o an hiç bişey hissetmiyorsunuz.İlk gece ağrıları malüm tabi.Sadece 4 günlük izin ile işe gayet rahat bi şekilde geri dönebilmiştim.Belki hemen haftasında kulaklarım açıldı,evet hiç ilk halleri gibi olmadı ama ben yinede saçımı bir kez bile toplayamadım.Kesi ile olmuştum ameliyatı kıkırdakta çıkarılmıştı yalnız şöyle bir durum vardı;kulaklarımı tam yapıştırmamıştı doktorum, doğal olması için zaten aralık bırakılmıştı.Yıllardır iş yoğunluğundan vs. ihmal etmiştim,bir haftalık kalan iznimde kafayı koydum ve dün gittim.Hemen tekrar oldum,bu sefer az da olsa açılma ihtimaline karşılık iyice yapışık oldu.Çok basit geçti yine ilki gibi,tabii yine ilk gece ağrıları beni mahvetti hiç uyumadım diyebilirim.Şimdi daha iyiyim yarın pansumana gidecem.Umarım bu sefer istediğim gibi olur kızlar.İkinci bir kez yaşamak inanın çok zor.

annem de çalışıyo :/ yanımda olmayacak kuzenler filan gelicekler birazda yanımda annem olmayacağı için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…