Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kızlar ben ameliyat önlüğü bile giymedim sadece ayağıma galoş taktım üzerime yeşil bir çarşaf örtüldü ve kulağıma da yeşil bi örtü örtüldü 2 hemşire vardı müzik çalıyodu doktorumla eğlenceli bi şekilde muhabbet ettik ameliyatta :)

Kızlar durumumla ilgili bilgi vermek isterim;

Pazartesi ameliyatı oldum ve bugün bandaj falan tamamen çıkarıldı,hatta az önce duş aldım.Size ilginç gelecek belki ama bant takmamı istemedi hekimim, sadece yatarken kulağımın kıvrılmaması için takmamı istedi.Bantın sadece kulağı koruma amaçlı olduğunu söyledi, bende böyle inanılmaz rahat ettim.İlk ameliyatımdaki gibi değil tabi tamamen yapışık duruyor, umarım azıcık açılıp kalır öyle.Kulağımda hafif bir şişlik ve morluk var tabi ama 2 güne kalmaz gibi
Bu arada siz geceleri nasıl uyuyosunuz ya ilk ameliyatımın üzerinden çok geçti hatırlamıyorum,bu kadar çekmişmişydim diye Sırt üstü uyunmuyor,yan yatılmıyor çif yastık olmuyor.Boynum tutuldu artık,daha 3.günüm ağrılarımda devam ediyor.

canim qecms olsun umarim bu kez tam istediqin qbi olur.. Ben 10qunden once yatamadm saten o problem olmustu baya.. Kendim yan yatip bsim duz duryodu tuhafti ama bn rahat ediodm ole :) birazck uykusuz qecelere dayanican mecbur tatlm..

canim qecms olsun umarim bu kez tam istediqin qbi olur.. Ben 10qunden once yatamadm saten o problem olmustu baya.. Kendim yan yatip bsim duz duryodu tuhafti ama bn rahat ediodm ole :) birazck uykusuz qecelere dayanican mecbur tatlm..

Teşekkür ederim canım. Valla yatakta bayılıyorum heralde sabaha karşı :) Kulaklarını çok beğendim bende, hep böyle kalsın inşallah :))

geçmiş olsun benim ağrılarım da 3-4 gün sürdü birde ben hap içemiyorum bu yüzden şurup kullanıyordum ama yaşım itibariyle biraz işe yarıyodu ben ameliyat olalı 22 gün oldu ve ben kulağımın üzerine hala yatmıyorum normalde hep yan yatardım ama artık sırt üstü yatmaya da alıştım

Teşekkür ederim Mercanay :) valla benim ağrı eşiğim çok yüksektir ama kaç tane ağrı kesici içtiğimi ben bile hatırlamıyorum. Duş aldıktan sonra daha iyi hissediyorum sanki,umarım uyurum bu gece. Seninki geçmiş artık, umarım istediğin gibi olmuştur.

teşekkür ederim evet benim kulağım iyileşti artık sonuçtanda memnunum :)

Teşekkür ederim canım. Valla yatakta bayılıyorum heralde sabaha karşı :) Kulaklarını çok beğendim bende, hep böyle kalsın inşallah :))

bnde tesekkur ederim tatlm beqendiqin icin :) insallah kalir wala azcik acilsa diodum ama wazqectm bole kalsn:) insallah sende istediqin qbi olur we oyle kalir.. İlk ameliyatndan ne kadar sure qecmisti tekrar oldun canim cok mu acilmisti?? Aqridan saten ilk qunler surekli uyaniosun tam uyuyamiosun ki oyle bole qecio.. 5qun fln surdu sanirim bnde aqri. Buz torbasi koymustum beze sararak bandin uzerinden tutmustum.. İyi qeldi aqrina deneyebilirsn.. Hem odemi attriyomus nette okumstm ..

Ameliyat Olan kardeslerim gecmis olsun allahim insallah hepimize istedigimiz kulaklari nasip eder :)
Ayın 8nde ameliyat oldum şu an gayet iyiyim şişlikler inip dikisler alininca bi tık aciliyo kulaklar
Benim ilk basta asiri yapisikti kulaksiz duruyodum resmen ama su an allaha binlerce hamd olsun cok gzeller :)))

Canım bence seninki artık açılsa bile azıcık acılır heralde.2 hafta sonra belli oluyor çünkü nolcağı :) güzel böyle güzel maşalllah :)
Ben 5 yıl önce olmuştum ama çok yapıştırılmamıştı,doktorum doğal olsun demişti bende beğenmiştim. Çünkü ayna ile göstermişti bana. Gerçi şimdi kendiside söyledi maalesef biraz açılıyor iyice yapıştıralım diye, tabii geçen yıllarda tekniklerde değişiyor diye ekledi. İlk ameliyatımdan 1 hafta sonra açılmıştı vallahi ama asla ilk hali gibide olmadı, hatta çevreme göre çok doğaldı da, ama ben bir kere toplamadım bile saçımı.Birde benim sağ kulağım soldan açıktı hep,açılıncada sağ daha çok açıldı.Doktorum bir tek sağa yapalım dedi de ben illa ikisinde yaptırdım.Artık uzmanlaştım ben bu sefer oldu bence :)) Şimdi diyorum gene niye 5 yıl bekledim 2.için diye ama iş hayatı yoğun oluyo işte napalım.
Buradan olacak arkadaşlarada söylemek isterim ki, muhakkak az da olsa açılıyor arkadaşlar onun için yapışık olmasını özellikle isteyin.
Ağrılarıma gelince sağol canım bugece bide buzu deneyim ben teşekkürler

neva84; cnım benim durum cok cok wahimdi ameliyattan once.. Cunku ben sadece saq kulaqimdan oldum ameliyati :) cunku tek kulaqim kepceydi?! Simdi hali fotodaki qbi.. Hani diorum ne kadar kotu olsa bile eski halinden quzel.. Yandan bakinca birbirine benzemio kulaklarim ama onden ayni duruyolar.. Bu da yeterli bnm icin.. Snucta kmse incelemiycek.. 15qunlukken saclarimi topladm kimse anlamadi bile.. Sen olduktan snra yne toplayamamissin bu kotu olmus ama bundan snra insallah topluyabilirsn tatlm.. İlk baktiqim zaman kulaqimn qoruntusune korkmustum burusuk yapisik cirkin biseydi sukurler olsun bu bile bana yetti.. Ne aqri cektiysem o bile deqer diorum.. Saten iyi halini qordukce aqriyi unutuyosun.. Ama sac bandini firsat buldukca qunduzde taksan koruma amacli da olsa bnce daha iyi olur tbi doktorun daha iyisini bilir de.. Bnde 16.qun qunduz takmayi biraktm doktrm soyledi ama ew icinde aklima estikce takiorum yine acilmasndan korkuyorum acikcasi.. Umarm boyle beqendimiz qbi kalir hepimizn ..

arkadaşlar hastane randevularını kbb'yemi alıyorsunuz yoksa plastik cerrahiyemi?, devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum ama açıkça söylemek gerekirse hastanenin H'sinden anlamam, ne yapılmalı edilmeli dumur oldum resmen. Teşekkürler canlar.

canim ben kuck bi ilcede oturuyorum burdaki hastande plastik cerrah yoktu bnde ansimi kkb doktorunda denedm. Eqer plastik cerrah warsa ona qit ama yoksa kkb doktorlari da yapabilio.. Bnim 1haftalik hali profilimde son hali de 191.sayfada war.. Memnunum qoruntuden.. Bakabilrsn.. Kkb doktoruna da quwenebilirsn yani bulundurun yere qore doktorunu tercih et bnce..

Canım teşekkür ederim, herkese hızır gibi yetişiyorsun , seni takdir ediyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum. Çapa'da olmayı düşünüyorum , üniveriste 2. sınıf öğrencisiyim :) ,umarım okullar açılmadan şu dertten kurtulmuş olurum bu gün yarın gidip konuşmak, en kısa zamanda da masaya oturmak istiyorum, bana şans dileyin canlar. Bu arada ''Pofuduqumm'' yeni halin çok güzel , umarım sende mutlu olursun bu halinle.

Son düzenleme:

canimm cok tesekkur ederim cok mutlu oldum inan ki :) bn sadece bilqim dahilinde fikrimi paylasiorum .. :) okula cok az bi zaman kaldi yanlz daha wakit kaybetmesen iyi olur yoksa okulun ilk qunu sarqilarla qidebilirsn.. insallah ameliyat qununu de erken bulabilirsin.. Dualarim seninle we butun ameliyat olucak kardeslermle tatlm.. Bu arada bnde uni 2.snifm we bu sene saclarimi farkli farkli yapip qdebilcem die cok sewiniorum.. :) yeni halimi beqenmene de cok mutlu oldum canim bnde mutluyum bu sekilde.. İnsallah seninde istediqin qbi olur..

Umarım herkesin gönlüne göre olur :) olmak isteyen arkadaşlarda tez zamanda olup kurtulurlar inşallah..
Gerçekten çok güzel görünüyor fotoğrafta.Benimde şekli aynı seninki gibi duruyor ama kızarık ve mor tabi ki şimdilik :)
Bantımı evet takıyorum genede ama haftaya işbaşı yapacağım için anca geceleri takabilirim artık.

Amashe, bende İstanbulda oldum fakat zamanım olmadığından özelde olmak durumundaydım.Hatta ilk görüşme ve ameliyat hepsini bikaç saat içinde halledip dönmüştüm.Umarım en kısa sürede ameliyatını yaptırırsın ve mutlu mutlu okuluna başlarsın..

benimde kizariklik cok yoktu ama mordu dokunsam patliycak qbiydi :) 10qunde duzeldi sislik belirsiz hale qeldi morluk saten cok cabuk qecio 15qune de anlasilmiycak duruma qelio.. Tabi daha oncesinden bilirsn bunlari canim sac bandini da ewde takarsn saten doktorun izin wermis hadi hayrli olsun yeni halleri :)

Sağol neva81 , güzel temennin için teşekkür ederim bi tanem. Umarım yeni kulaklarınla dolu dolu ve güzel bir ömür geçirirsin, aslında bu derdi çeken ben dahil herkes umarım bir gün sizin gibi kemale ereriz :). Özelde nereye oldun canım birde kaç tl ödedin, bende önümüzdeki 15 günde herşey bitsin istiyorum ama öğrenci halimlede çok gücüm yok malesef, Yapabileceklerimi gözden geçirmeme yardımcı olur belki. tekrar teşekkür ederim canım.

Canım teşekkür ederim. Nişantaşında özel bi klinikte oldum,doktorum kampanya yapmış 2 binliraya yapıyor şu an da.Ben eski hastası olduğumdan daha altında yaptı tabii.Birde gerçekten iyi biri ücret konusunda çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Eger düşünürsen ayrıntılı olarak bilgi verebilirim sana.Öğrenci olduğun için hiç kolay değil gerçekten, anlıyorum seni.Burdan takip ettiğim kadarı ile ünv. ve araştırma hastanelerinde ücretsiz ameliyat olan arkadaşlar var, keşke yardımcı olabilseler daha iyi olur aslında.Umarım en kısa sürede halledersin, dediğim gibi düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…