Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kızlar ben bugun iple operasyon geçirdim. saç bandı acayip dercede sıktı acaba iki dakikalığına açsam bisey olurmu .cok sıktı saç bandı

kızlar ben bugun iple operasyon geçirdim. saç bandı acayip dercede sıktı acaba iki dakikalığına açsam bisey olurmu .cok sıktı saç bandı

canım qecms olsun oncelikle.. İnsallah sende istedqne kawusursun.. Ama acitacak kadar sıkı sac bnda kullanma bu fayda saqlamaz yani.. Ne cok sıksın ne qenis kalsn ortasi bi bant kullanmanı tawsiye ederm.. Arada 5dk fln hawa aldrmanin da bi zarari olucaqni sanmiorum.

canim capa dewlette de burda okuduqum kadariyla olup memnun olanlar wardi.. Kimi hastaneler az da olsa ucret talep edio ama bunun tamamini ssk karsilio yani ucret odemiosun dewlet hastanelerinde. Bu yuzden ilk once dewlete bi sorman daha iyi olur qbi qelio malum oqrenci hali 2000tl baya yuklu bi miktar..

tesekkür ederim canım ilgilendiğin için, allah herkese istediği gibi kulakları nasip eder inşallah, çektiğimiz acılara değer :)

arkadaşının şu anki durumunu söyleyebilir misin peki epey geçmiş üzerinden şeklinde bir açılma var mı ,memnun mu yani? bilgi verirse inan çok sevinirim...

ilahii pofuduk yok yok nie baksınlar hergün kaç tane çıplak hasta görüyordur onlar görsede alışmışlardır normal bişe gibi karşılıyorlardır kaş göz gibi

canım bende sıkı bant kullandım çok ağrı yapıyor diye doktoruma gittim oda derimin inceldiğini bu kadar sıkı kullanmamamı bir iki gün çıkmamaı söyledi. bende sıkan bandajımın yerine bujiteriden 2 liraya normal bandaj aldım doktorum onun iyi olduğunu söyledi sıkmasın fazla dedi. bence çıkarma ama sıkmayacak bi bandaj kullanabilirsin.

Kızlaaarr bende birşey sorcam bi yardımcı olunn... bu bandaj çıktıktan sonra kulaklarınız aynı zaman dilimindemi açıldı yoksa farklı zaman dilimlerinde mi benm biri hafif açıldı ama biri hala yapışık napcezz açılır mı oo :) ama hafif açılan kulağım süperr olmuş eheheh :)

ilahii pofuduk yok yok nie baksınlar hergün kaç tane çıplak hasta görüyordur onlar görsede alışmışlardır normal bişe gibi karşılıyorlardır kaş göz gibi

:)) napiyim qeldi aklima bn sahsen merak edebilirdm kasi qozü saka yapiyorm tbiki ama qecti saten bakmis olsalar bile bn uyuduqum icin blmiorum blmediqim icin de utanmiom wala kasimdan qozumden :)

darısı diqer kulaqna superliqin tatlm :) bnm sacbndi cktiktan snra yani dkislerm alndktan snra acildi cok azck.. Ama arkasi hala ayni kapali onden belli acildqi.. Dkis alindktan snra o da azck acilir merak etme :) dkis alndimi qerci blmiorum da acilir yani :)

doktorum estetik dikiş olduğunu söyledi kendileri atacakmış sağ kulağımda sıkıntı yok ama sol kulak biraz şiş mor ondan mı atmadı acaba anlamadım ki antibiyotik verdi bide.

doktorum estetik dikiş olduğunu söyledi kendileri atacakmış sağ kulağımda sıkıntı yok ama sol kulak biraz şiş mor ondan mı atmadı acaba anlamadım ki antibiyotik verdi bide.

ondan sanmiorum tatlm morluk sislik dikisi pk etkilemz sanirim. morluktan sislik yapilan isleme qore fazla olmustur.. İslem fazla olunca o da braz daha yapisik kalmistr bnce.? Dikisler attikca o da ona qre brakr kndini azcik rahat ol quzel olcaklar :) antibiyotiqi de ihmal etme bn hala yazdiqi ilaclari bitiremedm icmeye dewam ediorum :)

saol canım benim bir hafta sonra yine giderim doktoruma açılmazsa :) dün banyo yaptım heme şekil veriyorum topuz falan eheheh annemlere diyorum yeni kulaklarıma meraba deyin şenlik havasında

saol canım benim bir hafta sonra yine giderim doktoruma açılmazsa :) dün banyo yaptım heme şekil veriyorum topuz falan eheheh annemlere diyorum yeni kulaklarıma meraba deyin şenlik havasında

acilir canim takilma ona :) ewet ya her firsatta saclarima bise yapip anneme qosteriorum :) kulaqim nasi duryo sorusu qelio hemen ardindan.. :) yeni haline biz meraba dioruz eskiden de o sacin arasinan cikip kendi meraba diodu

ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeyin devlet hastanelerinin plastik cerrahi bölümüne başvurun ve rahatça ameliyatınızı olun benim kadar korkak bi insan bile lokalle ameliyat olduysa siz hayli hayli olursunuz :) pofuduk,isimbulamadım; ben de aynı sizin gibiyim saçıma bir sürü modeller deniyorum çok güzel bi duygu :) annem kızıyo artık kızım yeter kulak lafı duymak istemiyorum diyor :)

yillardir kulak lafini baskasindan duyunca bile bozuluyoduk haliyle artk biz lafini acar olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…