- 8 Temmuz 2012
- 61
- 0
benim şafak qittkce uzuyo:)))) düzelsn okul acılana kadar en azndan adam qbi biseye benzesinde bari icim rahat beklym snin ilk halini cok merak ettm tbi suanki halini de :)
İlk hali profilimde resimlerde var , ama sanırım sadece arkadaşlarım görebiliyo :)
canım lisede sac toplamadqim icin herqun idaredeydim daha cok skntı yapiodu.. Hani ilerde herkesten saklamak saclarni hep ayni yapmak artk bunaltio.. Okul acilana kadar baya duzelir.. Bayramdan snra hic wakit kaybetmeden ol.. Biraz sakinirsin bi sure dikkat edersin.. Olduktan snra iylesmeye qun sayiyosun iyki olmusum diosun hatta :)
Ben göremedim canimbaktm cnım bn qörebildm:)) iste bnimkide böle arkası kapalı.. İçteki kwrmlarda belli dql.. Kenarlarna kadar şiş aynı hzada duryo heryeri.. Smdiki hali buna ne kadar bnzio cnım? Bnim suanki halıne pek bnzer kalsn istemem yani acıkcası.. :)
ee tabikii:) benimki çok şekilsiz bişeydi hatta hiç bişeye benzemiyodu çok korkmuştumm :)
olcm ya hayırlsyla şişlklerm geçmzse okulda bi iki hafta gtmem mecbur ztn ders fln işlnmyoda adam gbi , galiba haftya perşembe olcm doktor ogünn boş demşti :)
ya bide doktor arkasında iz kalır dedi size oye dediler mi
yok cnım doktorum hç bi iz kalmaz ddi. Saten arkası o kadar kapalı ki qörünmüo hc bise:) persmbe qnü ol kurtl cnım hani okula kadar yne baya dzelir.. Suan ben skli dqisckmi o dsncedeym ama dqisiomus rahatladm:)
bnm doktrm iz klr dedi ya neyse bi daha gdince tekrar srym senn amlyt olalı kaç gün oldu
daha 8.qünümdym cnım ben.. Fotodaki halde suan kulaqm..
bnce ilk hafta içn gayet iyi sadece orta kısmnda şişlk vr fotodn gördügm kadarıyla inş daha da iner o
bu inmis hali braz:)) ins daha da incek.. üst kısmı cok sis ama düzelicek elbet cnım bu ilk qörüntüdeki qbi kalmiomus. Cerencemil in 40.qünüymüs buqün we 20qünde sekli qelmeye bslamıs. Daha bu qörüntünün cok yanıltcı oldqnu söledi doktorum.[/QU
dogrudr çeşke şliği 2 haftada fln inse herkes içn daha gzl olck ama mecbr dayanıcaz :))
Pofudukum cok begendim gayet güzel ama benimkinden daha şiş degil bnce hatta bnmkinin daha şiş oldugunu söyleyebilirim :)))
cok sewindm cnım beqendqne ya:) inan kendm bi türlü yorum yapamiom qördqme kndmde.. Ama bnimki daha sis cnkü kwrmlar ble belli olmuo düz duryo sislikten.. Böle bi qörüntüde iste:))
dogrudr çeşke şliği 2 haftada fln inse herkes içn daha gzl olck ama mecbr dayanıcaz :))
keske öle olsa cnım.. Ama daha seni aramızda qörcez dstek wercez iyi olana kadar burdayız:)) ama doktorna sor qzelce yapblcene emin mi? Bastan sallama yapmasin.. Ben cok tedirqindm doktor knusunda.. Hani kkb doktoruydu.. Daha once yapti mi onu bile blmiodm. Estetik cerrahtan bahsediodu.. Neseki doktorum daha once kartal dewlet hastanesinde calismis we daha once yapmis yani kndinden emindi quwen werdi bana.. Cokta ilqiliydi memnunum doktorumdan ama bnmle ilqilenen hemsire ws kalanindan memnun deildim. Nese canim ins senin istediqin qibi olur biraz cesaret.. Kalan kolay...
Bnmkine dikkat edersen canim kivrimlarimn oldugu ic tarafta kulak icine yakin olan yerde ufak bir farkli şişlik var fotoya bakinca görüceksin doktor dedi ki o deri fazlaligiymis kendiliginden dusucekmis o da gidince dha iyi durcak bnce :)
keske öle olsa cnım.. Ama daha seni aramızda qörcez dstek wercez iyi olana kadar burdayız:)) ama doktorna sor qzelce yapblcene emin mi? Bastan sallama yapmasin.. Ben cok tedirqindm doktor knusunda.. Hani kkb doktoruydu.. Daha once yapti mi onu bile blmiodm. Estetik cerrahtan bahsediodu.. Neseki doktorum daha once kartal dewlet hastanesinde calismis we daha once yapmis yani kndinden emindi quwen werdi bana.. Cokta ilqiliydi memnunum doktorumdan ama bnmle ilqilenen hemsire ws kalanindan memnun deildim. Nese canim ins senin istediqin qibi olur biraz cesaret.. Kalan kolay...
ya doktorla çok kısa konsdm onun içn bnde tam emn deilm doktrdan bana brz havalı biri gbi geldi (babamla gttm babam begendi ama) daha önce bu amlyatı yaptgnı söyledi istiysn sana da yprz dedi ama kulgnı ik bi ay ck dikkat etmen lazm kanama olblr iz olckfln diynce bna cok korktucu geldı ya
wala nasi olur deri dusmesi fln bilemiycem de tatlim bn seninkini cok beqendim.. :) ameliyat olmadan oncede cektim foto bunula karsilastryrm.. Sislik bile olsa kesinlikle bu daha iyi.. En azindan kepce deil sacin arasindan cikmio :)