Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

yarin kontrolum war soruyum az olmuyomu takmam die o zaman canim?? Bi de masaji soruyum.. Yapma derse dokunmam saten.. Senin arkasi simdi az acildi mi bnim kucuk parmaqim bile qrmio arkasina..

canım bak mesela benimkide o fotodaki gibi değildi baya bi şişti kulağımın içi bile yani delik gözükmüyodu resmen..çok korkmuştum ilk baktığımda ve benim sargılarım 11. gün açıldı yani düşün o zaman bile kötüydü.kulağım o kadar çok şişmişti ki duymuyodum bile sonra doktora söyledim o iğne batırdı şişlik insin diye

Kızlar ben bugün ameliyat oldum 12de bitti ve 2 den beri çok agrım var,üstüne midemde çok bulanıyor söylemesi ayıp çıkarıp duruyorum.. Agrı kesici içmiştim ama etki etmedi kulaklarımda sanki on kilo agırlık var o kadar baskı varki dayanamıyorum Yatsam yatamıyorum zonklamaya başlıyo oturunca midem bulanıyo napıyım ben ne zaman geçer bu agrılar

yarin kontrolum war soruyum az olmuyomu takmam die o zaman canim?? Bi de masaji soruyum.. Yapma derse dokunmam saten.. Senin arkasi simdi az acildi mi bnim kucuk parmaqim bile qrmio arkasina..

evet bencede sen bi sor bakalım yeterli mi bi hafta takm diye , masajı da sorarsın..bi tık atıyo dedikleri doğru ama benim parmağım hala arkasına girmiyo canım , zorlasam girer tabi ama gerek yok :)

Bana da oyle dedi mesela eger sislik inmesse ufak bi mudahale ederim igneyle demisti.bakalim persembe gidicem bende ne dicek ne yapicak

evet bencede sen bi sor bakalım yeterli mi bi hafta takm diye , masajı da sorarsın..bi tık atıyo dedikleri doğru ama benim parmağım hala arkasına girmiyo canım , zorlasam girer tabi ama gerek yok :)

o zman bnim iki tık açılması qerek:))) sekli ilk yapıldqna qöre bya dqişio yani öle mi? Ay öle olsun ya dqissn wala :)

qecmis olsun canim.. Benimde ilk sarqilarda cok aqrim olmustu baski fazlaydi soyledim doktoruma kesti sarqiyi yeniden sardi.. Cok sikmis da olabilir.. Ama aqri ilk qun oluyo snra yawas yawas azalio..

Bu arada kızlar benim doktorum ameliyattan sonra arada kalkıp evin içinde gez demişti kafanı yukarda tut sakın düz yatma 15 gün kadar demişti ödem ve şişlik için önemliymiş bu , bide kahve ödemi attırmaya yardımcıymış bide maydanoz ve kiraz sapı suyu :)

Benim de hala şişlik var tam geçmiş değil canım ama şeklini alması falan bi 20 günü buldu

benim şafak qittkce uzuyo:)))) düzelsn okul acılana kadar en azndan adam qbi biseye benzesinde bari icim rahat beklym snin ilk halini cok merak ettm tbi suanki halini de :)

yastksz saten yatamiorum canim bn.. Saolsun annemde pek oturtmuyo temizlik anca bitmedi qitti:) ama kiraz sapi fln icemem zayiflatiomus onlar saten ip kadar biseyim :) olduqu kadar atsin ödem kendi kendine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…