- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
Eki Görüntüle 488896
umarım resım atabilmişimdir
Saol pofudukum :)
İki kulagim da aynen böyle simetrik duruyo bide :)
Şişlikler dha beterdi bu biraz inmiş hali :)))))
Saol pofudukum :)
İki kulagim da aynen böyle simetrik duruyo bide :)
Şişlikler dha beterdi bu biraz inmiş hali :)))))
çokkk güzel olmuş canım, nerede yaptırdın ne kadara ??
yok tatlm çok şis durmuo bile:) ama tam indqnde süper olcak wala:))
İnsallah canim 1 ay gecse de dha sekli şemali otursa :)))
canım bnde ünide okuyorum hani okula kadar rahatlikla duzeliceqni dusunuorum.. Burda bi cok kisi de 1aya cok duzeldiqini disardan farkedilmeyecek sekile qeldiqini soylemis.. Bnim doktorumda ayni seyi soyledi. Sislikler 10-15qune iniyomus.. Bnim 7.qunum we ilk qorduqum halindekine qore bile baya fark oldu sisliqi.. Biraz arkasnda yara olmus ama o da normalmis malum kesilio.. Ben qenel anesteziyle oldum ameliyatimi o yuzden ameliyat sirasnda hic aci duymadm cunku uyuyodum:) ama ilk kndime qeldkten snra bole hafif hafif sizlar qbi oldu.. Ara ara artti aqrilar.. Ama kulaqnin quzel olucaqni dusundukce onlara da dayanabiliosun.. Bende baya aqri oldu ama sktım biraz disimi:) suan bi sorunum yok sükür aqri knusunda.. Ben cidden cok takiodum o yuzden snuctan smdi bile memnunum.. :) Okula kadar iyi olmayi dusunuosan byramdan snra hic wakit kaybetme derim tatlm ben..
Tesekkur ederim Devlet hastanesinde oldum canim ücretsiz :)
aaa ciddi olamazsın, bunu devlet karşılıyor mu , İstanbulda mısın hangi hastane ?
qeçicek cnım:)) bnde smdi saclarmı ykadm yne de su dqdirmiorm doktorm yapablrsn dse de ben sakinıorm:) brazdan saqlık ocaqna qtcem fucidin kremi yazdrm da alıym baya kabuk tutmus belki sürünce dökülür :)))
sağol :) , belkide doktor gözümü korkttu yada bana öyle geldi doktor dikişlerin atma ihtimalide var dedi bn ondan çok korkyrm bunun bi garantisi olması lazm değilmi yaa
aaa ciddi olamazsın, bunu devlet karşılıyor mu , İstanbulda mısın hangi hastane ?
İnsallah insallah :))
Eylül 8 de 1 ay oluyo iple çekiyorum o günü :)
Persembe de izin vermezse artik doktor dinlemicem islatmadan yikicam sacimi bayramda bu sacla dolasamam :)))))
sana öle qelmis cnım :) dkişlern atma ihtimali kwrılma qbi durumda yüksek.. Koruduktan snra bise olcaqnı sanmıorm.. Tbi ilk yapıldqı haline qöre sisler inince acılma oluomus braz yani doqal duruyomus. Bnde doktoruma sormustm acılır mı qeri die? Hayır acılmaz. Eski haline dönmez ddi cnım.. Doktoruna qûwen..
peki bi ay geçdikten sonra kvrlma ihtimalli daha mı düşük yoksa sürekli kulaklarımıza dikkat mi edcz ;
bide amlyt oldktn snra kulagımzn üstüne ne zmn yatabilcz çok soru soryrm kusura bkma :))
Benm yarin 1 hafta oluyo simdi yatabiliyorum mesela ama doktor yatma dedi..
Kulaklarimiza elimizden geldiginde dikkat edicez tabiki sonucta kesilip dikiliyo cerrahi islem uygulaniyo anladin cnim :)