Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Aferin kizlar dicek cok iyi gidiyosunuz kendinize cok iyi bakiyosunuz en kisa zamanda düzelceksiniz dicek :))))

canim qecmis olsun oncelikle.. Ben tenisci bandi bulamadm normal sac bandi aldm medikal markette yokki burda.. Mecbur bunu kullancam.. Sen ameliyat olali ne kadar oldu? Kulaklarnda sislik warmi hala?

teşekkürler hayatım bu gün 4. gün benim ilk 2 gün ağrım oldu sonra çok az ağrım oldu ara ara ağrı oluyor bazan oda saç bandı sıktığından sanırım şişliklerim var kulağımda ödem var ama çok az sol kulağımda iç kanama olmuş doktor baktı bişey olmaz sadece diğer kulağına göre geç iyileşir okadar dedi bende umursamadım ole deyince. dikişlere gelince bendeki dikişler eriyen dikiş aldırma olayı olmıcakmış ole soledi doktor ama benim aklıma takılan şu tam ameliyat kesiğinin olduğu yerdeki şişlik ve büzüşme çok tuaf acaba çokmu şiştir nedir anlamadım sizin nasıl dikişler
bu rada doktor 3 hafta gece gündüz 3 hafta sadece geceleri saç bantı takıcan dedi kıgırdak almadılar sadece esnetme felan yaptılar hepsi bu hepinize geçmiş olsun bu arada ağrıları olanlar olmuş takmayın kafanıza sonuçta ameliyat bu okadar olur ters bi olay olsada doktorlar der zaten sıkıntı yok tek sıkıntı bayrmada açıp gezmek oleey :)

normal cnım şisliklerdn o qörüntü.. Bnde aynada ilk bktıqm zman korkmustm :) aqrılarda qnden qüne azalio daha da iyi olcak ins.. Suan biraz aqrm war ama yarn doktora qtcem die onu ble takmiorm.. 6.qûnüm bitio .. Yeni kulaklarmz hayırlı olsun hadi kestk kurdelalarmzı :):)))))))))

Anam baya baya ameliyat masasina yattik kestirdi kulaklari :)))

öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun diliyorum kızlar biraz sabretmeniz gerekiyor benim ameliyat olalı 6 ay oldu nerde ise cok şükür hiçbir sorun yok o endişelendiginiz ödemler şişlikler morluklar şekil bozuklukları hepsi geçiyor benim doktorum dikişlerim iyileşene kadar bebe şampuanı ile yıkanmam gerektigini söylemişti bende öyle yaptım. dikişler alınırken cok hafif acıyor ama dayanılmayacak gibi degil sonuçta ameliyat olduk küçücük dikişler sorun olmuyo .. tecrübeme dayanarak sac bantını kullanabildiginiz kadar takın ve yatarken ve giyinirken kulaklarınızı koruyun şekillenmesi sebebi ile 6 aydan beri sacımı 1 kere bile salık şekilde kullanmadım.. bu çok güzel bi duygu:) sorunuz varsa yine cevaplarım iyiki bu ameliyatı olmuşum tek pişmanlıgım bu zamana kadar boşuna beklemişim hepinizin iyileşme sürecinizi kolay atlatmanız dilegi ile sevgiler...

kızlar şmdi hastanedn qeliyorum.. Doktorum sarqıları tamamen aldı. :) şuan sadece saç bandını 1hafta qece qndüz takmamı söledi.. Krem bn sölemedn daha bepanten kullan ddi:) bktı arkasna fln da çok iyi ddi.. Bi sewindm ki:)) üst kısmı braz şis we cok yatık duryo. Sislik ininbe az yatıklıqı da kalkcak aynı olcqnı söledi.. :) bnyo da yapablrmişim :) dkisleri sordum 1tane dkisin war saten onu da çarşmba qel kontrol edelm ddi.. Aqrmda sukur kalmadi cok mutluyum:))

panter; bilqiler icin cok tesekkurler canim :)

musmutlu; canim sen nasil oldun??

Bnde simdi geldim canim doktordan bna da gayet iyi dedi krem sürdü yine gazli bez koydu ve sac bandini takti yine.şişliklerin inmiş biraz daha dedi gayet normal dedi eger şişlikler gecmezse ufak bi müdahale yaparim ddi tbi hemen degil 3 ay bi olsun hersey yolunda acele etmeyelim dedi :)
Persembe yine gitcem pansuman yapicak yine ama bu sefer gazli bez felan koymucak sadece sac bandi takicakmisim :)
Banyo yapabilir miym dye sordum sacini yikama daha dikişler alinmadan önermiyorum sık biraz daha dişini dedi tmm ddim :))

çok sewindm canım:) bn kurtldum bezden sadce bant takıorm artk:) aşırı şislik yok şuan bnde sadece üst kısmında baya war kalan yerleri nrmal sişliqi.. Çok qüzel olucak wala arada bkiorm da :) krem de bepanthen sûrmemi söledi.. Ama arkaya parmaqım qeçmio:) dikişim 1tane warmıs cok sasirdm öle deyince.. Bnyo yaptqmı söledm sorun olmaz daha yapablrsn ddi.. Prsembeye daha cok war ama canim dikkat ederek sadece saclarini ykayamaz misin?

Canim yikama dedi simdi bisey yapmiyim zaten evden ciktigim yok kalsin madem öyle :)
Benim kaç dikişim var bilmiyorum valla ne zamn alir onu da bilmiyorum :)))
BayrMdan snra alir ama onemli olan şişliklerimin inmesi hdi şişlik innnn innn :)))))))

insin wala cnım:)))) ya bnim kulaqmın arkası yara qbi kbuk tutmus hep? Tamamına saten bkamiorm acılmio yapısklıktan.. Senin de öle mi? Krem süremiorm tamamem arkasına

insin wala cnım:)))) ya bnim kulaqmın arkası yara qbi kbuk tutmus hep? Tamamına saten bkamiorm acılmio yapısklıktan.. Senin de öle mi? Krem süremiorm tamamem arkasına

Evet yapisik baya bnmde aynayla arkasina baktigimda goremedim ama elimle denemedim hic doktor eliyle sürüyo kulagima kremi diger eliyla biraz acip oyle suruyo sanirim
Şişlik oldugu icin öyle ya herseyin başı şişligin inmesi :))))

doktor öle kaldryo az bkio da bn kaldıramiom korkuom bse olck die. Ama bnim elime kbuk qbi de qelio sürerken kremi.. Anneme ddm bktı o biçim yara ddi ;(( mralim bozuldu(

doktor öle kaldryo az bkio da bn kaldıramiom korkuom bse olck die. Ama bnim elime kbuk qbi de qelio sürerken kremi.. Anneme ddm bktı o biçim yara ddi ;(( mralim bozuldu(

Tam olarak nerde canim biraz tarif etsene dikisin orda mi baska nerde yara olabilir ki kesi dikis yerinden yapildi

Tam olarak nerde canim biraz tarif etsene dikisin orda mi baska nerde yara olabilir ki kesi dikis yerinden yapildi

tam olarak dikis nerde onu bilmiorum ki canim.. Ama orta kisminda qeldi elime oyle kabuksu bi doku.. Kulak memesinin biraz ust kismindan yukari doqru komple oyle qeldi dokundqum yerler.. Bnde qoremedqm icin soruyorum hani kan mi kurumus oyle qeldi bana die.. Ama yok yara dio annem

Alla alla bnce de kan kurumus öle kalmistir yara olmasina imkan yok bence ama
Annen cok emin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…