Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

malesef ki eweet ((

canım benim hiç üzülme düşünsene düştüğün zaman nasıl kanıyo sonra duruyo orda kan kalıyo üstünde ve kabuk tutuyo onun gibi düşün :) benimde öyleydi kulağım doktor dediki krem sür onla atcak zamanla kabuklarını.bende kulağımın arkasına tam giremiyodum yapışık olduğundan ama zorlamayın bnce ben zorlamadım çok açılma falan yapmasın diye..kabuklar zamanla atıyo merak etme benim şuan hiç kalmadı mesela 39.günüm.kabuğu sakın kendin koparmaya kalkma bu aynı yarayı yolmak gibi bişey kndisinin atmasını bekle yıkandıkça ve kremi kullandıkça kendiliğinden atıyo yavaş yavaş canım panik yok:)

Deneyimli bi kiz daha :)))
Canim bana allah rizasi icin soylesene şişlikler ne zaman geciyo benim baya şiş bgün 5.günüm

cok saolasin canim benim :) wala icim rahatladi.. Tek bnde olmayisina we bu sekilde qecicene :) kremi olduqu kadar surebildiqimce suruyorum nereye ulasirsa diorum :) 7.qunumdeyim bnde.. Panik yok sakinim :))

ya krem olarak ben bu yaralara ne kullanıym? Doktorum bepanthen krem ddi ewde wardı kullandm ama iyi qeldqni düşünmüorm.. Kulaqmın üst kısmına sürdqm yerler kızarmıs hep.. Ya bn mi anormalim krem mi bozulmus anlamadm bana önereblcenz ne war yarın onu alıyım..?

Fucidin var canim doktor bana hep onu kullandi iyi bir krem

ya arkadaşlar bugün doktorla konuştum ve biraz korktum Baştan anlatayım doktoru bi yakınımz aracılığıla gittik kısa surdu çunkü acille bkyodu doktor neyse problemİn ne old soRDU bnde kulaklarım öne dogru oldgunu ve rahatsızlk duydugmu söyldm oda fazla öne dogru değil dedi ama istersn amelytı yaparız dedi snra amelytın nasıl olacağını anlttı , 2 hafta tenısci bandı takıckmşm diğer 2 hftada sadece gecleri tkckmşm ilk bir iki ay cok önemlymış bide amelyt olduktn snra herkesde olma ihtimalli yokmus ama kanama olablrmıs dikiş tutmuya bilirmiş dedi bu da cok agrı yapabileceğini soyledi daha sonra çok dikkatlı olmam gerekiymş ytrkn kulagmn kıvrılmaması dışarıda da dıkkat etmem lazm cnkü darbe almaması gerekiymş ne yapacağimı bilemiyrm ama amelyt olmyı cok istyrm okullarn açılmasınada 5 hfta var sizce olıyım mı 2 yıldır beklyrm ama kötu bi sonuc olrsada çok korkuyurm LÜTFEN YARDM EDİNN :)))

şişliklerin ne kadar surede geçti acaba bide dikiş izlerin belli oluyo mu

canım bu butun amlytlarda olası durumlar. Bnim aqrm cok oldu ama ne olrsa olsun bn oldqma hc psman dqilm. Gerçkten rahatszlk duyuyosan wakit kaybetme.

İnsallah 1 aya sacimizi toplayip disari cikma asamasina gelebilcez :)))

insallah canım:)) ben 1aya belli bile olcanı düsünmüorum suan ya:)) bktım da tek üst kısmında sislik war qeçio:)) hani 7qünlük daha bu kadar iyi ble diorum kndi kndime:)) canım keske daha önce qtseymism doktora diorum ya.. Bosa beklemism

canım bu butun amlytlarda olası durumlar. Bnim aqrm cok oldu ama ne olrsa olsun bn oldqma hc psman dqilm. Gerçkten rahatszlk duyuyosan wakit kaybetme.

ama korkyrm ya bide okula gicm bşy olr fln diye
peki bu agrı dayanılmıyck gibi mi ve kaç gnde şişlikler azlır yani

canım bnde ünide okuyorum hani okula kadar rahatlikla duzeliceqni dusunuorum.. Burda bi cok kisi de 1aya cok duzeldiqini disardan farkedilmeyecek sekile qeldiqini soylemis.. Bnim doktorumda ayni seyi soyledi. Sislikler 10-15qune iniyomus.. Bnim 7.qunum we ilk qorduqum halindekine qore bile baya fark oldu sisliqi.. Biraz arkasnda yara olmus ama o da normalmis malum kesilio.. Ben qenel anesteziyle oldum ameliyatimi o yuzden ameliyat sirasnda hic aci duymadm cunku uyuyodum:) ama ilk kndime qeldkten snra bole hafif hafif sizlar qbi oldu.. Ara ara artti aqrilar.. Ama kulaqnin quzel olucaqni dusundukce onlara da dayanabiliosun.. Bende baya aqri oldu ama sktım biraz disimi:) suan bi sorunum yok sükür aqri knusunda.. Ben cidden cok takiodum o yuzden snuctan smdi bile memnunum.. :) Okula kadar iyi olmayi dusunuosan byramdan snra hic wakit kaybetme derim tatlm ben..

hee korkma isine qelince.. Bn olmayi cok istiodum ama is masaya yatmaya qelince kacasim bile qeldi:) hatta ameliyathaneye qotururlerken ellerimi skıodum sanki destek alcakmisim qibi:) bi heycan bi heycan:) odama qetrdklernde biraz narkoz etkisiyle uykuma dewam etmisim sanirim.. Uyandktan snra sözlümü elinde cicek kapida qorunce daha bi sewindim bu wesileyle onu qordum :) bi ameliyatla hem kulaqmdan kurtuldum hem hasretten :) nese daqittim konuyu hic korkma is olana kadar ondan snra 4qun qectimi duzelmeye basliosun.. :) snra iyki olmusum diosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…