Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

peki bi ay geçdikten sonra kvrlma ihtimalli daha mı düşük yoksa sürekli kulaklarımıza dikkat mi edcz ;
bide amlyt oldktn snra kulagımzn üstüne ne zmn yatabilcz çok soru soryrm kusura bkma :))

yok cnım sor istdqni:) 1ay qectkten snra sislik fln qecicek tbi kwrlma ihtmali dsüo haliyle:)) 3ay qectkten snra daha korkmaya qerek kalmio. 6ayda hc bseydn korkma tamamen yumusar daha sorun yapmaz sürekli dql yani cnım:) okuduklarim arastrdiklarim we doktorumun dedikleri bu sekilde tatlim.. 10-15qûne yatarsn sanırm cnım. Bn yatmadm daha 8.qündym ama yatsam acıtmaz sekilde tbi yumusak yastiqa :))

çok sağol ya gerçektn böyle olayları yaşayn biliyo :))
peki amlyttn snra çok agrın oluyomu

çok sağol ya gerçektn böyle olayları yaşayn biliyo :))
peki amlyttn snra çok agrın oluyomu

bende soruyodum byle ameliya olanlara canim:) ameliyattan snra aqrin mutlaka oluyo cunku kesiliosun daha taze oluyo hersey o yuzden aqrida oluyo ama surekli kesintisiz deqil tabiki.. Ara ara oluyo bazen siddetli bazen hafif sizlama qbi.. Bnde aqri baya uzun surdu ama qenel olarak 3-4qune aqrilar qecio.. Aqri kesiciler baya iyi qelio.. Bnim ilaclara baqisikliqim war biraz ondan fayda etmio qbi ama en azindan hafifletti bni.. Ama diqer ameliyati olan arkadslarda aqri kesicler qecirdiqini soyluyo..

ağrı kesiclr geçirckse bi sorun olmz , ya bn olcm bu amlyttı cünkü olmazsn daha çok skntı verck en iyisi olup daha snra sabretmek ama işte lise sn snfa geçtm okulda ynşlkla biri carpr yanı bşy olr diye korkyrm

ağrı kesiclr geçirckse bi sorun olmz , ya bn olcm bu amlyttı cünkü olmazsn daha çok skntı verck en iyisi olup daha snra sabretmek ama işte lise sn snfa geçtm okulda ynşlkla biri carpr yanı bşy olr diye korkyrm

canım lisede sac toplamadqim icin herqun idaredeydim daha cok skntı yapiodu.. Hani ilerde herkesten saklamak saclarni hep ayni yapmak artk bunaltio.. Okul acilana kadar baya duzelir.. Bayramdan snra hic wakit kaybetmeden ol.. Biraz sakinirsin bi sure dikkat edersin.. Olduktan snra iylesmeye qun sayiyosun iyki olmusum diosun hatta :)

İlk gece cok agrim oldu acikca söylemek gerekirse hatta biraz kan sizintisi oldu ama sonraki günlerde bi sıkıntım olmadı yarin 1hafta oluyo bugun resim ekledim bakabilirsin fikir edinmis olursun.şişliklerim disinda hicbi sorun yok onlar da 1 aya inecek insallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor kaç gün oldu ameliyat olalı dedi bende 40 gün oldu dedim tamam o zaman artık çıkarabilirsin dedi , çok hafif şişlik kalmış onu da elinle masaj yap kulağına bastırarak geçsin dedi.geceleri takıcakmışım artık sadece bandı ve bidaha gelmeme gerek var mı dedim bi sorun olmazsa gelmene gerek yok , 2 ay sonra gel o zaman çekeriz fotoğrafını dedi :) ama ben saç bandına o kadar alışmışım ki çıkardığımda kendimi boşlukta gibi hissettim :)

Hayirli olsun canim umarim o gunleri ben de gorebilirim :)
Bnim yain 1 hfta oluyo bya şişliklerim var şu anda

ne quzel canim bizde o qunleri qorucez ins.. Sahsen suanki qoruntuyle bn acikta qezemem.. Doktorum 1hafta takcami soyledi qece qunduz snra da qece takcakmism. O zaman bn cok az takmis olmuycam mi sac bandini??? Ya ust kismi cok sis orasi bni rahatsiz edio.. Masaj yapsam bnde bastirarark olur mu acaba???

Fotoyu gordun pofuduk benim de cok şiş böyle disari bende cikamam
Bana doktor 1 ay gec-gündüz 1 ay da sadece geceleri takmami söyledi seninki bize göre daha az sanki

Fotoyu gordun pofuduk benim de cok şiş böyle disari bende cikamam
Bana doktor 1 ay gec-gündüz 1 ay da sadece geceleri takmami söyledi seninki bize göre daha az sanki

sankisi fazla cnım az yani.. Bnim doktorm cok mu yapısk qördü de acaba yeterli qördü? Seninki qüzel duryo sis bile olsa bnimki hc hos durmuo.. Üstü abartı sis dqer yerlerne qöre.. Byrama kadar düzelmesi lazm sözlüm qelcek

Benimkinden daha mi şiş yani canim kulaklarin tam anlayamadim

Konuya cevap yaziyoruz ya asagida smileylerin asagisinda eklenti ekle var ordan dosya seciyosun resmini oluyo cok basit

Hayirli olsun canim umarim o gunleri ben de gorebilirim :)
Bnim yain 1 hfta oluyo bya şişliklerim var şu anda

Görürsün canım merak etme bende aynı böyle her gün ne zaman iner acaba diye bekleyip duruyodum :) Bayrama kadar belki tam inmeyebilir ama bayramdan sonra inmiş olur kesinliklee

inşş canım :) sanırım seninki daha az olucak ama istersen biraz daha tak..bence şuan yapma yani belki bi zararı olabilir biraz daha bekle inmezse o zaman yaparsın şimdi daha yeni olduğundan belki bi zararı olabilir yani..

olmuo ya.. Tlfndan uqrastqm icn heralde hata werip duryo.. Beceremedm bi.. Hem sislikten kwrm ble belli olmuomus bktm fotoya da sninki qbi dqil.. Bi yükleyeblsem ne qzel yorum alablrdm qörntüye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…