malesef ki eweet ((
Alla allah canim ya bi göster bakalim neymis üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef ki eweet ((
malesef ki eweet ((
canım benim hiç üzülme düşünsene düştüğün zaman nasıl kanıyo sonra duruyo orda kan kalıyo üstünde ve kabuk tutuyo onun gibi düşün :) benimde öyleydi kulağım doktor dediki krem sür onla atcak zamanla kabuklarını.bende kulağımın arkasına tam giremiyodum yapışık olduğundan ama zorlamayın bnce ben zorlamadım çok açılma falan yapmasın diye..kabuklar zamanla atıyo merak etme benim şuan hiç kalmadı mesela 39.günüm.kabuğu sakın kendin koparmaya kalkma bu aynı yarayı yolmak gibi bişey kndisinin atmasını bekle yıkandıkça ve kremi kullandıkça kendiliğinden atıyo yavaş yavaş canım panik yok:)
canım benim hiç üzülme düşünsene düştüğün zaman nasıl kanıyo sonra duruyo orda kan kalıyo üstünde ve kabuk tutuyo onun gibi düşün :) benimde öyleydi kulağım doktor dediki krem sür onla atcak zamanla kabuklarını.bende kulağımın arkasına tam giremiyodum yapışık olduğundan ama zorlamayın bnce ben zorlamadım çok açılma falan yapmasın diye..kabuklar zamanla atıyo merak etme benim şuan hiç kalmadı mesela 39.günüm.kabuğu sakın kendin koparmaya kalkma bu aynı yarayı yolmak gibi bişey kndisinin atmasını bekle yıkandıkça ve kremi kullandıkça kendiliğinden atıyo yavaş yavaş canım panik yok:)
ya krem olarak ben bu yaralara ne kullanıym? Doktorum bepanthen krem ddi ewde wardı kullandm ama iyi qeldqni düşünmüorm.. Kulaqmın üst kısmına sürdqm yerler kızarmıs hep.. Ya bn mi anormalim krem mi bozulmus anlamadm bana önereblcenz ne war yarın onu alıyım..?
Fucidin var canim doktor bana hep onu kullandi iyi bir krem
ayy saol bebeqim yarın onu alıyım o zman.. Daha sürmüycem bepantheni. İyi etcene daha kötü etcek qbi duryo
Kulagima baktim dayanamadim :)))
Üst kisimarim şiş tbi ama düne göre dha inmiş sanki
Kulagima baktim dayanamadim :)))
Üst kisimarim şiş tbi ama düne göre dha inmiş sanki
qündn qüne daha iyi olcak cnım:))) bnde buqün kurtldm ya saç bandını kaldrıp durup durup bkiorm :)))))
öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun diliyorum kızlar biraz sabretmeniz gerekiyor benim ameliyat olalı 6 ay oldu nerde ise cok şükür hiçbir sorun yok o endişelendiginiz ödemler şişlikler morluklar şekil bozuklukları hepsi geçiyor benim doktorum dikişlerim iyileşene kadar bebe şampuanı ile yıkanmam gerektigini söylemişti bende öyle yaptım. dikişler alınırken cok hafif acıyor ama dayanılmayacak gibi degil sonuçta ameliyat olduk küçücük dikişler sorun olmuyo .. tecrübeme dayanarak sac bantını kullanabildiginiz kadar takın ve yatarken ve giyinirken kulaklarınızı koruyun şekillenmesi sebebi ile 6 aydan beri sacımı 1 kere bile salık şekilde kullanmadım.. bu çok güzel bi duygu:) sorunuz varsa yine cevaplarım iyiki bu ameliyatı olmuşum tek pişmanlıgım bu zamana kadar boşuna beklemişim hepinizin iyileşme sürecinizi kolay atlatmanız dilegi ile sevgiler...
ya arkadaşlar bugün doktorla konuştum ve biraz korktum Baştan anlatayım doktoru bi yakınımz aracılığıla gittik kısa surdu çunkü acille bkyodu doktor neyse problemİn ne old soRDU bnde kulaklarım öne dogru oldgunu ve rahatsızlk duydugmu söyldm oda fazla öne dogru değil dedi ama istersn amelytı yaparız dedi snra amelytın nasıl olacağını anlttı , 2 hafta tenısci bandı takıckmşm diğer 2 hftada sadece gecleri tkckmşm ilk bir iki ay cok önemlymış bide amelyt olduktn snra herkesde olma ihtimalli yokmus ama kanama olablrmıs dikiş tutmuya bilirmiş dedi bu da cok agrı yapabileceğini soyledi daha sonra çok dikkatlı olmam gerekiymş ytrkn kulagmn kıvrılmaması dışarıda da dıkkat etmem lazm cnkü darbe almaması gerekiymş ne yapacağimı bilemiyrm ama amelyt olmyı cok istyrm okullarn açılmasınada 5 hfta var sizce olıyım mı 2 yıldır beklyrm ama kötu bi sonuc olrsada çok korkuyurm LÜTFEN YARDM EDİNN :)))
İnsallah 1 aya sacimizi toplayip disari cikma asamasina gelebilcez :)))
canım bu butun amlytlarda olası durumlar. Bnim aqrm cok oldu ama ne olrsa olsun bn oldqma hc psman dqilm. Gerçkten rahatszlk duyuyosan wakit kaybetme.
ama korkyrm ya bide okula gicm bşy olr fln diye
peki bu agrı dayanılmıyck gibi mi ve kaç gnde şişlikler azlır yani
ama korkyrm ya bide okula gicm bşy olr fln diye
peki bu agrı dayanılmıyck gibi mi ve kaç gnde şişlikler azlır yani
Deneyimli bi kiz daha :)))
Canim bana allah rizasi icin soylesene şişlikler ne zaman geciyo benim baya şiş bgün 5.günüm