Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ya canm biz sana dememişmiydik tahlillerin önceden yapılması gerekiyodu diye ... onun yüzünden kaldı bak.. neyse herşeyde bir hayır vardır canım bide bu tarafından bakmak lazım pofuduk genel anesteziydi dimi o yatıyodur şmdi hastahanede

Ama benim hiç sucum yok..sekreteri bilgi vermedi bana hiç.siz öyle deyince gittim dün bir tüp kan aldılar yine doktor yoktu sekreteri yönlendirdi beni.suc onda ki eksik tahlil yaptırmış (
Morelim bozuk ya ((
İnsallah pofuduk iyidir hersey yolundadir

kızlar ben qeldm:)) ameliyatımı oldm tam 2saatte ckartmslar bni:) artk naptılarsa artk o kadar saat:) odaya qetrdklrne kndmde tam dqildm qözümü actrmaya uqrasiolardı :) tbi actm mı blmiorm ama kapatqm kesin snra doktorum qldi kndme qldqmde sordu nasl oldqmu aqrm wardı çok söyldm sarqyi kesti merak edyrm ddm foto ckti tliyle tekrar sardı braz daha qewsettqni söledi. Fotoya bktm ama tam anlamadm.. Umarm iyi olmstr:)) snra sozlum aramis bn icerdeyken annem ckmadmi soylems her aradqndá.. Daha snra qeldqmde qelsn dmisim ama hatrlamiom:) ben knustqmda yarn anca qelebilcem ddi.. 5dk qecmedi elinde ciceklerle kapida... Ayyy ne sewndm anlatamam ya.. Suan az bi aqrim war ama qecicek elbet.. 3qun snra sarqim cikcakms.. Bu qece burdaym.. We annem ewe qtcek bitanem kalcak yanimda:) artk bolca nazlarim

Canim cok sevindim.insallah cok guzel olmuştur nasil hafiflemistirsin şimdi :)
Ben rötarlı oluyorum yarın 12de ameliyatım :)

Canim cok sevindim.insallah cok guzel olmuştur nasil hafiflemistirsin şimdi :)
Ben rötarlı oluyorum yarın 12de ameliyatım :)

inş cnım benim :) wala qirene kadar ne stresti anlatamam.. Giydm onluqu.. Yatrdilar sedyeye.. Sonra ordan oraya derken qirdm ameliyathaneye.. Knusuyoz bole ne wardi ayy onda bise yok fln diolar qayet quzeldi ama cok soquktu titredm.. Doktrma qrmeden sordm ne kadar surcek? Napcan kiz sen uyucan ya dio:) snra ameliyet masasina yatirdilar bni.. Bi titriyorum ki.. Elimden iqne yaptilar qosqumun aralara bant qbi biseler yapstrdilar snra ayak bileklerme biséler taktilar.. Bi iqne daha elimden yaptilar boqazmi yakti ddim.. Yaktimi dedi biri onu duydum snra ac qozlerini ac duydm bolece arada neler qecti bilmiorm. Ama 1kulaqmin 2saat surmesi normal deqil sanirim?? Nese kurtldum ya canim darisi yarin sana.. İns istedqmz qbi olur:)

senin suçun var demedim kii tatlım yaa , senin suçun olur mu hiç.. pofudukta iyi miş baksana :) sevdiceği de yamacında bu akşam ondan keyiflisi yok vala :)

ay canim olmaz mi keyfm yernde hmde nasi :) annem cok yapisrmslar qbi qelmdi dio ? Bilmiorum ya otekine bnziodur ins.. Bi de yne kepceysem diorum:/ suan nasi olduqunu cok merak ediorum.. Canim sende sorun etme yarin olucaksn snucta :) ayni qun olmasak da ayni qun ewe qtmis olucaz :) 3qun snra sarqidn kurtulcm.. Cok merak ediyorum nasi olduqunu..

canım ilk biraz yapışık olucak ama o bi tık açılma yapıyor bide şiş olucak bak benim yarın sabah iki haftam dolucak hala şiş kulaklarım ... bunları düşünerek ilk kulağına bak tatlım

ben foruma girmeyeli aramıza yeniler katılmış hatta ameliyat olmuşlar yada olcaklar bile :))şimdiden hepinize geçmiş olsun..ben de genel anesteziyle olmuştum doktorum hastane çalışanları herkes çok ilgilendi sağolsunlar :)ameliyat olalı 28 gün oldu sağ kulağımda hiç açılma olmadı ama solda azıcık farkediyo diğerine göre..hala saç bandı takıyorum gece gündüz..20sinde kontrolüm var iple çekiyorum şimdiden artık saç bandı da takmana gerek yok desin diye

ya bn yapısk istiorum ama tam yapismams qbi qeldi bktqm fotoda annemde öle söledi aklm şuan orda.. Acaba hala kepçemym? :) tekrar olmayı düsünmdqm kesin de ins iyi olmustr :)

musmutluu canım yarn hayrlı hbrlerni bekliorum.. İns çok qzel olcak kulaklarmz:) şmdidn qecmş olsun tatlm.. :)

rainqueen.. Canım o 2qün çok çabuk qeçicek we mtlu sona erişcen Allahn izniyle.. Ben 22qün bkledm we buqün bu iş bitti:) şuan hafif bi aqrım war ama yatmakta qüclük ckmiorm bn tek kulaktan oldm cünkü:) qenel anestziyle oldm ne yaptilar blmiorm anck uyumadan öncesni we uyandktan sonrasnı hatrlyrm:) hç düşünme olck bitcek :)

bende buqün qenel oldm cnım saolasn :) doktrm 3.qûn sarqlarmı alıckms. Snra sac bndını 1hafta qece-qndz 1hfta sdce qecelri takıckmşm.bnim erken olck o zman banda wedam? Bi problem olmasn? Ins kurtlursun bı an önce takmajtan canim :)

inş ya bi aksilik çıkmadan bitse bu iş çok sevincem :) ben lokal anesteziyle olcam ama doktora bişey yiyip içmemde sakınca varmı dediğimde yok hiç bi problem olmaz dedi burdada yemek yemeyn diyo kafam karıştı ne yapmalıyım? :S

canım sen ihtmale karsı yeme.. Ne olur olmaz.. Hani bi aksilik çkmasın snra.. Dün bi hastayı sdce süt içms die amelytnı ertediler.. Bnimle aynı zmanda qircekti ama aksama braktılar.. Biraz ac kalmayla bisecik olmaz:) oruç qbi d$ün kndini canım ben öle yaptm :)

canım iyi hbrlerni merakla bkliyorum.. Aklm sende.. Yaz mutlaka..

Veee ameliyat oldum kızlar :))
Su an ağrım sızım yok ama yavaştan sag kulağım sızlamaya başladı :)
2 buçuk saat sürdü ameliyatım lokal ile oldum bitek iğneler acitti.ama ilk önce yüzüme yeşil örtü örttüler ayy dedim alın sunu panik yaptım birden yüzüm kapalı nefes alamıyorum saolsunlar yüzümü tam olmasa da actılar:)
Hemen eve gönderdi doktor yarın sabah Pansumana gidecem
Ama kulaklarımı göstermedi bana ödemli şimdi diye ((
Ama herkes cok guzel oldu dedi yatikligini hissettim :)))
Kafamda kocaman bı sargı var şimdi cok garip bir duygu içindeyim hem seviniyorum hem bir tuhafım :)

geçmiş olsun canım umarım kulakların tam istediğin gibi olmuştur :) yarın ben de ameliyat olcam bana dua ediin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…