Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

amin canım... ay sonuna kadar anlıyoruz birbirimizi... aynen bana da kızım sende bir şey yok derler iyisin derler sonra da kepççe birini gördüklerinde ay kulaklara bak ya derler :S daha öncede yazmışsın ya zaten o sorunla birlikte saçlarımızında canına okuduk şöyle bi doğal haliyle toplayıp okula gittiğim benimde tek bir günüm yok. yazık günah sevgililer de tutturur uzun saç uzun saç diye sen saçına bakmıyınca bu saç nasıl uzayacak.. uzamaz tabi ki .. kulaklarımızla birlikte saçlarımızda kurtulacak inş. doldurma gözlerininde hemen kıyamammm yaa :)

sende iyiki varsın şeker :) sabahta unutkanlığa düşüp su falan içme tatlım... yaa yazmışsınızben şu kiloyum bu kiloyum die ne güzel işte benim diğr bi sorunumda kilo valla 5 6 kilo fazlalığım var onuda verdim mi tamam. öss zamanı aldığım kiloları veremedim hala ya ... ama şimdi bu bizim konumuz dışı oluyo editörler müdahale edebilir....

Cok guzel bı duş aldım şimdi ..
Yarın Allah'ın izniyle son defa sacımı duzlestirip bu sıcakta salık birakicam.
Ama varya ameliyattan sonra bı düzeleyim bidaha yazın sac duzlestirmek mı maşa yapmak mı hayatta uğraşmicam.sacin anası ağladı zaten yandı resmen sürekli kimyasal işlemden uzayamadi.bundan sonra toplayıp uzatıyoruz sacımızı kızlar :)))

Bişey sorucam ya ben lokal anestezi olucam doktora sormadım benim bişey yiyip içmemde sakınca var mı ?

aynenn yaa :) orda sana ameliyata girmeden dicekler saçlarını tepeden topla diye onu baya tepeden topla yatarken rahatsızlık vermicek şekilde çünkü tekrar bide onla uğraşamazsın rahat lastik bi toka götür yanında ... şimdi senin çok tokan da yoktur .. saç toplamıyoruz ya ... tıpkı benim gibi enseni falan iyi al bandaj geçicek ensenden sonra dağıldımı saçların enseni yakıyo. bide tavsiyem ameliyat kıyafetini getiriyolar saçını topla metal eşyalarını çıkar diyolar ya bi fotoğrafını çektir :) inanmıcaksın ama o halini anımsıcaksın içtenlikle ilerde ... :)

Heyecandan uyuyamıcam sanırım :)
Ama erkenden gidecem yatmam lazım bana dua edin insallah diğer arkadaşımın da cok iyi gecer ameliyatı :)
Allah'a emanet oun :)

Heyecandan uyuyamıcam sanırım :)
Ama erkenden gidecem yatmam lazım bana dua edin insallah diğer arkadaşımın da cok iyi gecer ameliyatı :)
Allah'a emanet oun :)

uyursun uyursun :) kulaklarının üstüne üstüne yat da uyu yarın sırt üstü uyucan çünkü bu gece iyice bi sere serpill ... sende Allaha emanet ol canımm :) iyi geceler Allah rahatlık versin :)

moral için çok teşekkür ederim üstümden büyük bi yük kalktı yarın sadece konuşmaya gitcem ama ameliyata gircekmişim gibi heyecanlıyım :) bu arada yarın ameliyata gircek olanlara da şimdiden geçmiş olsun diyim inşallah bi terslik çıkmaz herşey istediğiniz gibi olur :)

kızlar özel hastanede büyük ihtimal bu hafta, iple kulak estetiği olcam 1000 tlye çok çok heyecanlıyım inşallah her şey istediğim gibi olur..

kızlaar bugün doktorla görüşmeye gittim konuştuk kulağıma baktı falan sonra perşembe günü ameliyat olabileceğimi ve lokal anesteziyle olacağımı söyledi söyledi randevuyu verdi kan aldılar sonuçları yarın almayı düşünüyorum perşembe günü sabah 9 ya da 10 da gitcem 1 gün kalırsın dedi doktorumu çok sevdim gayet güler yüzlüydü umarım ameliyatım da başarılı geçer çok heyecanlıyım perşembe gününü iple çekiyorum :)

:) vay canına :) hemen randevu almışsın çok şanslısın :) 1 gün yatıracağından da anlaşılıyor ki titiz bir doktor normalde bir iki saate salıyorlar çünkü hadi gözün aydın :)

:) vay canına :) hemen randevu almışsın çok şanslısın :) 1 gün yatıracağından da anlaşılıyor ki titiz bir doktor normalde bir iki saate salıyorlar çünkü hadi gözün aydın :)

hangi hastane burasi ya..bu arada bnde suan pendik marmra da sirami bkliyrm 4te de kartl devltte var ins bnde agustos icnde olucm ameliytmi

Kızlar hastaneden geliyorum maalesef ameliyat olamadım aksilikler yasadım
İlk önce kan sonucum cikmamis onu bekledik zaman gecti
Sonra acil bir hasta gelmiş
Benim ameliyat da yarın 12ye ertelendi
Üzüldüm ama 22 sene beklemiştim 1 gün daha bekleyebilirim ama ne bilim iste ya ((

ben de hiç beklemiyodum gittiğimde kesin 10 gün sonraya verir randevuyu dedim ama 2 gün sonra olcaksın deynce adamın boynuna atlayasım geldi

hangi hastane burasi ya..bu arada bnde suan pendik marmra da sirami bkliyrm 4te de kartl devltte var ins bnde agustos icnde olucm ameliytmi

canım ben amasya da oturuyorum burdaki devlet hastanesinde yaptırıyorum bu doktor yeni gelmiş buraya herkes çok iyi dedi ben de gitttim inşallah başarılı bir ameliyat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…