- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim benim Allah razı olsun İnan gözlerim doldu ..
Kimse anlamıyor bizi..
Millete sorsan nesi varmış kulaklarının kulak işde napican der,ama gel gor ki kimse kepce kulakla yasamak istemez..
Üniversitede cok yasadım bu sorunu kızlar yurtta sıcakta efil efil dolaşırken ben açık olmama rağmen sacımı bağladıktan sonra başörtü takıyordum ki kulaklarım belli olmasın diye..
Bir de öle insanlar var ki kepce birini görünce yanımda aa sunun kulaklara bak kepce deyip gülmeleri beni yerin dibine sokuyordu..(
Allahım bı kapı açtı bize yardım etti insallah sonu da hayırlı olur o kadar heyecanlıyım ki anlatamam icim kıpır kıpır :))))
İnsallah kazanız belanız atlatiriz ameliyatı
sinemkrat, canim yeme icmeyi smdiden kestm ama akciqer qbi bise istemedi doktorum bnden? Genel yapmaya da sanirim tahlillerime qre fikir deqstrdi ama bn saten dayanamazdm o sesleri duymaya:) yarn sabah 8de hastanede olucam oqleden once yapicak ameliyatmi.. Ama ilk is hastanede bashekime qdip o adami sikayette bulunucam.. Desteqin icin cok saqol... Burda anlatip anlayan birilernden destek qormek qercekten cok quzel.. Ne diyim ki iyki warsnz kizlar..
amin canım... ay sonuna kadar anlıyoruz birbirimizi... aynen bana da kızım sende bir şey yok derler iyisin derler sonra da kepççe birini gördüklerinde ay kulaklara bak ya derler :S daha öncede yazmışsın ya zaten o sorunla birlikte saçlarımızında canına okuduk şöyle bi doğal haliyle toplayıp okula gittiğim benimde tek bir günüm yok. yazık günah sevgililer de tutturur uzun saç uzun saç diye sen saçına bakmıyınca bu saç nasıl uzayacak.. uzamaz tabi ki .. kulaklarımızla birlikte saçlarımızda kurtulacak inş. doldurma gözlerininde hemen kıyamammm yaa :)
Cok guzel bı duş aldım şimdi ..
Yarın Allah'ın izniyle son defa sacımı duzlestirip bu sıcakta salık birakicam.
Ama varya ameliyattan sonra bı düzeleyim bidaha yazın sac duzlestirmek mı maşa yapmak mı hayatta uğraşmicam.sacin anası ağladı zaten yandı resmen sürekli kimyasal işlemden uzayamadi.bundan sonra toplayıp uzatıyoruz sacımızı kızlar :)))
Bişey sorucam ya ben lokal anestezi olucam doktora sormadım benim bişey yiyip içmemde sakınca var mı ?
senin de içmemen yememen lazımm tatlım... yani ben öyle biliyorum
Hmm yemem o zaman :) kulaklarım icin hersey feda :)
Heyecandan uyuyamıcam sanırım :)
Ama erkenden gidecem yatmam lazım bana dua edin insallah diğer arkadaşımın da cok iyi gecer ameliyatı :)
Allah'a emanet oun :)
@rainqueen ...yok canım ya kanın az diye neden olmayasın.. zaten öyle şakır şakır kan aktığı yok :) öyle aksilik çıkçak diye düşünme hiç... böyle yaşamaya alıştığın için öyle diyosunn.. napıyoruuzz evrene pozitif enerji veriyoruzz :):) kötü düşünce yokk:) iyi düşüncez iyi olcak :)
kızlar özel hastanede büyük ihtimal bu hafta, iple kulak estetiği olcam 1000 tlye çok çok heyecanlıyım inşallah her şey istediğim gibi olur..
kızlaar bugün doktorla görüşmeye gittim konuştuk kulağıma baktı falan sonra perşembe günü ameliyat olabileceğimi ve lokal anesteziyle olacağımı söyledi söyledi randevuyu verdi kan aldılar sonuçları yarın almayı düşünüyorum perşembe günü sabah 9 ya da 10 da gitcem 1 gün kalırsın dedi doktorumu çok sevdim gayet güler yüzlüydü umarım ameliyatım da başarılı geçer çok heyecanlıyım perşembe gününü iple çekiyorum :)
:) vay canına :) hemen randevu almışsın çok şanslısın :) 1 gün yatıracağından da anlaşılıyor ki titiz bir doktor normalde bir iki saate salıyorlar çünkü hadi gözün aydın :)
:) vay canına :) hemen randevu almışsın çok şanslısın :) 1 gün yatıracağından da anlaşılıyor ki titiz bir doktor normalde bir iki saate salıyorlar çünkü hadi gözün aydın :)
hangi hastane burasi ya..bu arada bnde suan pendik marmra da sirami bkliyrm 4te de kartl devltte var ins bnde agustos icnde olucm ameliytmi