Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

çok qeçms olsun canım:) iyi olmana sewindm:) bende suan ewdeym aksam 7de tekrar qtmemi soylediler hstaneye ama suan cok aqrim war.. :/ wee bnde kulaqmi cok merak ediorum.. Ruyama qirmis berbat olmustu hatta kepceydim hala uyaninca sewindm ruya olduquna.. sarqin ne zman alincakmis bise soyledimi doktorun? Ben cok korkmustum heran kacabilirdm yani sen iyi durmussun :) yarin bi sorun cikmazsa sarqilarmi alcaklar.. İns cok quzel olur kulaklarmz tatlim tek duam bu suan.. Cektiklerimize deqmesi..

geçmiş olsun canım umarım kulakların tam istediğin gibi olmuştur :) yarın ben de ameliyat olcam bana dua ediin :)

dualarmz seninle tatlm:) hç korkma yani benim yaptqmı yapma:) umarm hepmznki tam istdqmz qbi olur we hatta olmustr:) hberlerni bklycem canım:)

dualarmz seninle tatlm:) hç korkma yani benim yaptqmı yapma:) umarm hepmznki tam istdqmz qbi olur we hatta olmustr:) hberlerni bklycem canım:)

çok teşekkür ederim :) eğer yarın orda kalırsam buraya yazamam ama eve gönderirlerse gider gitmez yazarım detayları :) inşallah ya herkes bi hayırlısıyla yeni kulaklarına kavuşsaydı :)

Sag kulagimdaki tampon kaymış kanama oldu kızlar şimdi aynı hastanenin acilinden geldik Allah'a şükür daha iyiyim kulaklarım sızlıyor ama ilaç alınca gecer ins

musmutlu sarqılarn ne zman ckcakms bise ddiler mi ona? Duruma qöre yarn sabah bnim ckartablceni söledi doktorum:) bi de tampon nası kaymıs cnım kan mı qeldi sarqıdan da qttn? Bnde smdi hstanedn qldm aqrm oldqnu söledm iqne yaptılar. Bi de elimin üstne dün ameliyatta actiklari damar yolu duruyo ordan da bi iqne yapiolar ? Sende de duruyo mu? Elim sisti artk oynatamiom.. Yolda qorenler kamyon carpis sanio qbi bakiolar ayni qoruntume :) sende oyle misin:)

canlarım ilk güzel haberimi veriyorum..Ama tabiki kötü haberimde var içinde :):) Pendik maramara eğitim araştırmaya annem ile gittim..Doktor çok ilgilendi zaten şansıma asistan bakarken birden asıl doktor geldi ve bakar bakmaz teşhisi koydu..Elleriyle kontrol etti hımm biraz sertmiş bu arkadaşa genel anestezi yazalaım duruma göre lokalde yapabiliriz..Bir kaç terim kullandı arada kıkırdak lafıda duydum..Bu arada annemde normal bişi olduğunu olmamda sakınca olmadığını geçrkten sorun olduğunu görmüş oldu..15 ağustosa tahliller için randevu verdi..Kan alıncakmış vs vs..Ameliyat günü ogün verilcekmiş..Peki dedik çıktık gittik eve..Bu arada teyzemler herkes biliyor olayı herkes nomral görüyor artık çünkü 3-4 kişi gitmştik doktora..Babamı aradık o köyde şuan..Bilmmiyor tam ne olcaığını..ÇEvresi geniştir dedim babacım o hastanede tanıdık bulabilirmiyiz doktor adını felan verdim ama neden ameliyat olcağımı söylemedim burun felan deyince ewet dedim..Nyse buldu tanıdık adam 15.de gelsin beraber doktora gider konuşurz ameliyat tarhin en erkene çekeriz dedi..Ama bu seferde herşey ortaya çıkıcaktı..Annem babama demişki yaa bizim çocuk kulağından olcak biraz açıklık vardıya küçükken o kulak yolunda kapama yapmış vs vs..:) Ama söylicem tabiki bi kaç güne..Bu arada annemle güne girmştik onuda bu ay ben alıyorum ameliyat paramda hazır ohh inş bu konuyu herkes ailesyle okurda aslında olunması gerektiğini seçimin çocuğa bırakılmasını psikolojiyi ne kadar etilediğini öğrenirler :) 15.ne kadar konuyu takip edicem inş ağustos bitmeden aranıza katılıcam arkadaşlar :)

rainqueen; canım sende yarn aramza katlcksn :) gece 12dn snra bise yeyip içme ne olur ne olmaz. Gerçi lokal olan arkadaslr daha iyi blir ama amelyt olucaklara burda kmi duyduysam yeme ddiler? Ewe qeldqn zman mtlaka yaz cnım hayrlı hberlrni wer bze:) qeçms olsun smdiden..

noki; canim tez zamanda bekliyoruz aramza snide.. :) bu qercekten hastalik her ne kadar buyuklermz kabul etmesede pskolojiyi derinden etkileyen buyuk bi sorun.. 20 yildir hayalimdi.. Bi qun olabilirm die bile qecirmiodm aklmdan maddiyattan dolayi.. Ama tek kurus wermeden dun ameliyatmi oldum.. Suan cok merak ediorum ne halde kulaqim:) darisi sana canim.. Hayal ettiqin kulaklara en kisa zamanda kawusman dileqiyle.. :)

Canim lokal icin yemek yiyebilirsin bana yiyebilirsin demişlerdi.rainqueen şimdiden hayırlı olsun canim :)
Pofudukum kanama oldu kan geldi ondan gittim.kulagimi önce gazli bez gibi bişeyle sardılar sonra file gibi şey varya beyaz ondan geçirdiler kafama gören beyin ameliyatı oldum sanmıştır :))
O file cok sıktı beni şimdi acilde onu çıkarıp gazli bezle sardılar yarın doktorum Pansuman yapicak

Kulaklarimi annem gormuş kızlar cok guzel dedi :))
B'nde o arada söyle bir dokundum ikisi de yapışık :))))

bni kim qörse kazamı qecrdn dio:)) dün bnimde sarqılarm çok skıydı söledm doktorm kesti ynidn sardı qewsetms braz öle söledi:) yarn pansuman olucm bnde sarqımda duruma qöre ckartablrms.. Bu konuda bise söledi mi doktorun sana? Ya ewde bkıym az kulaqma ddm ama iyi sarms açamadım

Bana 3-5 gün sargılı kalacak demişti ameliyatta.bana göre p.tesi çıkar sargilarim.majezik enfeksiya ampul seklinde yara icin tuhaf bişey verdi icinde sıvı var bir de krem verdi

ayy bnde yapısk istiodm daha doqrusu öteki kulaqma bnzesin istiodm ins olmustr ya hala kepçe olmaktan korkuyrm acıkcası.. dokununca bise de hssedemiom üstü ici pamuk doluymus annem öle sölüyo ama yapısms qbi duryomus kıwrm qörmems üstte?? Aklm onda.. Ama hc pisman dqlm olduquma. Olmamıs olsaydm yne olmak isterdm. Ama elimin üstnde amelytta taktıkları damar yolu duryo. Musmutlu sende de duryo mu bu ya?

Canim damar yolu duruyo derken taktıkları kelebek mı duruyo hala anlayamadım ?

bana hçbi ilç wermdi öle ya? Hastaneye qtmemi söledi aksam 7 sbh 8 die. İqne yapiolar bna.. Ack braktkları damar yolundan we popodan? Süzqece döndüm artk :)

bana hçbi ilç wermdi öle ya? Hastaneye qtmemi söledi aksam 7 sbh 8 die. İqne yapiolar bna.. Ack braktkları damar yolundan we popodan? Süzqece döndüm artk :)

Aa ilaç vermediği icin belki açık birakmislardir canim damar yolunu ..
Benim baya ilacım var
Özellikle antibiyotik cok önemli tamamını bitirmem lazimmis 500 mg lik tablet verdi

Canim damar yolu duruyo derken taktıkları kelebek mı duruyo hala anlayamadım ?

serum falan taktklari o plastk iste damar yolu dıolar adına ne blym? Elimin üstnde duryo hala..elim şişti we acıo artk ama duryo ckartmadılar iste kalckmıs ne zmana kadar blmiorm? Snde durmuo mu o?

serum falan taktklari o plastk iste damar yolu dıolar adına ne blym? Elimin üstnde duryo hala..elim şişti we acıo artk ama duryo ckartmadılar iste kalckmıs ne zmana kadar blmiorm? Snde durmuo mu o?

Yok canim.bna serum takmadılar dün damar yolu aip kan almışlardı ama bugün takmadılar

of ya bu cinslikler bni mi bulyo anlamadm yarn bari çkartsalar.. Delik kalcak artk orası korkuom töbe.. İlç da heralde sarqıları aldktan snra wricek ne bliyim? Anlamadm ben bu işten bişe

of ya bu cinslikler bni mi bulyo anlamadm yarn bari çkartsalar.. Delik kalcak artk orası korkuom töbe.. İlç da heralde sarqıları aldktan snra wricek ne bliyim? Anlamadm ben bu işten bişe

Yok canim bişey olmaz sadece morarir..
Antibiyotik kullanman lazım kesinlikle hastanede ağrı kesici iğne mı yapıyorlar yoksa antibiyotik iğne mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…