- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
geçmiş olsun canım umarım kulakların tam istediğin gibi olmuştur :) yarın ben de ameliyat olcam bana dua ediin :)
dualarmz seninle tatlm:) hç korkma yani benim yaptqmı yapma:) umarm hepmznki tam istdqmz qbi olur we hatta olmustr:) hberlerni bklycem canım:)
rainqueen; canım sende yarn aramza katlcksn :) gece 12dn snra bise yeyip içme ne olur ne olmaz. Gerçi lokal olan arkadaslr daha iyi blir ama amelyt olucaklara burda kmi duyduysam yeme ddiler? Ewe qeldqn zman mtlaka yaz cnım hayrlı hberlrni wer bze:) qeçms olsun smdiden..
bni kim qörse kazamı qecrdn dio:)) dün bnimde sarqılarm çok skıydı söledm doktorm kesti ynidn sardı qewsetms braz öle söledi:) yarn pansuman olucm bnde sarqımda duruma qöre ckartablrms.. Bu konuda bise söledi mi doktorun sana? Ya ewde bkıym az kulaqma ddm ama iyi sarms açamadım
ayy bnde yapısk istiodm daha doqrusu öteki kulaqma bnzesin istiodm ins olmustr ya hala kepçe olmaktan korkuyrm acıkcası.. dokununca bise de hssedemiom üstü ici pamuk doluymus annem öle sölüyo ama yapısms qbi duryomus kıwrm qörmems üstte?? Aklm onda.. Ama hc pisman dqlm olduquma. Olmamıs olsaydm yne olmak isterdm. Ama elimin üstnde amelytta taktıkları damar yolu duryo. Musmutlu sende de duryo mu bu ya?
bana hçbi ilç wermdi öle ya? Hastaneye qtmemi söledi aksam 7 sbh 8 die. İqne yapiolar bna.. Ack braktkları damar yolundan we popodan? Süzqece döndüm artk :)
Canim damar yolu duruyo derken taktıkları kelebek mı duruyo hala anlayamadım ?
serum falan taktklari o plastk iste damar yolu dıolar adına ne blym? Elimin üstnde duryo hala..elim şişti we acıo artk ama duryo ckartmadılar iste kalckmıs ne zmana kadar blmiorm? Snde durmuo mu o?
of ya bu cinslikler bni mi bulyo anlamadmyarn bari çkartsalar.. Delik kalcak artk orası korkuom töbe.. İlç da heralde sarqıları aldktan snra wricek ne bliyim? Anlamadm ben bu işten bişe