Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bosver o gerizekaliyi düşünme bile Allah cezasın verir onun..
Sözlüne şey dersin öğleden sonra yapicaklar sende öğleden önce girer oluverirsin ameliyatı

işten izin alamadqnı diodu.. Aksilik olck ya ayarlar izini hemen.. bnde öle düşünüorum öqledn snra olcmı diycem.. Bi de qelip doktora soruyomus nası durumu die.. Dşünsene çok qüzel qecti amelyt kepçelqi dzelttk aynı oldu diomuş.. Ayy bittqmin resmi olur bu..! Sölemedm die.. Doktra amelyt öncesi dycem tek annem blio ltfn dmeyin kmsye die.. Yarın da o aptal adam icn bshekime qtcem.. Bna yaptqı dnqeszliqi baskasna yapmasn..

O adam hiç mı bir kusur görmemiş ömründe kendisi 1.80 boyunda atletik vucutlu kumral yeşil gözlü Cook yakışıklı kusursuz biri mı acaba sana gülüyor aptal insan evladı ????

O adam hiç mı bir kusur görmemiş ömründe kendisi 1.80 boyunda atletik vucutlu kumral yeşil gözlü Cook yakışıklı kusursuz biri mı acaba sana gülüyor aptal insan evladı ????

dikkat ble etmedm adama ilk onu duyunca ama mûkemmel olmadqı kesin.. Sanki biz istedk böle olsun..

Bosver güzelim sen tekrar ediyorum bizi bizden başka kimse anlamaz !!!

aynen óle tatlım.. Bu arada knustm öqledn snra olucm ddm bu aksam qelmyi dsünüomus.. Yarn aksma yada ertesi qûne qelrsn zora sokma kndini kalbnin bnimle oldqnu bliorum ddm az ikna oldu qbi.. Umarm hersy bttkten snra qelr we inş istedqmz qbi olur canım kulaklarmz..

İnsallah canim dua edelim birbirimize ..
Hiç kopmayalım ama yazışalım gelişmeleri

şimdi ankarada olup devlette amelyt yaptıran yok galiba ankradklr özelde olmuş hep
yorumlar çok olduğu için okuymdm hepsini ya :S

Keçiören eğitim ve araştırma da oldum ben oradakı plastık cerrahı fatih tekin e .. kesinlikle tavsıye ederım sonucu muthiş bir ameliyattı canım

canım genel anesteziyi anlatıyım bende ilk genel istemiştim genel anestezi için bide akciğer filmi istiyolardı. hatta ameliyat sırasında yanında buluncak zorunlu demişlerdi bana. bu gece saat 12 den sonra hiç bir şey yememen gerekiyo. bunun için özellikle geceden hastahanede yatırıyolar beni yatırmışlardı. sabahı genelden vazgeçtim ben. ameliyat olduğun günü hastahanede geçiriyosun ertesi günü çıkartıyolar. zaten ameliyattan sonra hemen uyanamadığın için seni bi süre yoğun bakımda tutup sonra odana götürcekler tatlım. bu arada kesinlikle o adamı şikayet etmelisin hasta hakları diye bir şey var ... kesinlikle hakkını ara. terbiyesizin önde gideni ya insanı bırak hayvanlar bile daha duyarlıdır. üzgün oldun mu köpeğin bile halinden anlıyo geliyo yanına sırnaşıyo. ayıp ya. yazık günah değil mi sana seni operasyon öncesi böyle üzmeye ne hakkı var.

tatlişlerrrrr :) yarın sabah yeni bi hayata merhaba diceksiniz.... ikinizinde ameliyatının çok iyi geçmesini çok mutllu olmanızı diliyorum .... her şey çok güzel olucak kardeşlerimm :)

bende aranıza katılıyorum sanırım :) gerçi benimki daha kesin değil yarına doktordan randevu aldım gidip konuşcam umarım bi sorun çıkmaz da ameliyat olmamı onaylar aksilik bu ki eğer eylüle denk gelirse abimin düğünü var ne yapcam hiç bilmiyorum bi an önce olmak istiyorum ameliyatı yeni kulaklara merhaba demek istiyorum :)

merak etme canım ne aksiliği çıkıcak :)inş yolunda gider her şey :) hadi bakalım hayırlısı :):):)

bu arada HOŞGELDİN :)

Son düzenleme:
ya benim kanım az acaba ameliyat için sorun olur mu annem olmaz korkma diyo ama bakalım yarın görcez :) ya bi de doktorun kepçe kulak ameliyatını yapmama gibi bi durumu olur mu acaba? çok endişeliyim bu konuda ya bi aksilik çıkacak gibi hissediyorum inşallah çıkmaz

tatlişlerrrrr :) yarın sabah yeni bi hayata merhaba diceksiniz.... ikinizinde ameliyatının çok iyi geçmesini çok mutllu olmanızı diliyorum .... her şey çok güzel olucak kardeşlerimm :)
Ay canim benim Allah razı olsun İnan gözlerim doldu ..
Kimse anlamıyor bizi..
Millete sorsan nesi varmış kulaklarının kulak işde napican der,ama gel gor ki kimse kepce kulakla yasamak istemez..
Üniversitede cok yasadım bu sorunu kızlar yurtta sıcakta efil efil dolaşırken ben açık olmama rağmen sacımı bağladıktan sonra başörtü takıyordum ki kulaklarım belli olmasın diye..
Bir de öle insanlar var ki kepce birini görünce yanımda aa sunun kulaklara bak kepce deyip gülmeleri beni yerin dibine sokuyordu..(
Allahım bı kapı açtı bize yardım etti insallah sonu da hayırlı olur o kadar heyecanlıyım ki anlatamam icim kıpır kıpır :))))
İnsallah kazanız belanız atlatiriz ameliyatı

ayy saolasn bu qûzel dileklern içn bitanem benim:)) inş çok qzel olucak buna deqicek.. Sayılı saatler kaldı.. İlk isim buraya yazmak oluck ameliyattan sonra:)

@rainqueen ...yok canım ya kanın az diye neden olmayasın.. zaten öyle şakır şakır kan aktığı yok :) öyle aksilik çıkçak diye düşünme hiç... böyle yaşamaya alıştığın için öyle diyosunn.. napıyoruuzz evrene pozitif enerji veriyoruzz :):) kötü düşünce yokk:) iyi düşüncez iyi olcak :)

Son düzenleme:
sinemkrat, canim yeme icmeyi smdiden kestm ama akciqer qbi bise istemedi doktorum bnden? Genel yapmaya da sanirim tahlillerime qre fikir deqstrdi ama bn saten dayanamazdm o sesleri duymaya:) yarn sabah 8de hastanede olucam oqleden once yapicak ameliyatmi.. Ama ilk is hastanede bashekime qdip o adami sikayette bulunucam.. Desteqin icin cok saqol... Burda anlatip anlayan birilernden destek qormek qercekten cok quzel.. Ne diyim ki iyki warsnz kizlar..

hosqeldin aramiza tatlm:) umarm sende bi an onceye tarihini alir we yaptirirsn.. Hic kandan sorun cikcani sanmiyorum bnde.. Ciksa heralde bnde cikardi 41 kiloyum cunku :) kandan etten eser yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…