o kadar sinirlerim bozuldu ki aqladm yaqerizekalı haywan.. şikayet etmeye yer bulsam edicektm.. Hastayla dalqa qeçmek nerde qörülmûs ya sanırm snuçlara qöre geneli daha uyqun buldu doktorum blmiorm ki? Sözlüm aradı aqrm war die qttqmi dmstm ona da aqrı yapan bse warms icnde onu alcklar amelyt olcm ddm saat soryo.. Gelmese keske ya.. Hersey bnde arap saçına dönüyo qbi..
işten izin alamadqnı diodu.. Aksilik olck ya ayarlar izini hemen..bnde öle düşünüorum öqledn snra olcmı diycem.. Bi de qelip doktora soruyomus nası durumu die.. Dşünsene çok qüzel qecti amelyt kepçelqi dzelttk aynı oldu diomuş.. Ayy bittqmin resmi olur bu..! Sölemedm die.. Doktra amelyt öncesi dycem tek annem blio ltfn dmeyin kmsye die.. Yarın da o aptal adam icn bshekime qtcem.. Bna yaptqı dnqeszliqi baskasna yapmasn..
O adam hiç mı bir kusur görmemiş ömründe kendisi 1.80 boyunda atletik vucutlu kumral yeşil gözlü Cook yakışıklı kusursuz biri mı acaba sana gülüyor aptal insan evladı ????
dikkat ble etmedm adama ilk onu duyuncaama mûkemmel olmadqı kesin.. Sanki biz istedk böle olsun..
Bosver güzelim sen tekrar ediyorum bizi bizden başka kimse anlamaz !!!
aynen óle tatlım.. Bu arada knustm öqledn snra olucm ddm bu aksam qelmyi dsünüomus.. Yarn aksma yada ertesi qûne qelrsn zora sokma kndini kalbnin bnimle oldqnu bliorum ddm az ikna oldu qbi.. Umarm hersy bttkten snra qelr we inş istedqmz qbi olur canım kulaklarmz..
İnsallah canim dua edelim birbirimize ..
Hiç kopmayalım ama yazışalım gelişmeleri
şimdi ankarada olup devlette amelyt yaptıran yok galiba ankradklr özelde olmuş hep
yorumlar çok olduğu için okuymdm hepsini ya :S
kızlar snuçlar icin qittim tekar.. Anesteziye qnderdler.. Ordaki adam neyden olucami sordu.. Kulaktan ddim anlamadi hafif kaldirdim sacimi ha kepce kulak deyip kahkahalar attio kadar sinirlerim bozuldu ki dalqa qecti resmen snra kaqitlari doldururken arada bana bakio öteki kulaqinda bise yok hahahaaaa war mi boyle bise ya.. Normal olsaydi saten isim ne olurdu orda cok mu komiktim acaba ya sanki ben istedim boyle olsun :'( qozlerim doldu orda ta doktora kaqitlari qoturduqumde ddim ne haklari warmis oyle bise yapmaya dio.. Lokal yapmaktan wazqecti qenel yapicakmis.. Yarin 8de yatisimi weriolar.. Ne zaman cikiliyo genel olunca hastaneden bilqisi olan war mi??
bende aranıza katılıyorum sanırım :) gerçi benimki daha kesin değil yarına doktordan randevu aldım gidip konuşcam umarım bi sorun çıkmaz da ameliyat olmamı onaylar aksilik bu ki eğer eylüle denk gelirse abimin düğünü var ne yapcam hiç bilmiyorum bi an önce olmak istiyorum ameliyatı yeni kulaklara merhaba demek istiyorum :)
Ay canim benim Allah razı olsun İnan gözlerim doldu ..tatlişlerrrrr :) yarın sabah yeni bi hayata merhaba diceksiniz.... ikinizinde ameliyatının çok iyi geçmesini çok mutllu olmanızı diliyorum .... her şey çok güzel olucak kardeşlerimm :)
tatlişlerrrrr :) yarın sabah yeni bi hayata merhaba diceksiniz.... ikinizinde ameliyatının çok iyi geçmesini çok mutllu olmanızı diliyorum .... her şey çok güzel olucak kardeşlerimm :)
hosqeldin aramiza tatlm:) umarm sende bi an onceye tarihini alir we yaptirirsn.. Hic kandan sorun cikcani sanmiyorum bnde.. Ciksa heralde bnde cikardi 41 kiloyum cunku :) kandan etten eser yok :)