- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
Yok canim bişey olmaz sadece morarir..
Antibiyotik kullanman lazım kesinlikle hastanede ağrı kesici iğne mı yapıyorlar yoksa antibiyotik iğne mı
aqri kesici bn aqrm war dedqmde yaptilar canım. Ama damar yolundan ne werdklerni blmiorum?? Suan morluk qozukmuyo ama sislikten elimi oynatamiorum
Yarin sabah 8bucukta qitcem sorcam artk.. Hemsireler napio anlamadm.. Acio ddim iqneyi sikarken damarlarn incedr ddi hizlica bi sktı.. Saqlikci arkadasma sordum durmasi bise yapmaz da oyle skması neymis damar ince olunca hizli deqil yawas yapilir damarlarni patlatcakmis kadin dio.. Ayy nerde warsa bni bulyo heralde anlamadm ki???
kızlar kızlar kızlar yarın ameliyat oluyorum iplee :)))
Pofuduk sn nasılsın ?
bende smdi hastaneden qeliorum canim.. Pansuman yapti kulaqma baktim sis ama yapisik kiwrimi ozellikle yumuk duryo ama sislikler qecnce quzel olucaqi kesin:) tekrar sardi yarin acilcak pet mi ne oyle bise koycakmis.. Suan aqrim war ama kepce deilim die sesetmiyorum aqrilarma:) senin kulaklarninda iyi olmasina sewindm:)
Kulaklarimiz quzel olsun da aqriya ses cikarmam daha canim ben:) doktor ameliyatma qren hmsireye sordu nasi die onay werdi..:) demekki quzel olcak ddm bnde:) ama kiwrimlari cok sis duruyo ya.. Yarin sarqm alincak da sislik inmesi baya surcek qbi duryo.. Hafif morluk da wardi bnm kulaqimda.. Ayy buqun hastane cikisi tokalara baktim hatta bi topuz tokasi aldim:)
Evet canim bayrama az kaldı..
Yarın doktoruma sorucam bayrama kadar dikişlerim alınıp tenisçi bandına geçebilecek miyim
İnsallah bayrama kadar sac bandina geceriz dikislerim alinir insallahya sarqı alınsada bnim byrama kadar pek düzelck qbi dql baya sis yani.. 9qün war cnım o zmana kadar bant takmaya qeçerz.