Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Alın size 4 senelik kulaklar ama arkaları acıyor Benle aynı durumda olan varsa yazabilir mi

Merhaba geçmiş olsun, bende 4 yıl önce oldum amt, aynen kulaklarım hassas,kulak arkaları kıkırdakları olduğu yerler çok hassas,belki ilerde o da geçer,sonuçta şekli normal olsun da, ona da katlanacagiz diye dusunuyorum

neden memnun değilsin belki iyidir sen inanamıyorsundur foto atabilir misin burdan ya da özel mesajla
Üst taraflar açık duruyo alt taraflar düz . Fotolarda belli olmuyo düzgünmüş gibi duruyo. Olucam revizyon da kime oluyım onu bilmiyorum. Ali mezdeği düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Daha kötü olucak diye.

36 günlük kulaklarım daha açılır mı arkadaşlar yorum yapın lütfen

Bence şuan çok doğal duruyor. Gözünüz eski haline alışık olduğu için az bi açılma size kepçe gibi geliyor, banada öyle olmuştu. Başınıza dikilmiş gibi duracağına hafif açık hali daha iyi gözükür.

Ameliyat olalı tam 2 ay oldu iyi ki olmuşum diyorum ilk kez bir yaz tatilimi rahat geçirdim saçlarımı topladım sıcaktan yanmadan saç bandını geceleri hala kullanıyorum 6 ay dolana kadar kullanmayı düşünüyorum üzerine biraz acısa da yatabiliyorum zaten yan yatınca rahat edeceğim pozisyonlar buldum :)Tek pişmanlığım daha önce olmamak 2000 tl ye hatay antakya eva estetik merkezinde tolga beydes ameliyatımı yaptı tavsiye ediyorum

Arkadaşlar Kepçe kulak ameliyatı olmak isteyenlere tekrar bir bilgilendirme yapmak istiyorum önceleride yapmıştım bilgilenmeniz amacıyla yazıyorum. Avrupa'da Earfold adlı bir buluş buldular ameliyatsız implant yöntemi ile kepçe kulak operasyonu 15 ila 20 dakikada olup kurtuluyorsunuz her zaman her bilgi almak istediğiniz doktordan bu earfold yöntemini implantını türkiyeye getirmeleri için bilgi alma eslasında onlarada böyle bir yöntem olduğunu türkiyeye getirmelerini isteyiniz ve bu talep arttıkça onlarda gördükçe bu talebi türkiyeye getirirlerse kıkırdakta kesi olmadan rahat bir operasyon ile kurtulabilme şansı var herkezin..

bu sayfayı hep takip ederdim ama ameliyattan sonra yazamadım. yaklaşık bir yıl önce Ali beye ameliyat oldum çok çok memnun kaldım hayatımda aldığım en doğru kararlardandı lütfen araştırmadan içinize sinmeyen doktorlara yaptırmayın. bende ne bir açılma oldu ne de başka bir şey ki benim kulağım çok zor, sorunlu bir kulaktı.
şimdi de de göz kapağı ameliyatı olacağım onun için bir yıldır doktor araştırıyorum
inşallah herkes istediği kulaklara kavuşur.

kulak için herkezi ali mezdeğiyi öneririm forum geçmişlerinde illaki görmüşsünüzdür. göz kapağı konusundada zekeriya kul çok iyi bu konuda yazdığınız için öneride bulunmak istedim

Merhaba nerde kime ve ne kadara oldunuz ameliyatı acaba? Ve sizde ağrı gibi sorunlar oluyor mu?

Peki siz ağrı çekiyor musunuz? Ayrıca siz kime nerede ve ne kadar ücrete ameliyat oldunuz acaba? Bende olmak isyiyorum. Küçüklüğümden beri takıyorum kafama ama ergenliğe girdikten sonra saklamaya başladım. Artık dayanamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım bekleme yaptır 33 yaşındayim 6 ay önce ameliyat oldum ve ilk kez bir yaz tatilini rahat geçirdim saçımı topladım şekil vermeye başladım neden bu kadar beklemisim bilmiyorum kesinlikle bekleme git yaptır ben özelde oldum 2 bin lira ödedim 1 gün sargı ertesi gün saç bandına geciyosun 1 ay idare ediyosun saç bandıyla sonrası rahat konforlu bir hayat

kulak için herkezi ali mezdeğiyi öneririm forum geçmişlerinde illaki görmüşsünüzdür. göz kapağı konusundada zekeriya kul çok iyi bu konuda yazdığınız için öneride bulunmak istedim
evet sizinle bu başlıkta yazışmıştık ali beyi ve zekeriya kulu tavsiye ediyordunuz. ben ikisiyle de aynı gün görüştüm ali bey daha çok içime sinmişti ona oldum, tekrar teşekkür etmiş olayım size de.

göz kapağı konusunda zekeriya kul bi kaç tık daha iyidir göz kapağı konusunda onu seçmenizi tavsiye ederim

Merhaba kızlar Ben de 10 gün sonra Adana'da olacağım bu ameliyatı Umarım istediğim gibi olur

Merhaba konuyu uzun zamandır takip ediyorum ameliyatı olanlar ilk günden yazmış herşey olumlu vs bu ameliyat bence zaman geçtikçe olumlu veya olumsuz yorumlanması gereken bir durum...zaten ilk yapıldığı gün kulaklar yapışık olur..

Bende olmayı düşünüyorum izmirde meme dikleştirme oldum tam 1 yıl oldu göğüslerim çok iyi memnunum baya dikkat çekici bu doktorum kepçe kulak estetiği de yapıyor o zaman demişti 1 cm açılma olması normal diye.. 1 cm açılma beklenen bi durum dedi meme estetiğinde de 1 cm düşecek doğal olucak dedi öylede oldu ölçtü 1 cm inmişti ....sizce doktoruma güvenip olmalımıyım burun da olucam büyük ihtimalle kendisi türkiyede yüz germe konusunda uzman biri ama forumda bir iki yerde ismi geçiyor çok kararsızım ayrıca mart da olursam bu iki ameliyat haziranın 8 inde düğünüm var geçermi arkadaki izler mühim değil

göz kapağı konusunda zekeriya kul bi kaç tık daha iyidir göz kapağı konusunda onu seçmenizi tavsiye ederim
ben dünya gözden levent akçayı düşünüyordum uzun zamandır onu takip ediyorum gidip görüştüm çok içime sinmişti şu anda kafam karıştı zekeriya beyi de araştırayım o zaman ama sanki zekeriya ben meme estetiğini çok fazla yapıyor sanki o alanda uzmanlaşmış.

merhaba bu tür ameliyatların hepsinin aynı doktora yaptırılması taraftarı değilim çünkü bazı doktor burunu çok iyi yapıyor ama kulak konusunda çok iddialı olmuyor vs vs. hangi alanda kim öne çıkmışsa ona o bölgeyi yaptırmak mantıklı.

zekeriya kul konusunda ısrarcıyım sizin sağlığınız sıhatiniz için son karar sizin tabikide. Öncesi sonrası hastalarını gördüm ben bundan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…