Ben de bu ameliyatı geçirdim ve herkes gibi ben de bu ameliyatı olup yıllarca açılmayan var mı merak ediyorum. Bn ilk ameliyatımı 2.5 yıl önce oldum. Çok memnundum çok mutluydum. Sağ kulağımın üstünde bir dikiş vardı , 1.5 yıl boyunca kaldı. Doktorumu aradm aldırabilir miyim diyr sordum o da tabi ki şimdiye kadar çoktan aldırmalıydın dedi. Dikiş alınır alınmaz kulağımın üstü açıldı. Sonuç psikolojik açıdan hüsran. Ve açılma giderek devam etti. 10 gün önce ikinci ameliyatımı oldum. Sol kulağımda da çok hafif bi açıklık vardı ama ondan olmak istemedim. Ancak doktorum simetri açısından onu da yapalım dedi kabul ettim. Dün heyecanla ayna karşısına gidip saçlarımı nasıl toplasam diye denerken sol kulağımın açıldığını farkettim. Ve bandanamı bir gün bike çıkarıp gezmemiştim. Bıgün sol kulağımın üstüne dikiş atıldı tekrar. Doktorların 5 dk sadece bi dikiş atıcaz demelerine bakmayın aynı işlemler tekrarlanıyor. Yine lokal anestezi yine kesi yine bandana. Ve şu an bunları çok fazla ağrıyla yazıyorum. Benm ameliyat olmadan önce sağ kulağım gerçekten kepçeydi belki yine olsa yine olurdum o zamanki aklımla. Ama şu an hayatımda verdiğim en yanlış lararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar gerçekten kepçe olmayan kulaklarla yaşamak mükemmel bi his ve özgüveninizi çok etkiliyor bu sizin günlük jayatınıza da yansıyor çünkü daha kndinden emin gülğmsüyorsunuz mıtlu olduğunu için güzelleşiyorsunuz. Eğer çok faZla bi kepçeliğiniz yoksa elletmeyin arkadaşlar her güzelliğin acı tarafları da var . Öncelikle hayatınız boyunca korumak zorundasınız . Yarın bi gün çoluk çocuk sahibi olduğunuzda bu daha da zorlaşıcak. İkincisi hiç bi zaman eskisi gibi olmayacak abdest alırken bile ağrıyor. Üçüncüsü hep açılma ihtimali var ve açılsa bile ağrılarınız geçmiyor. Ameliyat olmak çok kolay sonrası çok zor. İyice düşünün gerçekten bu kadar yorumu kulak arkası etmeyin.