- 15 Şubat 2008
- 1.451
- 39
Çok güzel görünüyorAlın size 4 senelik kulaklar ama arkaları acıyor Benle aynı durumda olan varsa yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel görünüyorAlın size 4 senelik kulaklar ama arkaları acıyor Benle aynı durumda olan varsa yazabilir mi
Çok mutlu olucaksın kışın olmakla iyi yapmışsın ben yazin olmuştum 7 ay önce hiç korkma 1 ay sonra her şey çok güzel olmuş olacakKızlaarrr bugün öğlen ameliyata giricem çok heyecanlıyım dua edin
Çok mutlu olucaksın kışın olmakla iyi yapmışsın ben yazin olmuştum 7 ay önce hiç korkma 1 ay sonra her şey çok güzel olmuş olacak
Çok geçmiş olsun görüşlerinizi bekliyorum ayrıca hangi yöntem ile oldunuzÇok teşekkür ederim çıktım ameliyattan sargılu kafam.Tek kulağum yapıldı.Umarım benzerler birbirlerine.Kulağımda hafif ağrı var umarım artmaz .
Merhaba arkadaşlar Aslında ne yöntem sordum ne başka bir şey.Hatta iki kulak mı bir kulak mı diye diye tek kulağımı yaptı.öğlen on iki de ameliyata girdim Akşam sekizde taburcu oldum.genel anestezi ile oldum ağrım yok denebiliryani var ama çok az.Çok geçmiş olsun görüşlerinizi bekliyorum ayrıca hangi yöntem ile oldunuz
Şimdi de şunu düşünüyorum sağ kulağım Yelken gibiydi kuvrımı yoktu, Sol kulağım normaldi ama çok az kepçeydi.şimdi sağ kulağım tamamen normal Sol kulağım biraz kepçe kaldıysayandım demektir .kafamda sargı var ki gün böyle kalacakmış açılınca göreceğizÇok geçmiş olsun görüşlerinizi bekliyorum ayrıca hangi yöntem ile oldunuz
Sen iple mi oldun fazla kıkırak kesip çıkartılmadı yaniKulaklarım :)) bu arada dikişlerim çıkmak istiyormuş o yüzdenmiş o aci ama ipler çıkarsa eski haline döner falan simdilik aldırmıyorum
hayır normal klasik oldum içeri dikiş atıyorlar o içerdeki dikişler çıkmak istiyorSen iple mi oldun fazla kıkırak kesip çıkartılmadı yani
Sizi biliyorum okudum tüm mesajları ama çok güzel görünüyor peki kıkırdak kesilseydi yinede açılma olurmuydu sizcehayır normal klasik oldum içeri dikiş atıyorlar o içerdeki dikişler çıkmak istiyor
Ayy bir sürü yüklendi kızlar ağrı sizi yok tek kulağım yapıldı hiç beklemeyin
Yaklaşık ne kadar zamanda anlaşılmayacak hale geliyor bant falan çıkıyor ayrıca çok güzel olmuş sizin kıkırdak kesildimiAyy bir sürü yüklendi kızlar ağrı sizi yok tek kulağım yapıldı hiç beklemeyin
Merhaba Kıkırdagımı törpülemiş 3hafta takacakmışım saç bandını.Keşke 10 yıl önce yaptırsaymışımYaklaşık ne kadar zamanda anlaşılmayacak hale geliyor bant falan çıkıyor ayrıca çok güzel olmuş sizin kıkırdak kesildimi
Açılma olmadımı yani iki kulakta daMerhaba Kıkırdagımı törpülemiş 3hafta takacakmışım saç bandını.Keşke 10 yıl önce yaptırsaymışım
Tek kulağım yapıldı zaten.henüz bir hafta oldu hala ödemli ve şiş. illaki açılacak diye bir şey yok dedi doktorBelki 1 2 milim açılabilirAçılma olmadımı yani iki kulakta da