Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Çok teşekkür ederim çıktım ameliyattan sargılu kafam.Tek kulağum yapıldı.Umarım benzerler birbirlerine.Kulağımda hafif ağrı var umarım artmaz .

Çok mutlu olucaksın kışın olmakla iyi yapmışsın ben yazin olmuştum 7 ay önce hiç korkma 1 ay sonra her şey çok güzel olmuş olacak

Ya ben burda yazılanları okuyunca biri açılır vs diye çok psikolojim bozuldu sizde açılma oldumu

Çok geçmiş olsun görüşlerinizi bekliyorum ayrıca hangi yöntem ile oldunuz
Merhaba arkadaşlar Aslında ne yöntem sordum ne başka bir şey.Hatta iki kulak mı bir kulak mı diye diye tek kulağımı yaptı.öğlen on iki de ameliyata girdim Akşam sekizde taburcu oldum.genel anestezi ile oldum ağrım yok denebiliryani var ama çok az.

Çok geçmiş olsun görüşlerinizi bekliyorum ayrıca hangi yöntem ile oldunuz
Şimdi de şunu düşünüyorum sağ kulağım Yelken gibiydi kuvrımı yoktu, Sol kulağım normaldi ama çok az kepçeydi.şimdi sağ kulağım tamamen normal Sol kulağım biraz kepçe kaldıysayandım demektir .kafamda sargı var ki gün böyle kalacakmış açılınca göreceğiz

Kulaklarım :)) bu arada dikişlerim çıkmak istiyormuş o yüzdenmiş o aci ama ipler çıkarsa eski haline döner falan simdilik aldırmıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190122-024125_1.jpg
    Screenshot_20190122-024125_1.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 489
selam herkese. bağlığı görünce yazayım istedim :) 6 sene önce ali mezdeğine olmuştum ben de, çok şükür her şey yolunda gitti, çok memnunum. fakat öncesinde başka bir doktora sırf daha az acılı kolay olur diye iple ameliyat saçmalığına girmiştim, aklı olan denemesin :) yani yıllar içerisinde iple ameliyat teknolojisi gelişmediyse eğer, sadece boşa para, kan ter gözyaşı.

son olarak, gerçekten sorunu olan, psikolojisini etkileyen herkes düşünmesin olsun bence, keşke daha önce olsaymışım :)

Yaklaşık ne kadar zamanda anlaşılmayacak hale geliyor bant falan çıkıyor ayrıca çok güzel olmuş sizin kıkırdak kesildimi
Merhaba Kıkırdagımı törpülemiş 3hafta takacakmışım saç bandını.Keşke 10 yıl önce yaptırsaymışım

Merhabalar,
Foruma yeni katıldım. Kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. Aslında çok kepçe değil ama saçlarımı toplayamıyorum. Forumda nereye yazabileceğimden de emin olamadım. Kimi tavsiye edersiniz?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

X