- 15 Şubat 2008
- 1.451
- 39
Merhabalar nerdesinizMerhabalar,
Foruma yeni katıldım. Kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. Aslında çok kepçe değil ama saçlarımı toplayamıyorum. Forumda nereye yazabileceğimden de emin olamadım. Kimi tavsiye edersiniz?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Benim bugün 19. Günüm üç hafta geçinxe artık açılmaz dedi risk %5 falan yarım ay kesi yapıldı kıkırdak doku çıkarılmış sanırım dikişler zamanla eriyecek normal yara gibi işte.. hiç bant takmadım sadece geceleri kıvrılmasın acımasın diye koruma amaçlı oda bir hafta falan.. şuan hiç açılcak gibi değil ki yapıldığı gibi duruyor çok memnunum iyiki yaptırdım zaten fazla doku çıkarılıyor kulak nasıl açılsın görüşmelerinizde bunu söyleyin yarım ay kesi yapılıcakmı diye..yöntem her geçen gün değişiyor önemli olan fazla kulak dokusu çıkarılmasıMerhaba. Kikirdaga atilan dikisin kalici olani var bir de uzun sure kalici olup sonra eriyeni varmis sanirim. Derideki dikisten bahsetmiyorum. Hangi yontem daha iyi sonuc veriyor bilen var midir?
Kikirdak cikartacakmis. Gecmis olsun bu arada. Kesi olayini da sorayim tesekkurler.Benim bugün 19. Günüm üç hafta geçinxe artık açılmaz dedi risk %5 falan yarım ay kesi yapıldı kıkırdak doku çıkarılmış sanırım dikişler zamanla eriyecek normal yara gibi işte.. hiç bant takmadım sadece geceleri kıvrılmasın acımasın diye koruma amaçlı oda bir hafta falan.. şuan hiç açılcak gibi değil ki yapıldığı gibi duruyor çok memnunum iyiki yaptırdım zaten fazla doku çıkarılıyor kulak nasıl açılsın görüşmelerinizde bunu söyleyin yarım ay kesi yapılıcakmı diye..yöntem her geçen gün değişiyor önemli olan fazla kulak dokusu çıkarılması
Merhaba hangi hastanede yaptırdınız ?Canım bekleme yaptır 33 yaşındayim 6 ay önce ameliyat oldum ve ilk kez bir yaz tatilini rahat geçirdim saçımı topladım şekil vermeye başladım neden bu kadar beklemisim bilmiyorum kesinlikle bekleme git yaptır ben özelde oldum 2 bin lira ödedim 1 gün sargı ertesi gün saç bandına geciyosun 1 ay idare ediyosun saç bandıyla sonrası rahat konforlu bir hayat
ve hangi doktor acaba :)Canım bekleme yaptır 33 yaşındayim 6 ay önce ameliyat oldum ve ilk kez bir yaz tatilini rahat geçirdim saçımı topladım şekil vermeye başladım neden bu kadar beklemisim bilmiyorum kesinlikle bekleme git yaptır ben özelde oldum 2 bin lira ödedim 1 gün sargı ertesi gün saç bandına geciyosun 1 ay idare ediyosun saç bandıyla sonrası rahat konforlu bir hayat
Zamanla açılıyor hatta bu sefer de neden bu kadar açıldı diyorsunArkadaşlar kepçe kulak ameliyatı oldum ama 2 gün oldu. Çok yapışık lar beğenmedim. Zamanla açılır mı ameliyat olanlar ne diyorsunuz. Umarım doğal duracak şekilde Bi miktar açılır
Sol kulağımı arkaya doğru o kadar çektirmiş ki ezilmiş gibi duruyor. Ya da ben dikkat ettiğim için öyle. QSonuç ne olursa olsun sanırım 2.kez ameliyatı göze alamam ameliyat sonrası süreç çok zor geldi bana yan yatamam ağrı.... Herkese geçmiş olsunZamanla açılıyor hatta bu sefer de neden bu kadar açıldı diyorsun
Benim tam 3 sefer açıldı 3 sefer tekrar oldum