Arkadaşlar merhaba,bu amt doktorların söylediği gibi cok basit bir amt değil,d doktorlar amt yapar,biz oluruz ve sureci yaşayan biziz,tecrubeli biri olarak bunu söyleyebilirim,ben amt olalı 2 ay sonra 2 yıl bitecek,suan kuafore her gittiğimde kaç defa uyarıyorum,uc hafta önce gittim yıkarken saçı kulak arkası falan da,patir kutur yıkıyorlar okadar acidiki bağırdım,ama amt olmadan önce rahattı,art amt olduğumu söylüyorum surekli kuaforde,sag kulağıma biraz sert dokundu durularken morardi kulağım,aradan iyi yılda geçse böyle şeyler olabiliyor,yani amt ol ve bir ayda normal hayat muhabbeti saçma,cok dikkat etmek lazım,giyinirken özellikle,kucaginiza bebek alırsanız almayın derim,benim kulagimi çekmişti komşunun oğlu,koptu sandım kulak,sunu soyliyim surekli dikkat etmek lazım,kikirdaklar eskisi kadar yumuşak değil,sanirim yıllar geçtikçe eskisi gibi olur,bu sıcaklarda büyük rahatlık,yika topla çık evden,herseye degiyor.amt olmadan önce herşey cok kolay sanıyordum,yasayince goruyorsunuz sureci zaten,tabi kişiden kişiye değişir,ama çokta değişeceğini sanmıyorum,sonucta iplerle tutturulan bi kıkırdak var ortada,herzaman dikkat edeceğiz.gecmis olsun herkese