- 14 Şubat 2017
- 6
- 0
- 27
eskiden 18 yaş altı ücretsiz oluyordu devlette ama artık öyle oluyormu bilmiyorum 18 yaşından büyüksen kesinlikle ücretli devlette. Şahsen devlette önermiyorum ben kepçe kulak ameliyatını çünkü kolay gibi görünen en zor estetik ameliyatlardan birtanesidir önemli derecede tecrübe gerektiren bir ameliyat iyi ellerde yapıldığı sürece kesin çözüme kavuşabiliyorsun.. soruların varsa özeldende yazabilirsin ayrıntılı cevaplarım sorularını. doktoruna göre hastasının kulaklarına göre değişiyor fiyatlar malesef yani şu şu fiyata diye bişey yok estetik ameliyatlarında malesefkiicansuturkuaz1453 canim merhaba basliktaki yazilari okudum ve senin bu konuda fazlasiyla bilgin oldugunu düşünüyorum. Ben de bu ameliyati olnak istiyorum acaba 3000 liraya istanbulda ameliyat olabilecegim herhangi biryer önerebilir misin? Devlet hastanesi veya ssk gecerliyse ssk hastaneleri ya da uygun fiyatli bir ozel hastane onerebilirsen cok mutlu olurum
arkadaşlar merhaba kepçe kulak estetiği oldum Ali Mezdeğiye size yaşadığım herşeyi anlatacağım. öncelikle daha önce ameliyat olanlar için tavsiye edeceğim ilk yer çünkü ben daha öncesinde olmuştum ve bunu yazmıştım sonu hüsran ile bitti... içimde tabiki bir tedirginlik vardı. çünkü daha önce bu ameliyatı olmuştum ve başarılı olmamıştı. neyse esteporta gittiğimde sıcak bir karşılaşma sizi bekliyor:) öncelikle formu dolduruyorsun isim soyisim vs.. ardından sizi Ali beyin yanına alıyorlar ve bu dertten muzdarip olan kişiler iyi bilir. saçlarını toplamanı istiyorlar :) Ali bey kulağını inceliyor. sorduğun sorulara sabırla cevap veriyor ameliyat sürecini anlatıyor. sonra ameliyat yerine geçiyorsunuz. ilkay bey kulaklarınızı uyuşturuyor. uyuşturma anından bende çok korkuyordum ama korkulacak hiçbişey yok hele daha önce olmadıysanız hiç acısını bile hissetmiyorsunuz ben birazcık hissettim ama dayanılamayacak kadar acımıyor açıkça söylemem gerekirse bana acısı bile tatlı geldi. ameliyatta uyanık olduğun için daha rahat oluyorsunuz muhabbet edebiliyorsunuz sorular sorabiliyorsunuz. benim bir kulağım bitti ve kuşağımı gösterdiler biri kepçe diğeri değil Allah ım nasıl mutlu oldum hayalimdeki kulaklarım elimle geriye doğru yapıştırdığım kulak kendi orada tam istediğim gibi duruyordu ve bu durum muazzam ardından ikinci kulağıma geçildi bunda daha sabırsızdım çünkü artık sonucu görmek istiyordum. ikinci kulağımda bittiğinde içimden sevinçten bağırmak geldi ve Allah'a şükürler olsun Ali beyi seçmişim bu iş için bir kez daha Allah'a şükür ettim ardından kulağınıza pansuman yapıyorlar ve bandana takıyorlar. işin en iyi kısmı ameliyat olduğunuz belli olmuyor. ameliyattan sonra dışarda rahatça dolaştım ağrın tabiki oluyor ama dayanılamayacak kadar çok değil. yani ilk ameliyatıma göre hiç denilebilir. ve beni Ali mezdeğiye yönlendiren cansu hanıma da çok teşekkür ederim sevgilerimi sunuyorum sormak istediğiniz herşeyi sabırla cevaplayacağım herkese iyi akşamlar kepçe olmayan kulaklar
ben sana belirli bir fiyat söyleyemem canım doğru olmaz ama whatsapptan kulaklarının fotoğrafını atarsın fiyat konusunda bilgilendirme alırsın. taksit yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ben nakit verdim o konuda da danış instagramdan bulabilirsin veya kendi sitesinden zaten sana yardımcı olacaklardırben ailemden habersiz yaptıracağım, bu yuzden maddi destek alamiycam. Ödeme konusunda yardimci oluyorlar mı ? Yani taksitlendirme falan var mi ali mezdegide ? Bide kaç bin lira tuttu toplam ? Bunlari merak ediyorum cevaplarsan sevinirim gecmis olsun canim
ameliyat olalı 6 gün oldu üstüne yatabiliyorum normal bişey değil tabiki nasıl oldun iple yada normal doktoruna danışmanı tavsiye ederimArkadaşlar ameliyat olduktan sonra ne kadar sürüyor iyileşme süreci ben ameliyat olalı 6 ay oldu hala üstüne yatamiyorum aciyor sizce bu normal mi 6 ay geçmisken yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hoca kepçe kulak ameliyatsız geçici olduğunu söylüyor. acaba tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Arkadaşlar ameliyat olduktan sonra ne kadar sürüyor iyileşme süreci ben ameliyat olalı 6 ay oldu hala üstüne yatamiyorum aciyor sizce bu normal mi 6 ay geçmisken yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
ameliyatla alakalı değildir dönemseldir veyahudda hormonal bir sıkıntı olabilir hormon testi yaptır yada b vitamini yada kan değerlerin düşmüştür ondan dolayı dökülüyordurTeşekkür ederim bişey daaha sorabilirmiyim benim ameliyat tan sonra saçlarımda epey dökülme oldu varmı ameliyat olupta saçları dökülen şimdiden teşekkürler
Canim benim doktor sargiyi cikardigi 2. Gun yikan dedi bana ciddi misiniz dedim evet dedi ama ben 5. Gun yikanmistim dalinle yikadiydim sacimi hic aci falan olmamisti yara 48 saatte kayniyomus senin doktor niye yikama dedi acabaMerhaba arkadaşlar. Ben de bu forum sayesinde cesaret edip kepçe kulak ameliyatı oldum. Benim de başkalarına bir faydam olur belki diye ameliyat sürecimi anlatmak istedim. Öncelikle belirteyim ben iğne olurken bile fenalaşan bu konuda çok panik biriyim ama buna rağmen hiç korktuğum gibi olmadı. Ameliyata tek başıma gittim. Panik olduğumu doktora söyledim sakinleştirici istedim o da yaptı. Ameliyatı lokal oldum. Sesleri herşeyi duydum ama umurumda bile olmadı sadece uyumak istiyordum. Arada uyudum hatta. Sanırım 1 buçuk saat sürdü. Kalın ve sert bir bandaj vardı kafanda. İki saat hastanede tuttular beni sonra gönderdiler. Bandajın üstüne geniş bir penye bant geçirip eve döndüm. Geceye kadar ağrı olmadı ama gece uyuyamadım sık aralıklarla iki ağrı kesici aldım. 2 saat kadar uyudum sadece. Ertesi gün bandajımı çıkardı doktor ve pansuman yaptı onun üstüne de yine kendi bantını taktım. Bir daha ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. Hatta ikinci gün fitnese bile gittim. İkinci günde işe de başladım kimse de bir şey anlamadı. İlk bandaj açıldığında çok şiş ve mosmordu kulaklarım şimdi 7. Gündeyim morluklar azaldı. İkisi de yapışık şu an. Yarın kontrolüm. Bir hafta yıkanma demişti doktor ama ben dayanamadım kulaklarıma su değmeyecek şekilde saçımın tepesini yıkadım. İnşallah yarın pansumana son verir artık çünkü çok kaşıntı yapıyor ve sıkıldım hava alsın istiyorum biraz. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Umarım herkesinki gönlünce olur.