- 12 Şubat 2009
- 47
- 5
- 41
Korkmana gerek yok benimde kulaklarım baya mordu zamanla geçiyor.Kizlar kepce kulakdan ameliyat bu pazartesi oldum kulaklarim morarmis kikirdak kisimlari normalmi ayy çok huzursuz oldum
Herhangi bir sorun yoktur merak etme aslında bandaj çıkınca insan rahatlıyor sende tam tersi olmuş:)Arkadaşlar 5 gün önce ameliyat oldum çok az ağrım vardı . Doktor bandajı bugün çıkardı pansuman yapıp saç bandını taktı. Eve geldiğimden beri felaket ağrım var ilaç da fayda etmedi niye böyle oldu bilmiyorum
Bandana bayağı bi sıkı aslında biraz gevşetsem rahatlarım belki. Kaşlarımı falan buruşturuyor yani o derece. sizinki öyle miydiHerhangi bir sorun yoktur merak etme aslında bandaj çıkınca insan rahatlıyor sende tam tersi olmuş:)
Ben de ameliyat olacagım bayramdan sonra çok korkuyorum ama ne olur yardım edindevlet hastanesinde mi özelde mi yaptırsam ona bile karar vermedim bi doktorla görüşüyüm önce diyorum siz nasıl başladınız önce bir de fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz yaptıranlar devlette de para istiyorlar diye biliyordum vermedim diyen olmuş? Son olarak da Ankara'da tavsiye edebileceginiz bir doktor var mı
Bandajın sıkılığından kaynaklanıyor olabilir tenisci bandı benım kafamı çok sıkmıştı meselaBandana bayağı bi sıkı aslında biraz gevşetsem rahatlarım belki. Kaşlarımı falan buruşturuyor yani o derece. sizinki öyle miydi
Benim bandajım berbattı hatta kulaklarım açıldığında üstleri tahriş olmuştu sonra saç bandına geçince rahatlamıştım Penye saç bantlarından kullanmıştım doktorum ne çok sıkı ne çok gevşek olsun demiştiBandana bayağı bi sıkı aslında biraz gevşetsem rahatlarım belki. Kaşlarımı falan buruşturuyor yani o derece. sizinki öyle miydi
Doktorumada sordum korkma dedi de iste ben cok takintiliyimdir kotu olmasin bilmem ne diye diye kendimi yerim cok tesekkurlerKorkmana gerek yok benimde kulaklarım baya mordu zamanla geçiyor.
yaaa cidden mii çok mutlu oldumm :) inş hiç bir sorun yaşamazsın bundan sonra da :)) nerede hangi doktora oldun bilgi verebilir misin bana? ve ne kadar istediler operasyon için öğrenebilir miyimBen ankarada oldum 15-20 gün oluyor ve iki kulağımın üstüne de artık yatabiliyorum çok rahat geçti benim ağrım bile olmadı sayılır bi ara sıra dikişlerim sızlıyor o kadar korkmanj gerektiricek durum yok canım:)
Ücreti tam olarak bilmiyorum ama doktor hakkında özelden yazarsan oradan cevap veririm. İnşallah hepimiz yaşamayız :)yaaa cidden mii çok mutlu oldumm :) inş hiç bir sorun yaşamazsın bundan sonra da :)) nerede hangi doktora oldun bilgi verebilir misin bana? ve ne kadar istediler operasyon için öğrenebilir miyimbayramdan hemen sonra görüşmeye gideceğim ama memnun kaldıysan senin doktorunla da görüşmek isterim
Ilık suyla yıkan korkma aksine çok rahatlayacaksınya bide banyo yaparken dikkat etmem gereken bişey var mı yarın banyoya gireceğim ilk defa korkuyorum ne biliyim
Bende 20 yaşındayım ve gerçekten geç kaldım şimdi haliyle korkuyor ailem ama keşke bende zırlaya zırlaya lisedeyken isteseymişim çok pişmanımKepçe kulak ameliyatı olmak hayatımda verdiğim en doğru fakat en geç karar 30 umda olduğuma bin pismanim ilkokulda olmaliydim zirlaya zirlaya olmaliydim annemi ikna edip şimdi de burnumu olucam arastirmalardayim.sanırım buna da pişman olurum bunca zaman olmadigima
Evet çok memnunum sacimi duzlestirirdim her gün ter içinde kalirdim salmaktan.şimdi de hiç salmak gelmiyor saçımı devamlı en tepeden topluyorumBende 20 yaşındayım ve gerçekten geç kaldım şimdi haliyle korkuyor ailem ama keşke bende zırlaya zırlaya lisedeyken isteseymişim çok pişmanımşu an memnun musunuz herşeyden?
Darısı başıma diyim o zaman :) ne kadar sürede normale dönüyor her şeyEvet çok memnunum sacimi duzlestirirdim her gün ter içinde kalirdim salmaktan.şimdi de hiç salmak gelmiyor saçımı devamlı en tepeden topluyorum
ameliyat olalı kaç gün oldu bilmiyorum ama düzenli olarak her gece uyumadan önce tak uyanana kadar kafanda kalsın gece yatarken dengesiz yatabilirsin kulağın kıvrılabilir ozaman cok ağrıyla uyanabilirsin bu durumu kendine alıştır bir süreŞimdi tenisci bandi kullaniyorum kacgun kullanacagiz bilgisi olan varmi
Tam 1 hafta oldu ameliyat olalı gece sıkıntı degılde sabahları kullanmak zor sanırım 2-3hafta gündüzleri takmak gerekameliyat olalı kaç gün oldu bilmiyorum ama düzenli olarak her gece uyumadan önce tak uyanana kadar kafanda kalsın gece yatarken dengesiz yatabilirsin kulağın kıvrılabilir ozaman cok ağrıyla uyanabilirsin bu durumu kendine alıştır bir süre
Doktorunun bu konuyla ilgili sana bilgi vermesi gerekirdi.bant kullanmanın amacı tamamen kulağı korumak ben 6 Mayıs'ta ameliyat oldum 6 hafta gece gündüz kullandım (Penye saç bandı)ne kadar takarsan okadar korumuş olursun kulağı.geçende üstümü değiştirirken yalnıslıkla sol kulağım kıvrıldı korkunç bir Ağrı oldu aradan 2 ay geçmesine rağmen o Yüzden dikkat et.Şimdi tenisci bandi kullaniyorum kacgun kullanacagiz bilgisi olan varmi