- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
çabuk erkenden doktora git iltihap yapıp kanadıysa.. sakın geciktirme ilerde daha kötüsü olabilir..3 yıl önce ameliyat oldum ha geçti ha geçecek hala kulaklarımın arkasında dikişler var hamile kaldım doğum yaptım derken doktora da gidemedim iltihap yapıyor ağrıyor verdiğim paraya mi acıyım çektiğim çileye mi bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mi
Bebeği bırakıp gidemiyorum şu an ama arayacağım doktoru yani bunca zaman niye düşmez ki dikiş sert sert duruyor orada yaçabuk erkenden doktora git iltihap yapıp kanadıysa.. sakın geciktirme ilerde daha kötüsü olabilir..
iltihap yapıyor diyosun bebeğinle git en kısa zamanda gözünü korkutmak gibi olmasın bir olayı anlatıcam sana ankarada ünlü bir doktora biri kepçe kulak ameliyatı oldu iltihapladı vs kulakları döküldü karnından cilt cıkartıp kulağına yama yaptılar sakın bak sakın geciktirme önlemini al hersey aynı olcak diye birşey yok gözünü korkutmak için yazmadım sadece sağlık herşeyden başa gelir erken teşhis herşeyi önler git hemen en kısa zamanda görün..Bebeği bırakıp gidemiyorum şu an ama arayacağım doktoru yani bunca zaman niye düşmez ki dikiş sert sert duruyor orada ya
normal çünkü kafan sargıda sargılar yapıyor bunuBenim şuan 2.günüm ve şiddetli derecede kaşıntı var kulaklarımda normal mi bu?
Tesekkur ederim canim bilgi icinnormal çünkü kafan sargıda sargılar yapıyor bunu
Gecmis olsun canim sonucun istedigin gibi olmasina cok sevindim. Peki bu ameliyat sonrasi aciliyor eski haline donuyor gibi rivayetler var dogru mu bu? Sen kulaklarina nasil bakim yaptin ve korudun bilgi verirmisin?Öncelikle hepinize merhaba.Ben geçen sene ameliyat oldum ve 14 yaşındaydım.Hem bu yüzden hem de ailemin güvendiği doktorun devlet hastanesinde olması sebebiyle ameliyatımı devlet hastanesinde ve hicbir ucret odemeden gerceklestirdim.Şu anda o kadar memnunum ki bana gore ciddi olarak olmak isteyenler hemen olmalı.Ben kulak burun bogaz doktoruyla ameliyatimi gerceklestirmistim ve suanda hatirladigim hicbir agri aci hissetmedim.Sadece ilk hafta dokundugumda falan aciyodu kulaklarim.Eger merak ettiginiz sorulariniz varsa istekle cevaplarim.Çünku benim de bi ara yani olmadan once kafamda bi suru sorular vardu.Ama ben dedigim gibi plastik cerraha olmadigim icin dikis izlerim simdilik duruyo onlar da bi dikislerin basladigi yerde bir de dikislerin bittigi yerde cok sıkıntı yaratmiyo.Doktoruma gittim suan alabiliriz ama 6 ay sonra alsak daha iyi olur dedi ben de onayladim.Plastik cerraha gittiginizde iz kalmiyo ama cok agri oluyo,benim gibi kbb uzmanina olursaniz da agriniz olmuyo 1sene kadar az bi iz kaliyo ama aliniyo.Benim yasim geregi genel anestezi yapilmisti.İgne vurulurken de konustuklari icin bir sey hissettigimi hatirlamiyorum :)) Son olarak benim kulaklarim asiri derecede kepceydi yani tamamen kafama dikti diyebilirdim ve okulda dalga konusu oluyordum.Ben de liseye gecerken ailemin onayiyla ameliyat oldum.Zaten ameliyat icin sedyeye aldiklarinda babam annem ablam halam enistem hastanede ugradi ciktigimda da odamdalardi bu yuzden hicbir korkum olmadi.Suanda da sonuctan asiri derecede memnunum.Şiddetle tavsiye ediyorum :))
kıkırdağa çok müdehale etmiş o yüzden normal bi durumKizlar kepce kulakdan ameliyat bu pazartesi oldum kulaklarim morarmis kikirdak kisimlari normalmi ayy çok huzursuz oldum
durumun varsa özelde olmanı tercih ederim.. devletde olucaksan asistanlara olma opr ünvanı alanlara ol ankarada bilmiyorum istanbul olsaydı yardımcı olabilirdim forumda beklemede kal ankarada olan varsa seni bilgilendirir..Ben de ameliyat olacagım bayramdan sonra çok korkuyorum ama ne olur yardım edindevlet hastanesinde mi özelde mi yaptırsam ona bile karar vermedim bi doktorla görüşüyüm önce diyorum siz nasıl başladınız önce bir de fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz yaptıranlar devlette de para istiyorlar diye biliyordum vermedim diyen olmuş? Son olarak da Ankara'da tavsiye edebileceginiz bir doktor var mı
durumun varsa özelde olmanı tercih ederim.. devletde olucaksan asistanlara olma opr ünvanı alanlara ol ankarada bilmiyorum istanbul olsaydı yardımcı olabilirdim forumda beklemede kal ankarada olan varsa seni bilgilendirir..
Çok tesekkur ederim icim rahat etti biraz oyle kan toplamis gibi mor mor olunca korktum yillardir cektigim kepceerden kurtulayim derken daha kotu olmayayimkıkırdağa çok müdehale etmiş o yüzden normal bi durum
ginede için rahat olması için doktorunu arayıp sorabilirsin nede olsa hastasısın.. geçmiş olsun tekrardan insallah istediğin hayal ettiğin kulaklar olur :) burdaki arkadaşları hep bilgilendir yeni olmak isteyenler için topiği arada yokla :)Çok tesekkur ederim icim rahat etti biraz oyle kan toplamis gibi mor mor olunca korktum yillardir cektigim kepceerden kurtulayim derken daha kotu olmayayim
insanlar kolaya alıyor bu ameliyatı okadar kolay değil başarılı eller tarafından yapılmadığı zaman revizyon ihtimali yüksek oluyor malesef o yüzden ameliyat olucağın doktorun geçmiş hastasıyla iletişim kur öncesi sonrası halini gör ve mutlu olup olmadığını öğren sonuçta 1 kez ameliyat oluyosun o yüzden ince eleyip sık dokumalısın :)Çook teşekkür ederim korkma yaptır yazanların mesajlarını okuyunca insanların mutlu oluyorum her türlü şuanki halinden kötü olamaz ama insan korkuyor