eski haline geldiyse normal değil tabikide içteki kalıcı olan dikişler kopmuş demektir.. ama hafiften minimal bir açılma ise bu çok normal 6 aya kadar kulaklar çok minimal bi açılma yapar ipler gevşediği içinMerhaba arkadaslar 17 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum ve kulağımın üst kısımları tekrardan açıldı. Ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi bu normal mi
senin doktor 1:30 dk ameliyat sürdürmüş bu ameliyat başarılı ellerde en fazla 50 dk ila 1 saat en fazla bu aralıklardadır senin doktor bu konuda çok başarısız malesef doktor araştırması yapıp gitseydi daha iyi bir sonuç elde edebilirdin ameliyat süresinin uzunluğu ve kulağına yapılan cok müdehalelerden dolayı bu kadar acı cekmene sebep olmuş doktorunun ismini paylaş herkez bilsin bu doktorun kim olduğunu ve karar verirken doktora giderken kimin iyi kimin kötü olduğunu bilsin arkadaşlarımızTamamen açılmadı ust kısımları açık ve çok kötü duruyor
Ameliyatim lokal anestezi ile 1.30 saat sürdü uyuşturmak için kullanılan iğneler biraz agri yapıyor ameliyat esnasında keserken ve dikiş atılırken hissediyorsunuz ama tabiki ağrı olmuyor. Ameliyattan önce çok araştırdım her yerde bir hafta on gün içerisinde normal hayatımıza dönebilecegimiz yazıyor ama kesinlikle öyle olmadı 15 gün gece gündüz bandaj taktim şuan sadece geceleri takiyorum hala sadece sırt ustu yatabiliyorum kulağımın üzerine yatamiyorum. Ve bi sure kulaklarinizi hissetmiyosunuz hala hissetmiyorum vücudumun bi parçası değil gibi çok sert ve çok aciyor. En kotusude hala kepçe görünümlü ameliyatın hiç bir faydası olmadı. Resmen sadece acı çekmiş oldum çok pismanim gerçekten çünkü sonuç değişmedi ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim arkadaşlar şahsen tavsiye etmiyorum
Öncelikle geçmiş olsun 17 gün kulağın şekillenmesi için erken bir süre 2 ayda ANCA oturuyor kulağın Şekli .alt kısımlar çok yapışıksa üstler sana açılmış gibi gelebilir moralini bozma 2 ayın dolmasını bekle.bende birinci ayda yavaş yavaş kulağımın üstüne yatabilmiştim canını sıkma zamanla oturur şekliMerhaba arkadaslar 17 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum ve kulağımın üst kısımları tekrardan açıldı. Ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi bu normal mi
Sigortaya gerek yokarkadaşlar özellerde ameliyat olurken sigortaya ihtiyaç var mı?
Şuan işten ayrıldığım için sigortam yok.
Tesekkur ederim alt kısım şuan sis biraz ust kısım baya açık duruyor bir iki aya kendini toplayıp normal duravilirmi sizindemi oyleydi. Yoksa ikinci bir ameliyata gerek kalır miÖncelikle geçmiş olsun 17 gün kulağın şekillenmesi için erken bir süre 2 ayda ANCA oturuyor kulağın Şekli .alt kısımlar çok yapışıksa üstler sana açılmış gibi gelebilir moralini bozma 2 ayın dolmasını bekle.bende birinci ayda yavaş yavaş kulağımın üstüne yatabilmiştim canını sıkma zamanla oturur şekli
Benimde ilk zamanlar öyleydi zamanla toparladı fakat sağ kulağımda açılma birazdaha fazla doktorum istersen 6.aydan sonra bir dikişle hallederim dedi(Çevremdekiler abarttığımı söylüyor)bende şuan için revizyonda kararsızım bakalım zaman ne gösterecek.şunu söyleyebilirim zamanla kulaklarım daha da güzel geliyor gözümeumarım seninle öyle olur .hele ki morluklar şişlikler insin saçlarını toplama başla iyi ki olmuşum diyeceksin ama biraz zamanTesekkur ederim alt kısım şuan sis biraz ust kısım baya açık duruyor bir iki aya kendini toplayıp normal duravilirmi sizindemi oyleydi. Yoksa ikinci bir ameliyata gerek kalır mi
Canım ya teşekkür ederim yardımcı olduğun için ikimizin de durumu aynı sanırım. Benimde aynı şekilde sol kulağım hafif ust kısım açık şuan yinede idare eder duruyor ama sag biraz daha açık. Doktorumla konuştum istersen ikisininde tekrar aynı boyutta keserek yapacağını söyledi yani aynı işlem yapip kulaklarını daha fazla yappistircagni söyledi.revizyondan bahsetmediBenimde ilk zamanlar öyleydi zamanla toparladı fakat sağ kulağımda açılma birazdaha fazla doktorum istersen 6.aydan sonra bir dikişle hallederim dedi(Çevremdekiler abarttığımı söylüyor)bende şuan için revizyonda kararsızım bakalım zaman ne gösterecek.şunu söyleyebilirim zamanla kulaklarım daha da güzel geliyor gözümeumarım seninle öyle olur .hele ki morluklar şişlikler insin saçlarını toplama başla iyi ki olmuşum diyeceksin ama biraz zaman
sigortaya gerek yok zaten sigortan olsada olmasada aynı fiyatı istiyor bu olay keyfe kaçtığı için devlet karşılamıyorarkadaşlar özellerde ameliyat olurken sigortaya ihtiyaç var mı?
Şuan işten ayrıldığım için sigortam yok.
Devlet bu ameliyatı karşılıyor yanlış bilgi vermeyelim.Eğer devlet hastanelerinin(BÖLGE ARAŞTIRMA) plastik cerrahi bölümüne giderseniz yardımcı olacaklardır.Karşılamıyo derlerse o doktorun ameliyatı yapmak istemediğindendir.Ben erzurum bölge araştırma hastanesin de ameliyatımı oldum 2 gün hastane de ağırladılar,hademesinden tut hemşiresine kadar çok ilgiliydiler ameliyatımdan da memnunum.(2 ay oldu).Eğer imkanınız yeterli değilse uygun gördüğünüz devlet hastanesin de 5 kuruş ödemeden bu ameliyatı olabilirsiniz korkmayın doktorlar operatör sayısız ameliyat geçirmiş kişiler.3-5 milyar gibi büyük paralar verip de kulakları revizyon gereken zibilyon tane hasta var.sigortaya gerek yok zaten sigortan olsada olmasada aynı fiyatı istiyor bu olay keyfe kaçtığı için devlet karşılamıyor
ben özeli kastettim orda sigortadan parayı devlet karşılamıyor manasında devlet hastanesi demedim ben, lafı sen yanlış anladın yazdığımı okurmusun canım birdaha :) devlet hastanesi demedim ben sigortadan devlet karşılamıyor dedim özel hastanelerdeDevlet bu ameliyatı karşılıyor yanlış bilgi vermeyelim.Eğer devlet hastanelerinin(BÖLGE ARAŞTIRMA) plastik cerrahi bölümüne giderseniz yardımcı olacaklardır.Karşılamıyo derlerse o doktorun ameliyatı yapmak istemediğindendir.Ben erzurum bölge araştırma hastanesin de ameliyatımı oldum 2 gün hastane de ağırladılar,hademesinden tut hemşiresine kadar çok ilgiliydiler ameliyatımdan da memnunum.(2 ay oldu).Eğer imkanınız yeterli değilse uygun gördüğünüz devlet hastanesin de 5 kuruş ödemeden bu ameliyatı olabilirsiniz korkmayın doktorlar operatör sayısız ameliyat geçirmiş kişiler.3-5 milyar gibi büyük paralar verip de kulakları revizyon gereken zibilyon tane hasta var.
Yaş sınırı var mı peki karşılama konusunda bi bilgin var mıDevlet bu ameliyatı karşılıyor yanlış bilgi vermeyelim.Eğer devlet hastanelerinin(BÖLGE ARAŞTIRMA) plastik cerrahi bölümüne giderseniz yardımcı olacaklardır.Karşılamıyo derlerse o doktorun ameliyatı yapmak istemediğindendir.Ben erzurum bölge araştırma hastanesin de ameliyatımı oldum 2 gün hastane de ağırladılar,hademesinden tut hemşiresine kadar çok ilgiliydiler ameliyatımdan da memnunum.(2 ay oldu).Eğer imkanınız yeterli değilse uygun gördüğünüz devlet hastanesin de 5 kuruş ödemeden bu ameliyatı olabilirsiniz korkmayın doktorlar operatör sayısız ameliyat geçirmiş kişiler.3-5 milyar gibi büyük paralar verip de kulakları revizyon gereken zibilyon tane hasta var.
durumun varsa istanbul derim bende izmirde yaşıyorum.. ali mezdeği ve zekeriya kul bu 2 doktorda memnun kalırsınÖzel sebeplerden dolayı doktor görüşmelerime gidemedim ve şimdi tekrar gündemde benim için. 3 doktorla görüşeceğim Ali Mezdeği Zekeriya Kul ve Ercan Cihandide ama yaşadığım şehirde(İzmir) de görüşeceğim doktor önerisi istiyorum var mı bildiğiniz duyduğunuz operasyon olup memnun kaldığınız doktor? Ve lütfen süreç hakkında tecrübelerini yazanlar doktor adlarını da yazsın memnun olsa da olmasa da çünkü bu zor bi karar yıllarca düşünüyoruz araştırıyoruz lütfen birbirimize yardımcı olalım.
İzmir de Cenk Tokat'a oldum neredeyse 3 ay olucak tam da istediğim sonucu alamadım maalesef .eger imkanın varsa İstanbul'da ol derim ameliyatını.izmirde bu ameliyat-ı olup burda yorum yazan çok az kişi var bende Cenk beyin adını burda duymuştum ilk.Özel sebeplerden dolayı doktor görüşmelerime gidemedim ve şimdi tekrar gündemde benim için. 3 doktorla görüşeceğim Ali Mezdeği Zekeriya Kul ve Ercan Cihandide ama yaşadığım şehirde(İzmir) de görüşeceğim doktor önerisi istiyorum var mı bildiğiniz duyduğunuz operasyon olup memnun kaldığınız doktor? Ve lütfen süreç hakkında tecrübelerini yazanlar doktor adlarını da yazsın memnun olsa da olmasa da çünkü bu zor bi karar yıllarca düşünüyoruz araştırıyoruz lütfen birbirimize yardımcı olalım.