- 20 Temmuz 2015
- 26
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi devlet hastaneleri karşılıyor bu ameliyatı?
doktora danıştınmıMerhabalar daha önce ameliyat olan arkadaşlar kulaklarında sivilce gibi küçük kabarcıklar oluşan var mı?2 ay oldu geçmedi daha önce okuduğum sayfalardada böyle bir şikayet yaşayan duymadım:///
Doktora sorduğumda iç dikişlerden dolayı geçer demişti fakat geçmedi hatta 1 tane varken 3 tane oldu haftaya kontrolüm var sorucam yinedoktora danıştınmı
2 ay olmuş ve doktor dikişlerden dolayı diyor ya içten dikişleri kötü çıkıntılı yapmış ondan dolayı böyle oluyor yada başka bir nedeni var doktora git üstüne basa basa sor geçicek dediniz 2 ay oldu hala bir sonuç yok de olmaması gerkeen birşey normaldeDoktora sorduğumda iç dikişlerden dolayı geçer demişti fakat geçmedi hatta 1 tane varken 3 tane oldu haftaya kontrolüm var sorucam yine
Soracağım evet .sağ kulak açıldı sol kulakta sanırım açılıyor sağ kulak arkasındaki beze de cabası ouff:///2 ay olmuş ve doktor dikişlerden dolayı diyor ya içten dikişleri kötü çıkıntılı yapmış ondan dolayı böyle oluyor yada başka bir nedeni var doktora git üstüne basa basa sor geçicek dediniz 2 ay oldu hala bir sonuç yok de olmaması gerkeen birşey normalde
hangi doktora oldun böyle maffeti seniSoracağım evet .sağ kulak açıldı sol kulakta sanırım açılıyor sağ kulak arkasındaki beze de cabası ouff:///
Cenk tokat.doktorum çok ilgili biri ve gerçektende Özen gösterdiğini düşünüyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum sorarsanız memnunumun diye yinele memnunum yine olsa yine yaptırırım:)hangi doktora oldun böyle maffeti seni
kulaklarım açıldı diyosun neden memnunsun bu durumdan :)Cenk tokat.doktorum çok ilgili biri ve gerçektende Özen gösterdiğini düşünüyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum sorarsanız memnunumun diye yinele memnunum yine olsa yine yaptırırım:)
Sonuçta eskisi kadar açık değil kulaklarım toplayaniliyorum saçlarımı :)beklenti ne kadar yüksek olursa hayAl kırıklığı o kadar fazla oluyor onu anladımkulaklarım açıldı diyosun neden memnunsun bu durumdan :)
canım sor cevaplıyım ben ne bilmek istiyorsunBen gerçekten bilgi almak için yazmıştım mesela ama anladım burada 'ameliyat oldum doktorumdan çok memnunum' yazanların çoğu reklam amaçlı ya da anlayamadığım başka bir olay dönüyor asla tam bir bilgi alamadım kimseden burada birkaçınız yazdı teşekkür ederim onlara :)
sana çok teşekkür ederim cevap verdin zaten bana :) başka kimseden pek bilgi alamadım özelden de bilgi veririm diyen arkadaşlar vermiyor yazacak olan buraya da yazıyor zaten :) yaz bitmeden bende halledeceğim ameliyat işini bi şekilde sonrasında düşündüğüm herşeyi yazacağım bende kızlar :)canım sor cevaplıyım ben ne bilmek istiyorsun
ben kısaca bilgilendirmede bulunayım 7 yıldır forumlardayım coğu arkadaşlarımız bana öncesi sonrası fotoğraflarını atıyorlar türkiyede genellikle bu konuda eli en pratik doktor olarak zekeriya kul ile ali mezdeği hep başarılı ameliyatlar sergiliyolar bunların hastaları çok yoğun bu konuda 2 doktorda farklı yerlerde çalışıyolar zekeriya kul dünyaca ünlü doktorlarla çalışmalar yapan başarılı bir doktor ali mezdeği'de cok kepçe kulak ameliyatı yapan genellikle hep başarılı ameliyatları vardır 2 yıllık hastalarıylada nadir ara ara konusmaktayım durumları ile alakalı bilgilendirme yapıyorlar tabi sonucundan mutlu olanlar kayboluyolar topikden sormak istediğiniz birşey varsa herkez için söylüyorum sorun yardımcı olurum girdikçesana çok teşekkür ederim cevap verdin zaten bana :) başka kimseden pek bilgi alamadım özelden de bilgi veririm diyen arkadaşlar vermiyor yazacak olan buraya da yazıyor zaten :) yaz bitmeden bende halledeceğim ameliyat işini bi şekilde sonrasında düşündüğüm herşeyi yazacağım bende kızlar :)