Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar doktor ercan cihandideye ameliyat olan varmı yada hakkında bi bilgisi olan bilgilendirebilirmisiniz ?

18 yas altini sigorta karsiliyor. Ben istanbul sisli etfale sormustum telefonda kepce kulak ameliyati yapiyor dediler. Calistigim icin onunla ugrasamadim. Ozel hastanede 3bin liraya oldum. Bugun 12.günüm minik minik ipler elime geliyor dikislerim eriyor galiba. Sag kulagim mukemmel guzel olmus. Fakat sol kulagim hala sis ve uzerine yatamiyorum Ve digerine gore daha sis gozukuyor. İnsallah digeri gibi guzel bir sekil alir.

Merhabalar daha önce ameliyat olan arkadaşlar kulaklarında sivilce gibi küçük kabarcıklar oluşan var mı?2 ay oldu geçmedi daha önce okuduğum sayfalardada böyle bir şikayet yaşayan duymadım:///

Doktora sorduğumda iç dikişlerden dolayı geçer demişti fakat geçmedi hatta 1 tane varken 3 tane oldu haftaya kontrolüm var sorucam yine
2 ay olmuş ve doktor dikişlerden dolayı diyor ya içten dikişleri kötü çıkıntılı yapmış ondan dolayı böyle oluyor yada başka bir nedeni var doktora git üstüne basa basa sor geçicek dediniz 2 ay oldu hala bir sonuç yok de olmaması gerkeen birşey normalde

Soracağım evet .sağ kulak açıldı sol kulakta sanırım açılıyor sağ kulak arkasındaki beze de cabası ouff:///

Ben gerçekten bilgi almak için yazmıştım mesela ama anladım burada 'ameliyat oldum doktorumdan çok memnunum' yazanların çoğu reklam amaçlı ya da anlayamadığım başka bir olay dönüyor asla tam bir bilgi alamadım kimseden burada birkaçınız yazdı teşekkür ederim onlara :)

canım sor cevaplıyım ben ne bilmek istiyorsun

Merhaba kızlar, benim kulaklarımdan biri kepçe diğeriyle ilgili bana kalış hiçbir problem yok. Ama işte yine sıkıntı oluyor saçlarımı özgürce toplamak istiyorum. Ameliyat yapsam simetri yakalamak adına doktor diğer kulağıma da işlem yapar mı ? Ve de işlem ücretinde azalma ne kadar olur sizce ? Doktor öneriniz varsa eğer onu da paylaşırsanız sevinirim İstanbul'dayım ben.

canım sor cevaplıyım ben ne bilmek istiyorsun
sana çok teşekkür ederim cevap verdin zaten bana :) başka kimseden pek bilgi alamadım özelden de bilgi veririm diyen arkadaşlar vermiyor yazacak olan buraya da yazıyor zaten :) yaz bitmeden bende halledeceğim ameliyat işini bi şekilde sonrasında düşündüğüm herşeyi yazacağım bende kızlar :)

ben kısaca bilgilendirmede bulunayım 7 yıldır forumlardayım coğu arkadaşlarımız bana öncesi sonrası fotoğraflarını atıyorlar türkiyede genellikle bu konuda eli en pratik doktor olarak zekeriya kul ile ali mezdeği hep başarılı ameliyatlar sergiliyolar bunların hastaları çok yoğun bu konuda 2 doktorda farklı yerlerde çalışıyolar zekeriya kul dünyaca ünlü doktorlarla çalışmalar yapan başarılı bir doktor ali mezdeği'de cok kepçe kulak ameliyatı yapan genellikle hep başarılı ameliyatları vardır 2 yıllık hastalarıylada nadir ara ara konusmaktayım durumları ile alakalı bilgilendirme yapıyorlar tabi sonucundan mutlu olanlar kayboluyolar topikden sormak istediğiniz birşey varsa herkez için söylüyorum sorun yardımcı olurum girdikçe

Merhabalar herkese,ben nerdeyse iki yıl önce amt oldum,ara ara bilgi veriyorum girip,amt olduğum dönemler daha sıkı takpteydim, ben memnunum kulaklarımdan,hala amt öncesindeki gibi rahat değilim hep dikkatliyim,ilk altı ay yavaş yavaş açıldı ve 6. Ayda nasılsa şuanda da öyle kulakların,ilk uç aya yakın çok btisiklerdi arkaya yapıştırılmış gibiydi,suan normal kepçe olmayan bir kulak var ,son bi kaç aydır hassaslık baya azaldı,daha rahatim önceye gore,ben iki yıl önce agustosun başında olmuştum amt,ali mezdegi hocaya,amt olacak olanlar bi gorusun,ben iyiki başka bi doktora olmamisim diyorum,reklam falan gibi cümleler yazmayın,memnun oldugum bir amt ve sureci kısaca aktarmak istedim,iki yıl önceki yazılara bakabilirsiniz

@Mune merhaba, google da bu ameliyatı araştırırken senin konuna denk geldim, bu ameliyat nasıl yapıldı? kalıcı mı? herkes geçici diyor, 2 sene sonra eski haline dönüyor diyor, doğru mu? sen 2008 de açmışsın konuyu, şuan kulaklarının durumu nasıl? bilgilendirirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…