sanmıyorum kendisi yeni bir yöntem geliştirseydi bunu haberlerde bas bas bağrırlardı türk doktoru başardı die kepçe kulak adına yabancı ülkelerde bi ton deneme yapılıyor zaten adamlar bunun üstüne master yaptı desek yeridir istanbulda olman seni çok şanslı kılıyor sana 2 doktor önerisinde bulunabilirim benim önerip gittiğim arkadaslar suan hallerinden memnunlar op.dr ali mezdeği ve op.dr zekeriya kul bu 2 sine git görün 2 sinden birinde karar kıl derim tabi ginede sen bilirsinarkadaşlar istanbulda medical park gaziosmanpaşada süleyman taş diye bir estetik cerrah varmış belki tanıyosunuzdur ben yeni buldum da bu doktora amelıyat veya muyane olan arkadas varmı yeni teknik geliştirmiş heralde kepçe kulakla ilgili ama bana aynı gıbı geldı bı vıdeosunu seyretmıstım neyse olan veya tanıyan varmı fıyat konusu falan nasıldır ben tek kulaktan olucam 1 senedir araştırmaktayım
sanmıyorum kendisi yeni bir yöntem geliştirseydi bunu haberlerde bas bas bağrırlardı türk doktoru başardı die kepçe kulak adına yabancı ülkelerde bi ton deneme yapılıyor zaten adamlar bunun üstüne master yaptı desek yeridir istanbulda olman seni çok şanslı kılıyor sana 2 doktor önerisinde bulunabilirim benim önerip gittiğim arkadaslar suan hallerinden memnunlar op.dr ali mezdeği ve op.dr zekeriya kul bu 2 sine git görün 2 sinden birinde karar kıl derim tabi ginede sen bilirsin
sanmıyorum kendisi yeni bir yöntem geliştirseydi bunu haberlerde bas bas bağrırlardı türk doktoru başardı die kepçe kulak adına yabancı ülkelerde bi ton deneme yapılıyor zaten adamlar bunun üstüne master yaptı desek yeridir istanbulda olman seni çok şanslı kılıyor sana 2 doktor önerisinde bulunabilirim benim önerip gittiğim arkadaslar suan hallerinden memnunlar op.dr ali mezdeği ve op.dr zekeriya kul bu 2 sine git görün 2 sinden birinde karar kıl derim tabi ginede sen bilirsin
zekeriya kulu ben çok iyi araştırmıştım dünyanın en ünlü doktorlarıyla çalışma yapan bir doktor her yıl brezilyadaki prof doktorlar ile çalışmalar yapıyor iyi bir plastik cerrahZekeriya kul hakkında hiç yorum göremedim siz nerden gördünüz.
verdiğim isimlerlede görüşme imkanın varsa görüş derim tabi sen bilirsin ginede insallah hayalindeki kulaklarına kavuşursun canımdoğru diyosun ama öyle kendime özel teknik geliştirdim türüden yazıları felan vardı bende ona mukayese ederek yazdım ve size sormak istedim böyle bişey duyanınız varmı diye . Bide istanbulda otursam iyiydi ya izmitteyim ben :) Çok uzak olmadıgı için ve daha iyi doktorlar ordada olduu için ist araştırıyorum bizim buralarda bulamadım pek verdiginiz isimleri duymuştum araştırıyım biraz teşekkür ederim .
zekeriya kulu ben çok iyi araştırmıştım dünyanın en ünlü doktorlarıyla çalışma yapan bir doktor her yıl brezilyadaki prof doktorlar ile çalışmalar yapıyor iyi bir plastik cerrah
evet ali mezdeği ercan cihandide salih emre ürgen bunlara ameliyat olanlar var ama forumumuzda malesef son 6 7 ayını 1 yılını gelip yazan yok onlara olup iyimi kötümü hiç bir fikrimiz yok ondan dolayı ama ali mezdeğinin var 1 seneyi gecip memnun olanlar onlarda iyi doktorlar onlarada ameliyat konusunda düşünülüp ameliyat olunabilir onlara olmayın diye bişey demiyorum bu sizlere kalmıs birsey hangi doktor içinize siniyorsa ona olun tabikide insallah istediğiniz gibi olur bende bunu istiyorum arkadaslarNette yorumları bulamadım ondan dolayı.
Ali mezdeği
SAlih emre üregen
Ercan cihandide hakkında yorumlar çıkıyor genellikle.
geçmiş olsun :) sonunda hangi hastanede oldunuz iple mi klasik mi
açılmasının nedeni doktorun ameliyatı yapış tekniğiyle alakalı ilk 6 ay içerisinde zaten her hastada minimal bir çok çok az bir açılma oluyor oda kulak kıkırdağındaki ipin gevşemesiyle alakalı diyebiliriz ama cok az esnedikten sonra bida esnemez ama ameliyat başarısızsa ise eski haline dönebilir burda çok vaka var 3 4 ayından sonra eski haline döndüğünü dert yanan ama insallah sende sorun olmaz biraz sabır bekle ilk 1 ay ila 6 ay arasında iplerin esneyip gevsemesi cok minimal olması normaldir buya bir sey merak ediyorum bu ameliyati olup da kulaginin üst tarafi acilmayan var mi? acilir mi sonradan acaba cunku ameliyati olanlarin fotoğraflarin da hep kulak ustu acik. bariz belli oluyor. birisiyle tanistim bu hafta. saclari topluydu ama anladim uygun bir dille sordum o da anlatti evet ameliyat oldum dedi benim de ayni ameliyati oldugumu duyunca daha bi rahat konustuk 1 ay dan sonra yavas yavas acilmaya basladigi ama bu acilmanin sadece ustte oldugunu soyledi bu goruntu de kötü yani insallah olmaz
ya bir sey merak ediyorum bu ameliyati olup da kulaginin üst tarafi acilmayan var mi? acilir mi sonradan acaba cunku ameliyati olanlarin fotoğraflarin da hep kulak ustu acik. bariz belli oluyor. birisiyle tanistim bu hafta. saclari topluydu ama anladim uygun bir dille sordum o da anlatti evet ameliyat oldum dedi benim de ayni ameliyati oldugumu duyunca daha bi rahat konustuk 1 ay dan sonra yavas yavas acilmaya basladigi ama bu acilmanin sadece ustte oldugunu soyledi bu goruntu de kötü yani insallah olmaz
keşke ameliyat olmadan önce nasıl yapıldığını teknik bilgisini sorsaydın dr yada burdan bizlere.. kulak kıkırdağı hafızalı olduğundan dolayı 10 sene sonra bile eski haline döner bu sebepten ötürü bütün kepçe kulak ameliyatlarında ömür boyu kalıcı dikişler atılır içten ama bu ip dışarı çıkmaz cilt altında kalır doktorun yanlıs bişe yapmıstır onun hatası bu ip deri yani cillten dışarı cıkmıssa git bunu bi konus.. malesef ömür boyu o dikiş kulagında kıkırdaklar eski haline dönmesin diye seninle yasıcaklar..Ya benim bunun haricinde sorun mu yoksa dogru olan bu mu bilmedigim bir durumum daha var. Bu atilan dikisler hala kulagimin arkasinda elime geliyor. Ve kulagimin ic kisminda ipin ucu biraz cikmis. siyah bir ben gibi ve aci veriyor. ben kendim de saglikciyim ameliyat sirasinda doktorun prolen ip verin dedigini duydum prolen erimeyen dikis diye biliyorum emin olmamakla birlikte. fakat doktoruma ameliyat sonrasi sargiyi sokturmek icin gittigimde sordum dikisler kalici mi diye bana dikisler alınmiycak onlarla isimiz yok cevabını verdi. 1 aydir hala hic cikmamasi normal mi ve kulagimin icindeki ip erimeyen dikisse ben bu icten cikan siyah iple mi yasayacagim
İlk 3 aydan sonra ustler aciliyo gibiydi,sonra altlarda açıldı hafif,6 aya kadar esneme oluyor tecrube m bu yönde,geçmiş olsun,birde ben ilk uç ay sürekli bant taktim,10 ay boyunca geceleri taktim,sırf kafam rahat olsun diye,yoksa doktor takma de mistiTesekkur ederim icimi rahatlattiniz. 1 ayi gecti benim umarim dediginiz gibi olur. Veya açılırsa orantılı olur insallah. Simdilik bir sorunum yok acilma konusunda ama ileriki zaman da acilir diye biraz korkak ve sabirsizim.
Ya benim bunun haricinde sorun mu yoksa dogru olan bu mu bilmedigim bir durumum daha var. Bu atilan dikisler hala kulagimin arkasinda elime geliyor. Ve kulagimin ic kisminda ipin ucu biraz cikmis. siyah bir ben gibi ve aci veriyor. ben kendim de saglikciyim ameliyat sirasinda doktorun prolen ip verin dedigini duydum prolen erimeyen dikis diye biliyorum emin olmamakla birlikte. fakat doktoruma ameliyat sonrasi sargiyi sokturmek icin gittigimde sordum dikisler kalici mi diye bana dikisler alınmiycak onlarla isimiz yok cevabını verdi. 1 aydir hala hic cikmamasi normal mi ve kulagimin icindeki ip erimeyen dikisse ben bu icten cikan siyah iple mi yasayacagim