Bana atabilir misin hayalimde canlandiramadim ama revizyonla hallolur endiselenmedilersen fotoğraflarını atabilirim sana
özelden cevabını yazdımya bi soru soracam ben ameliyat oldum ama kulaklarım çok sivri ve dikleşti uç kısımları..hiç karşılaştın mı öyle bir durumla yorumlarda falan?
Bulamadim cevabini..tam anlamiyorum da nerden bakiliyo attigin mesaja?özelden cevabını yazdım
sağ üstte gelen kutusu var bak ordan bakabilirsin yazdığım mesaja fotoğraflarını istedim bi kaç bişi daha yazdım ordanCansu burdan yazar misin? Ozelden göremiyorum.
Sag ustte gelen kutusu bos gorunuyor..tekrar atabilir misin?sağ üstte gelen kutusu var bak ordan bakabilirsin yazdığım mesaja fotoğraflarını istedim bi kaç bişi daha yazdım ordan
gelen kutusunun üstüne gel sonra altında hepsini göster yazıyo oraya tıkla mesajımı okuyabiliceksin tekrardan gine gönderdim yazar 1 die heraldeSag ustte gelen kutusu bos gorunuyor..tekrar atabilir misin?
bana özelden mesaj yazmıstınız ama geçen neden suan olmuyor anlamadım ama sorun değil isterseniz email adreside olur verin siz bana email adresini bn size ordan dönüş yapayımYeni uye oldum ondan mi gorunmuyor acaba?Hala göremiyorum
msj attımayazz_019@hotmail.com burdan bana doner seniz atarim burdan..
Yolladim size.msj attım
Bakabildiniz mi ?msj attım
hayır emaile baktım şimdi gelmemişBakabildiniz mi ?
Nasil olur?30 a yakin foto attim ben dun aksamhayır emaile baktım şimdi gelmemiş
Ya nasil yollayacm simdi fotolari..online denk gelemiyoruz bi türlü..ben aksam 7 gibi isin yoksa burda gorussek?Nasil olur?30 a yakin foto attim ben dun aksam
ya beceremedim ki bir türlü atmayı..şöyle söyliyim kulağın üs arka tarafı geriye doğru accayip yapişik ve kıvrımlarda şişlik var..kulağın üst kısmıda sivri üçgen gibi düşün yapışık ve dik üst taraflar..acaba şişlikten ve yapışıklıktan mı dır diiyorum yoksa doğla yapısı mı böyle olacak..accaip tedirgin oluyorum.Bana atabilir misin hayalimde canlandiramadim ama revizyonla hallolur endiselenme