- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz ve öncesi sonrası fotoğraflarınıda koyabilirmisin yüzünü kapatarakAmeliyatimi oldum.19:30 da basladi 20:45gibi bitti. Su an gece 03:30 ve uyuyamiyorum:) hafif hafif zonklamalar var. Dayanilamayacak gibi degil ama kafamdaki sargi ve kulaklarimin icindeki gazli bezler kendini cok hissettiriyor. Bugun oglen sargi acilacak. Sanirim ondan sonra uyuyabilirim.
geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz ve öncesi sonrası fotoğraflarınıda koyabilirmisin yüzünü kapatarak
insallah canım umduğun gibi olur sonucu ve diğer arkadaşlarımızında yüzü güler sizin gibi örneklerle forumu hiç bırakma dönem dönem durumlarını paylaş bizlerleBen devlet hastanesinde oldum. Doktorum cok ilgiliydi bugun sargiyi cikartti. Su an sis oldugu icin tuhaf gorunuyo ama guzel olmusa benziyor
evet ilk ben doktor tavsiyesini yapmıştım 1.5 sene önce rkndmt ali mezdeğiye ameliyat olmustu yüz güldüren bir ameliyatı oldu insallah ömür boyu abla böyle kalır hiç sorun yaşamazsın artık 1.5 yıl oldu bu saaten sonrada zor zaten hiç takıntı etmeArkadaşlar bir buçuk yıl oldu nerdeyse,6. Aya kadar açılma azcik devam etti,6. Aydan beri aynı şekilde kulaklarim,yanı 6 ay beklemek için ideal diye düşünüyorum,ilk 3-4 ay çok yapisikti, şuan normal bi kulak,tek korkum içteki ipler koparmi bazen bunu düşünüyorum,gerçi doktorum çek istersen tutup,asla açılmaz diyordu,imkânı olan olsun bi bebeğim olursa eger benim gibi sıkıntı yasamasin diye bant takicam annelere çok iş düşüyor,ama bizim psikolojimizi biz anlariz,geçmiş olsun amt olan arkadaslara
İnş canım,iki doktor arasında kalmistim,diğerinden vazgeçme sebebim kesin konuşması oldu,her yaptığımız amt başarılı oluyor hiç açılma olmuyor diye kesin konuşulması ydi, ki burada ona olup ta kulağım açıldı tek kulak eskisi gibi yorumlar okumuştum,kendi doktorum kesin konuşmadı,kul yapısı sonuçta allahın izniyle başarılı geçecek amt,her amt riski var,arada tek kulakta fazla açılma olan hastalarim oldu kıkırdak yapısı farklı diye konuştu,mantigim yattı oldum,iyiki olmusum diyorum,darısı tüm isteyenlereevet ilk ben doktor tavsiyesini yapmıştım 1.5 sene önce rkndmt ali mezdeğiye ameliyat olmustu yüz güldüren bir ameliyatı oldu insallah ömür boyu abla böyle kalır hiç sorun yaşamazsın artık 1.5 yıl oldu bu saaten sonrada zor zaten hiç takıntı etme
geçmiş olsun.klasik yontemde açılma riski oluyormu ve kaç gün sargılı kaldınız bant kullanıcak mısınız acabaBen devlet hastanesinde oldum. Doktorum cok ilgiliydi bugun sargiyi cikartti. Su an sis oldugu icin tuhaf gorunuyo ama guzel olmusa benziyor
peki ali mezdeğide ipli ameliyatta açılma olmuyor mu açılanlar teknik ve doktor hatası mı acabaarkadaşlar ameliyat olup kayıplara karışmayalım sonuçu güzel olup bida buraya uğramayan arkadaşlarımız var ameliyat olup öncesi sonrası yüzünü karalayıp fotoğrafını atsın 10 gün sonraki fotoğrafını atsın sonra 1 aylık sonra 2 aylık sonra 6 aylık final halini atsın 6 ayda deformite kendini tamamen oturtuyor çünki.. ve doktorlarımızın isimlerini yazalım ameliyat olucak arkadaşları iyi bilgilendirip kötü ellerde değilde iyi kaliteli doktor ellerinde güvenilir ellerde ameliyat olsunlar burası hepimizin müzdarip olduğu dert ortaklığımızın yeri herkez birbirine yardımcı olup memnun kaldığı doktorları tavsiye etsinler ve uzak durmamız gereken doktorlarıda isimlerini yazıp gitmememiz gerektiğini söylemeliyizki diğer arkadaşlarımızda sonucu hüsran olmasın.. arkadaşlar bu forumdaki en eski kişilerden en başlarda geliyorum benim size tavsiye ediceğim doktorlar şunlardır sebebide şudur bi çok vaka gördüm ameliyat sonrası bire bir konuştuğum dr.Ali mezdeği ameliyat olan kişiler gayet memnun .. Ercan cihandide tıplitaretörüne en klas kulak kıvrımını yapanlar arasında yer aldığı için ona ameliyat olup memnun kalan kişilerde çok.. Dünyanın en ünlü doktorlarıyla bir çok alanda çalışmalar yapan dr.zekeriya kul buda bu konuda çok vakıf bidirir bu yazdığım doktorlardan ilk olarak ben ali mezdeğiyi öneriyorum düşünenlere benim görüşüm sizleri bilgilendirmek için hep yazıcam sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz..
geçmiş olsun.klasik yontemde açılma riski oluyormu ve kaç gün sargılı kaldınız bant kullanıcak mısınız acaba
peki ali mezdeğide ipli ameliyatta açılma olmuyor mu açılanlar teknik ve doktor hatası mı acaba
geçmiş olsun :) sonunda hangi hastanede oldunuz iple mi klasik miMerabalar 1 senedir bu forumu okuyorum bircogunuz mesajlarini neredeyse ezberledim. 17 yaşındayım 1 ay once şükürler olsun ki ameliyati oldum sonunda. Zor bir surec gecirdim ailem kabul etmiyordu. Evden çıkip doktor doktor dolaştim yaz tatilinde. Önce Bağcılar Egitim ve Araştırma Hastanesine gittim. 18 yasalti oldugum icin ucretsiz dediler rontgen ekg kan ornekleri istediler hepsini ertesi gün verdim doktora gittim agustosa gun verdiler. Ameliyat gunu hastaneye gittigimde doktorun yıllık izine cikmis olduguni soylediler. Asistan bir doktor telefon numarami aldı biz arayalim dedi bana da numarasini verdi. Bir sure sonra mesaj attim ameliyat gunuyle ilgili ben yurtdisindayim gelince size haber veriyim dedi ama tabiki bilgilendirmediler. Daha sonra hastaneye gittim ekime randevu verdiler bir carem kalmamisti ekimde de istanbulda olmayacaktim. Bahcelievler Devlet hastanesine gittim doktor yeni gelmis tek kulagini yaparım ama malzemelerim yok dedi ki ben 2 kulagim istiyordum. Bir turlu de malzemeleri gelmedi. Bayrampasa Devlet hastanesine gittim doktor ucretli oldugunu soyledi 18 yas alti dediysem de dinletemedim. Cok aksi bir doktordu. Son olarak 2 saat yok cekerek Arnavutköy devlet hastanesine gittim mesai cikis saatinde Binevs hanim var randevu al simdiye kadar bana gelseydin ya dedi randevu aldim gittim kan sonuclarini verdim tekrar derken surekli arnavutkoy deydim uğraşıyordum ameliyat icin ip parasi istedi sadece ben tamam dedim ameliyat gunu gittigimde ip 500 tl tuttu sana sormadan alamazdim dedi yani ameliyat iptal olmustu ben kabul etmek istemedim ciktim gittim yatisimi iptal ettirerek bagcilara tekrar sansimi denedim olmadi sonra pisman oldum bir kac gun sonra tekrar gidip 500 tl kabul ettim ama eylül olmustu ve doktor yarin full dolu oldugunu ertesi gun ameliyati oldugunu soyledi ben agladim baya uzulmustum sonra doktor amleiyathaneyi ayarladi yer bulamayuz mi diye dolu dediler lokal odasinda yapamam dedi zorladim ama olmadi uzuldugunu soyledi gerçekten iyi bir doktordu ama bayramdan sonra yapabileceğini soyledi fakat ben bayramdan sonra okul icin ıstanbuldan gidecektim gittigim şehirde olmak istemiyordum okul vardi ama bi sansimi denedim devlet hastanesine gittim ve sukurler olsun cok iyi bir doktorla karsilastim 1 kurus almadan 2 hafta sonraya gun verdi. Gittim ameliyati oldum ailemden habersiz basim sargiya alindi. 2 gun sonra cikardim bujiteriden aldigim bandanayi taktim doktor olur dedi. Sadece o ilk 2 gun sargim varken agri oldum lokalle oldum ameliyati olup hemen ciktim hastaneden hemsireler yolda bi sey olursa nolucak falan dediler ama olmaz dedim olmadi da neyseki :) bandanayi arada cikardim tabiki suan cikarinca azcik aciliyor ama memnunum :) 2 gun de de ketesse adli agri kesiciyi kullanfim. ha aileden izinsiz nasil oldun derseniz hemsireler ailemin numarasini istedi annemin ki yerine ablaminkini verdim ama acmadi ablam sonra babami aradim agladim baba nolur diye hemsirelere babamin numarasini verdim onalr arayinca laf dinletemiyoruz riskli degilse olsun demis tabi telasla hemsirelerde direk kabul etseydi biz inanmazdik dediler hepsi oldu bitti suan her seyden neyseki cok memnunum her sey gonlunuzce olsun :))
Izmir ozel karatas hastanesi,klasik,tesekkur ederim:)geçmiş olsun :) sonunda hangi hastanede oldunuz iple mi klasik mi
hangi doktora ameliyatınızı oldunuz bende izmirdeyimIzmir ozel karatas hastanesi,klasik,tesekkur ederim:)