- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
arkadaşlar ameliyat olup kayıplara karışmayalım sonuçu güzel olup bida buraya uğramayan arkadaşlarımız var ameliyat olup öncesi sonrası yüzünü karalayıp fotoğrafını atsın 10 gün sonraki fotoğrafını atsın sonra 1 aylık sonra 2 aylık sonra 6 aylık final halini atsın 6 ayda deformite kendini tamamen oturtuyor çünki.. ve doktorlarımızın isimlerini yazalım ameliyat olucak arkadaşları iyi bilgilendirip kötü ellerde değilde iyi kaliteli doktor ellerinde güvenilir ellerde ameliyat olsunlar burası hepimizin müzdarip olduğu dert ortaklığımızın yeri herkez birbirine yardımcı olup memnun kaldığı doktorları tavsiye etsinler ve uzak durmamız gereken doktorlarıda isimlerini yazıp gitmememiz gerektiğini söylemeliyizki diğer arkadaşlarımızda sonucu hüsran olmasın.. arkadaşlar bu forumdaki en eski kişilerden en başlarda geliyorum benim size tavsiye ediceğim doktorlar şunlardır sebebide şudur bi çok vaka gördüm ameliyat sonrası bire bir konuştuğum dr.Ali mezdeği ameliyat olan kişiler gayet memnun .. Ercan cihandide tıplitaretörüne en klas kulak kıvrımını yapanlar arasında yer aldığı için ona ameliyat olup memnun kalan kişilerde çok.. Dünyanın en ünlü doktorlarıyla bir çok alanda çalışmalar yapan dr.zekeriya kul buda bu konuda çok vakıf bidirir bu yazdığım doktorlardan ilk olarak ben ali mezdeğiyi öneriyorum düşünenlere benim görüşüm sizleri bilgilendirmek için hep yazıcam sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz..