Slm canm iyiyim şükür sen nsslsn yorum yazdım alta okuyabilirsin.Nasilsin eda
canım aceleci olma derim forumdan ameliyat olup memnun olanların doktoruna git derim benBen de uzun zamandir arastiriyorum bu operasyonu
Istanbuldayim bezmi alem(vakif gureba) ve capa tip fakultelerinin plastik cerrahi servisleriyle gorustum. Vakif gurebadaki uzman drdu. Doktorun yaklasimi beni tatmin etmedi. Kulagimin ust kismina kivrim olusturulmasi gerekiyor. Bunu soyledigimde yapilir/yapilmaz gibi birsey soylemedi. Tatmin olmadim vazgectim. Fiyat olarak 2000 lira dedi
Daha sonra capa tipa gittim. Bir doc.dr 3 tane de asistan vardi. Doc. Dr nasil olacagini anlatti. Teknik terimlerden anladigim kadariyla kulagimda olmasi gereken bir kikirdak yokmus var olan da fazlaymis. Sordugum her soruya tatmin edici cevaplar aldim. Daha sonra asistanla gorusmeme devam ettim. Haftada 3 4 tane bu ameliyattan yaptiklarini soyledi. Sordugum her soruya cevap verdi. 1 gece hastanede yatiriyolarmis. Lokal anesteziyle oluyor ama yari uyur yari uyanik vaziyette olunuyormus. Ben tatmin oldum Capa da 2000 lira dedi. Subat ayi icinde gun vericekler
Cnm ben devlette parasız oldum benim de kivrimim yoktu onları hiç söylemeden doktorum vermişti kıvrımı ol gitsinBen de uzun zamandir arastiriyorum bu operasyonu
Istanbuldayim bezmi alem(vakif gureba) ve capa tip fakultelerinin plastik cerrahi servisleriyle gorustum. Vakif gurebadaki uzman drdu. Doktorun yaklasimi beni tatmin etmedi. Kulagimin ust kismina kivrim olusturulmasi gerekiyor. Bunu soyledigimde yapilir/yapilmaz gibi birsey soylemedi. Tatmin olmadim vazgectim. Fiyat olarak 2000 lira dedi
Daha sonra capa tipa gittim. Bir doc.dr 3 tane de asistan vardi. Doc. Dr nasil olacagini anlatti. Teknik terimlerden anladigim kadariyla kulagimda olmasi gereken bir kikirdak yokmus var olan da fazlaymis. Sordugum her soruya tatmin edici cevaplar aldim. Daha sonra asistanla gorusmeme devam ettim. Haftada 3 4 tane bu ameliyattan yaptiklarini soyledi. Sordugum her soruya cevap verdi. 1 gece hastanede yatiriyolarmis. Lokal anesteziyle oluyor ama yari uyur yari uyanik vaziyette olunuyormus. Ben tatmin oldum Capa da 2000 lira dedi. Subat ayi icinde gun vericekler
iple kepçe kulak ameliyatı tıp litaratöründe kanıtlanmamıştır kesin değil geçiçi çözüm ameliyatıdır yüz güldüren ameliyat değildir.. Açık ameliyat yüz güldüren ameliyattır boşuna seni deneme tahtası gibi denemişler paranı geri iste bence doktordan hatalarını böyle telafi edip o paraylada klasik yöntem ile meshur doktorlardan birtanesine klasik yönlü ameliyatını ol kurtul derimikincide düzeltme yapıldı ama üstler yine açılıyor tekrar tekrar malzeme aldığınız la kalıyorsunuz hem ikinciyi kalsik olma şansım varmıydı bilmiyorum bu birazda doktorunuza kalıyor kimse yaptığı işe kötü demiyor bir sorun yok diyor yani derdi çeken bilir
maalesef ki bunu ameliyat olunca anlıyorsunuz doktorlar bunu bu şekilde kabul etmiyor bende doktoruma ısrarla sormuştum fakat kabul etmedi. benim çevremde klasik yöntemle ameliyat olan tanıdıklarım vardı ve bende onlar gibi bir sonuç bekliyordum ve çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.şimdi bende başka bir devlet hastanesinde klasik ameliyat olmayı düşünüyorum fakat yine ücret ödemem gerekir mi bilmiyorum sonuçta ödenen para hastane masrafı onun doktorla bir ilgisi olmuyor hem haklı olduğunuzu nasıl anlatabilirsiniz ki sonuçta ilk haliyle arada fark var daha az kepçe oluyorsunuziple kepçe kulak ameliyatı tıp litaratöründe kanıtlanmamıştır kesin değil geçiçi çözüm ameliyatıdır yüz güldüren ameliyat değildir.. Açık ameliyat yüz güldüren ameliyattır boşuna seni deneme tahtası gibi denemişler paranı geri iste bence doktordan hatalarını böyle telafi edip o paraylada klasik yöntem ile meshur doktorlardan birtanesine klasik yönlü ameliyatını ol kurtul derim
ben yerinde olsam devlette olmam ameliyatımı özelde olurum bu konuya daha vakıf doktorlara mesela ama tabi gine sen bilirsinmaalesef ki bunu ameliyat olunca anlıyorsunuz doktorlar bunu bu şekilde kabul etmiyor bende doktoruma ısrarla sormuştum fakat kabul etmedi. benim çevremde klasik yöntemle ameliyat olan tanıdıklarım vardı ve bende onlar gibi bir sonuç bekliyordum ve çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.şimdi bende başka bir devlet hastanesinde klasik ameliyat olmayı düşünüyorum fakat yine ücret ödemem gerekir mi bilmiyorum sonuçta ödenen para hastane masrafı onun doktorla bir ilgisi olmuyor hem haklı olduğunuzu nasıl anlatabilirsiniz ki sonuçta ilk haliyle arada fark var daha az kepçe oluyorsunuz
şimdiden çok geçmiş olsun. umarım sonuç istediğin gibi olur klasik ameliyat mı?Ben yarin devlet hastanesinde ameliyat olucam. Heyecanli ve gerginim umarim guzel olur hersey
çok haklısın ama fiyatları 4000ve 6000 arası .aslında en güzeli kaderine razı olmak galiba olmayınca olmuyor işteben yerinde olsam devlette olmam ameliyatımı özelde olurum bu konuya daha vakıf doktorlara mesela ama tabi gine sen bilirsin
Hadi inşallah güzel olurAllah pisman ettirmez insallah