Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Tesekkur ederim ☺peki normal halini ne zaman almaya basliyor 1 2 hafta sonra mi yoksa daha fazla mi biraz acilma soz konusu oluyor mu bana cok yapisik geliyorda.

Benim iyiyilesme surecim uzun sürdü,doktorda söyledi geç işliyor süreç dedi,benim 3 aydan sonra açılma oldu,önceleri çok yapisikti,annem çok çirkin bu boylemi kalcak diyordu,ama ben mutluydum:) açılma 6 ayı falan buldu yani 6. Aydan beri aynı,yada bana öyle geliyodur,birde uyuşukluk çok uzun sürdü,ilk 3 ay hiç hissetmiyodum nerdeyse,nisanlim dokunuyodu hissediyomusun diyordu yok diyordum sasiriyordu,ama zamanla his geldi,özellikle şekil verilen yerler de yoğundu,oda bitti,ama birazcık sanki var gibi çok az, son iki aydır uyurken bandı çıkarıyorum farkında olmadan,banda çok alıştım rahat ediyorum takınca,yastikla hala yatamiyorum geçenlerde denedim ama baskı çok oluyo yan yattığım icin ,artık yastık yok hayatımda,geçen gece uyurken bukuldu sanirim kulağım bir acıyla sicradim uyandım kulağım diye agladim,yani amt olduğum ilk uc günkü gibi bi ağrı oldu bikac dakika,hala dikkat ediyorum,benden tavsiye dikkat et,aman düzeldi odiyip bosverme,doktorlar 3 aydan sonra şekli öyle kalır açılmaz diyolar ceksen bile açılmaz diyolar da yinede çok dikkat etmeliyiz birde arada eski haline donuyo gibi gelebilir gözün alışıyor çok yapışık olmasına,bir anda o hafif açılma olunca panik oluyorsun,ben çok agladim bu yüzden,yüzlerce kulak Fotom oldu,çekip çekip arkadaşlara yolluyordum sizce nasıl diye:) o huyumu biraktim

Tesekkur ederim cevabiniz icin.. benim sargilar acilali 4 gun oldu şişlik kikirdakta var disa dogru duruyor oyle kalacak diye korkuyorum duzelir insallah zamanla doktorum 3 hafta sonra kontrole gel o zaman daha belli olacak dedi bekliyorum zamanin dolmasini☺

Arkadaslar ben de yazın olmayı dusunuyorum olacak olan arkadaslarla ıletısımde kalsak cok ıyı olur.bu arada rkmdmt ın dedıgıne gore sunu soylemek ıstıyorum.ben bıraz sporla ugrastıgım ıcın bu barcelonada oynayan bı futbolcu var danı alves dıye.o da bu amt gecırmıs fotograflarına ve haberlerıne baktım.adamın fotolarına daha fazla bakar oldum.adam top oynuyor profedyonel olarak topa vuruyor ant yapıyor sevınırken ust uste atlıyorlar :) bisey oldugu yok

Olmaz tabiki doktorda olmaz artık diyordu,ama amt olunca değişik bi psikoloji oluyor,çok dikkat edeyim diye abartiyorsun yani ben böyle oldum,geçen gece bukuldu galiba tek kulağım,agriyla uyandım,ama bisey olmadı ağrı dışında,

Anladim aman olmasin cnm gecnis olsun.o psikolojiyi suan icin yasamamis olmama ragmen tahmin ediyorum.cunku ben ercan beye amt olucam.onun videolarini izledigimde bazi hastalarinin kafalarini bile cevirmekten cekindiklerini boylece bircok hastasinin boyunlarinin tutuldugunu soylemisti : ) tabi bunlara hic gerek olmadigini da ekledi.insallah daha buralardayiz surekli iletisimde kalalim okulum haziranda bitiyor ve mezun oluyorum insallah bakalim neler olacak

Tesekkur ederim:) bende bir ay kadar kafamı cevirmedim sanki cevirsem ip kopcak saniyordum ve boynum agriyordu,doktorumda kızmışti,dokun kulaklarına,bisey olmaz falan diye:) benim yapım bu,gözümden lazer oldugumdada bir ay güneş gözlüğü kullanmistim akşamları da dahil,acı çekince korkuyorum çok fazla, sen daha rahat olursun insallah

Merhaba Deryatke
Ben de senin doktoruma ameliyat olmayı düşünüyorum. Çok uzun yıllardır düşündüğüm ama bi türlü cesaret edemediğim bir şey bu.bana özelden ameliyat öncesinin ve sonrası resimlerini atabilir misin?Acaba şeklen benimkine benziyor mu, senin memnun kaldığın gibi bende nemnun kalır mıyım gibi bi sürü soru var aklımda. Yardımcı olursan minnettar olurum.

Merhaba Herkese,
Ben de buradaki yorumların neredeyse tamamını okuduktan ve bayağı araştırdıktan sonra, hem bana yakınlık hem de fiyat açısından Dr. İbrahim Aşkar'a ameliyat oldum. 11. günümdeyim, şimdilik memnunum.
Sorusu olanların sorularını seve seve cevaplayabilirim.
Bir de en merak ettiğim soru: Bandanayı ne kadar taktınız? Benimki bildiğin sıkıyor, böyle sıkı mı olması lazım? Birileri cevap verir umarım...

Son düzenleme:
Merhaba benim sargilarin acilali tam 1 hafta oldu.. 1 haftadan beri geceleri yatarken bandana takiyorum cok sıkı degil cokta gevsek degil kendim ayarliyorum maksat kulagin kivrilmamasi yoksa baska bi amac yok bant takmakta.. 3 hafta takmamin yeterli olacagini soyledi doktorum

@_silencesilence123 teşekkürler.
Dün kontrole gittim, doktorum 'genelde birkaç hafta dense de iki ay takılması gerekir' dedi. 2 ay takacağım ben.
Bir de daha yapışık olmasını istiyorsan biraz sıkı olmalıymış diye biliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba lunathechat oncelıkle gecmıs olsun.son durumundan ve kendınden bahsedebılır mısın?

Merhaba lunathechat oncelıkle gecmıs olsun.son durumundan ve kendınden bahsedebılır mısın?
Merhaba, teşekkür ederim.
Bugün 18. günüm, ameliyattan sonra 3 gün boyunca pansumana gittim, 4. gün sargılar açıldı. Amt Sonrası kanama, vs. hiç olmadı, yaklaşık 10 gün sonra morluklar tamamen geçti şişlikler de öyle. Hala bandana takıyorum. Dr. 3 hafta kulak üstüne yatma dedi ama farketmeden yatıyorum bazen, çok az ağrıyor. Dikişler henüz düşmedi. Bu arada tatilime denk geldi azıcık denize de girebiliyorum. Dr. sordum girebileceğimi söyledi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ali mezdeği'ye ameliyat olan varsa özelden resim atarmısınız, memnun musunuz?

Merhaba ben ali beye oldum,memnunum 10 ay içindeyim gayet iyi gidiyor her şey,bence fotoğraf isteme herkesin yapısı farklı,benim kulağım sana açık gelir diğerinin ki çok yapisik gelir,birde herkes aynı doktordan aynı oranda memnun olmayabiliyor,ben kendisinden ilgisinden çok memnun kaldım,yaptığı işten de aynı şekilde,kendin görüşüp yapılan kulakları görmek istersen bakabiliyosun,darısı basina

iyi günler bende ameliyat olmak istiyorum fiyatını öğrenebilirrmiyim

Evet arkadaslar insallah 5 haziranda okulun bitiyor ve 16 haziranda da ercan cihandideye ant olucan Allhimin izniyle 1 aydan kisa bir zaman icinde hersey bitmis olacak ins

Bence doktor araştırmalarına gerek yok. Biraz da sans işi. Ben hic bilmeden tanidik olmayan çok genç bir doktora Gittim. Ameliayatimin üstündn 4 ay gecti acilmam yok üstüne de yatblyrm harika bir sekilde sacimi da topluyorum.

Geçmiş olsun tatlım ucret odedinmi? Bandajları gece gündüz ne kadar sure taktın ?

Gecmıs olsun amt ından sonrakı surec hakkında bılgı verır mısın bıze?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…