Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Tamamen yapışık değil tabiki esneklik oluyor her insanda. Ama ilk aylarda çok yapışıktı zamanla doğallık yerini alıyor. Evet bende serçe parmağımı koyabiliyorum. Kısacası çok doğal oldu ve kimse ameliyat olduğuma inanmıyor.

Merhaba. Ameliyat olduğunuz doktorun isim ve soyismini verebilir misiniz rica etsem. Ayrıca 2012 yılında olmuş ücretsiz, şu an da ücretsiz mi acaba bir bilginiz var mı?

Selam herkese. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benim için bu 15 gün çok kötü gecti. Ameliyattan ciktiktan sonra o gece boyunca hüngür hüngür sancidan ağladım doktorlar kanama riski olma ihtimalinden dolayı hic ağrı kesici vermediler. İlk hafta da çok fazla ağrım oldu. Ikiknci hafta agrilar hafifledi. Ama suan da sadece sağ kulagimda agrilar var ve bugün kidirdak kisminda şişme oldu normal mi degil mi bilmiyorum bunun :KK43:

Kulagimin 15 günlük hali

Eklentiler

• 20150529_190939.jpg
    20150529_190939.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 500
Gecmıs olsun
Sana arkadasların da dedıgı gıbı nasıl bır ıslem yapıldı?
Cok asırılık var mıydı?
Hangı doktora oldunuz amt?
doktor onemlı cunku ıyılesme surecı ıcın ozellıkle tabı kulagın yapısına gore yapılan ıslemler de etkı eder
Ben bu persembe hastaneye gıdıyorum gun konusmaya
Insallah bakalım

arkadaşlar amt yi 18 martta olmuştum.her şey mükemmel şu an fakat ilerisi için endişeliyim.

bu amt yi olan bir yakınımı bugun gördüm ve kulakları bana açılmış gibi geldi.benim de açılmaz değil mi:KK17:

arkadaşlar amt yi 18 martta olmuştum.her şey mükemmel şu an fakat ilerisi için endişeliyim.

bu amt yi olan bir yakınımı bugun gördüm ve kulakları bana açılmış gibi geldi.benim de açılmaz değil mi:KK17:
Ya sizin açılma dediğiniz ne kadarlık bi açılma ? Zaten ilk ameliyat olundugunda kulak çok yapışık olur git gide doğal kıvama gelir.sizmi buyutuyosunuz acaba

Selam herkese. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benim için bu 15 gün çok kötü gecti. Ameliyattan ciktiktan sonra o gece boyunca hüngür hüngür sancidan ağladım doktorlar kanama riski olma ihtimalinden dolayı hic ağrı kesici vermediler. İlk hafta da çok fazla ağrım oldu. Ikiknci hafta agrilar hafifledi. Ama suan da sadece sağ kulagimda agrilar var ve bugün kidirdak kisminda şişme oldu normal mi degil mi bilmiyorum bunun :KK43:
Ya sizin açılma dediğiniz ne kadarlık bi açılma ? Zaten ilk ameliyat olundugunda kulak çok yapışık olur git gide doğal kıvama gelir.sizmi buyutuyosunuz acaba

Evet bende merak ettim,benimkide çok yapisikti aacilma oldu ve normal kulak gibi,illaki esneyecek,milimlik açılma olacaktır,hemen panik olmayın arkadaslar,bundan tam 11 ay kadar önce amt olmuş biri olarak söylüyorum doğal sürece bırakın,bende deli gibi çok tedirginlik yaşamıştım,biri daha açık aciliyo diye agladim vs,ama hepsi geçici bir duygusal süreç, diğer arkadaşın ağrılarının iki hafta sürmesi çok ilginç,Bendede ağrı oldu ama uc günlük kulağa yapılan sargı yüzünden,sargı alınınca ağrı gitti,birde 15 günlükken hiç dışardan belli değildi kan,morarti,falan yoktu,galiba kulağa çok işlem yapılmış,amt olmak kolay,ama sonrası hep dikkat ediyoruz,ben hala kulağıma elim dışında bisey değse,tuhaf oluyorum,artık bantsiz da rahat uyuyabiliyirum,geceleri bant farkında olmadan çıkıyor,doktora gittim eski fotolara baktım sanki o ben degilim gibi,imkanı olan herkes olsun rahatlık ve özgüven tek kelimeyle,sacimi hergün ayrı bi model yapicam diyordum tek yaptığım at kuyruğu ve örmek,hiç açık bırakmadım saçımı ağustostan beri,bol bol at kuyrugu:)

Bence doktor araştırmalarına gerek yok. Biraz da sans işi. Ben hic bilmeden tanidik olmayan çok genç bir doktora Gittim. Ameliayatimin üstündn 4 ay gecti acilmam yok üstüne de yatblyrm harika bir sekilde sacimi da topluyorum.
Sinem merhaba :) doktorunun adı neydi ve sorun olmazsa ne kadar ücret ödedin

ben ekim ayı başında istanbul superplastta (dr.hüseyin güner)kepçe kulak ameliyatı oldum.ameliyat çok basitti. 45 dakika sürdü.hiçbir şekilde kafamda sargı yoktu.sadece ilk 5 gün kulaklarımın çevresinde bantlar vardı arkasında ufak tamponlar bulunuyordu.5 gün sonra bantlar açıldı tamponlar çıkarıldı.ama dikişlerim 2 hafta daha durdu.2 hafta sonra dikişlerimde alındıktan sonra kulaklarım olması gereken duruma geldi.şişlikler indi kızarıklıklar geçti.hiç kanamam olmadı.şimdi kulaklarımdan çok memnunum.kendime güvenim geldi saçlarımı toplamak değişik şekillerde ördürmek beni çok mutlu ediyor.

Canim ameliyati ne kdra oldun ve hala memnun musun kulaklarindan?

tşk benim doktor 1 gün öncesinden yatış yapalım diye çağırdı yatmayacağım ama prosedür gereği öyle gösteriliyomuş tahlil falan yapılmadı henüz pzt günü yapacak herhalde ya da tahlil yapmayacak mı anlamadım sormayı unutmuşum

al canım al rüzgar esse çile valla saçımı şimdiden başladım toplamaya artık fön bile çekmeyeceğim yeterrrrr tüm detayları yazacağım yarın bi aksilik olmazsa inşallah

Kızlar benim olmak istediğim doktor 6senelik plastik cerrah ustelik 900 tlye olucam ameliyatı öğrenci oldugum için biraz indirim yaptırdım çok kararsızım 6sene biyandan çok az geliyo ama 15seneliklerde bile hata olabiliyo bence şans işi ne yapacağımı şaşırdım valla :KK43:

X