Merhaba,Kulaklarim iyileşti hassasiyet de zamanla daha da azaldı,ben eskisi gibi rahat olmak adına 2 yıl dedim,Suan hala çok dikkat ediyorum,doktorum banada normal hayata dönersin diyordu,ama ben kendimi rahat hissetmek adına zamana bıraktım,iki ay önce acıyan yerler Suan çok hafif bi acı oluyo sert dokununca,günlük hayatta çok rahatım ilk 6 ay falan bukadar rahat hissetmedim,açılır eder bisey olur,otobüs dolmuş biri çarpar diye,ara ara aciliyo eskisi gibi oluyo diye ağlama kirizlerim de oldu ama psikolojik biseydi ,bir yılda Psikolojim düzelir iki yıl gibi zamandada eski rahatlığına kavusurum diye düşünüyorum,tabi ki giyinirken çok dikkat ediyorum,kulağımı koruyorum ve hala gece koruma amaçlı bant takiyorum,bant olunca çok rahat yatıyorum kulak üstü uyuyorum zaten,alışkanlık yaptı bant,siz benim kadar takıntılı değilseniz emin olun daha rahat olursunuz,olmak istiyorsanız hiç beklemeyin ne demek istediğimi anliycaksiniz,sabahları 20 dk da evden çıkmak okadar rahat ki,yarım saat saç yapma kulak kapatma stresi yok,unuttum eski halini,sanki öyle bisey olmadı hep bu haldeydi Kulaklarim,birde herşeyi mükemmel beklemeyin,illaki birebir olmaz,bazen biri daha açık gelir bazen diğeri acildi gibi gelir,ama ben 10. Aydayim bu durumu atlattım biraz biraz,hoscakalin