Tamamen yapışık değil tabiki esneklik oluyor her insanda. Ama ilk aylarda çok yapışıktı zamanla doğallık yerini alıyor. Evet bende serçe parmağımı koyabiliyorum. Kısacası çok doğal oldu ve kimse ameliyat olduğuma inanmıyor.
Sana kıkırdak eklemesi yapıldı mı çokmu kepçeydiKulagimin 15 günlük hali
ne güzel olmuş ağrısın aman ya geçerKulagimin 15 günlük hali
Ya sizin açılma dediğiniz ne kadarlık bi açılma ? Zaten ilk ameliyat olundugunda kulak çok yapışık olur git gide doğal kıvama gelir.sizmi buyutuyosunuz acabaarkadaşlar amt yi 18 martta olmuştum.her şey mükemmel şu an fakat ilerisi için endişeliyim.
bu amt yi olan bir yakınımı bugun gördüm ve kulakları bana açılmış gibi geldi.benim de açılmaz değil mi
Selam herkese. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benim için bu 15 gün çok kötü gecti. Ameliyattan ciktiktan sonra o gece boyunca hüngür hüngür sancidan ağladım doktorlar kanama riski olma ihtimalinden dolayı hic ağrı kesici vermediler. İlk hafta da çok fazla ağrım oldu. Ikiknci hafta agrilar hafifledi. Ama suan da sadece sağ kulagimda agrilar var ve bugün kidirdak kisminda şişme oldu normal mi degil mi bilmiyorum bunun
Ya sizin açılma dediğiniz ne kadarlık bi açılma ? Zaten ilk ameliyat olundugunda kulak çok yapışık olur git gide doğal kıvama gelir.sizmi buyutuyosunuz acaba
Sinem merhaba :) doktorunun adı neydi ve sorun olmazsa ne kadar ücret ödedinBence doktor araştırmalarına gerek yok. Biraz da sans işi. Ben hic bilmeden tanidik olmayan çok genç bir doktora Gittim. Ameliayatimin üstündn 4 ay gecti acilmam yok üstüne de yatblyrm harika bir sekilde sacimi da topluyorum.
evet salı günü olacağım inş ameliyattan sonra yazarım bi aksilik olup da iptal olmazsaSgkyamı ödeticeksiniz
Haberlerini beklıyoruz canım gecmıs olsun ben de bu ayın 16-17-18 gıbı olucam bu pazartesı gunu alıcam ercan doktordan hayırlısıylaevet salı günü olacağım inş ameliyattan sonra yazarım bi aksilik olup da iptal olmazsa
ben ekim ayı başında istanbul superplastta (dr.hüseyin güner)kepçe kulak ameliyatı oldum.ameliyat çok basitti. 45 dakika sürdü.hiçbir şekilde kafamda sargı yoktu.sadece ilk 5 gün kulaklarımın çevresinde bantlar vardı arkasında ufak tamponlar bulunuyordu.5 gün sonra bantlar açıldı tamponlar çıkarıldı.ama dikişlerim 2 hafta daha durdu.2 hafta sonra dikişlerimde alındıktan sonra kulaklarım olması gereken duruma geldi.şişlikler indi kızarıklıklar geçti.hiç kanamam olmadı.şimdi kulaklarımdan çok memnunum.kendime güvenim geldi saçlarımı toplamak değişik şekillerde ördürmek beni çok mutlu ediyor.
Ben de yarin sabah gun almaya gidicem hayirlisiyla insallah haberlerini bekliyoruz cnm :)yarın sabah giriyorum ameliyata çok heyecanlııı :)