Merhaba gecmis olsun peki sizde durum nedir surekli koruma hissi hakkinda yatarken ellediginizde gunluk hayatinizda nasil bir surec izliyorsunuz?Bende forumu takip edip cesaretimi topladım ve buraya üye olduktan 2 sene sonra(7 NİSANda) ameliyatımı oldum.(şimdilik başarıyla diyebilirim).Umarım olumsuz birşey olmaz.Ameliyat süreci birşey değilde sonrasında koruma işi sıkıntılı, nerdeyse rüzgarda acılırmı havasındayım :) o derece yani, şaka bir yana gerçekten ameliyat sonrası hayatınız değişiyor, kulagımdan dolayı yolda gezerken sanki tüm gözler üstümdeymiş gibi hissederken şimdilerde görünmez oldum diyebilirim :) darısı herkesin başına, umarım herşey gönlünüzce olur, gelişmeler için arada gelirim yine a.e.o
olanların mutlaka az yada çok açılıyor ilk zamanki gibi olmuyor, iyi araştırıp bir devlet hastanesinden randevu alarak görüşmek ve aklınıza yatarsa ücretsiz devlet hastanesinde olmak da mantıklı görünüyor.kızlar unutmayın bu ameliyatı devlet hastanerinde ücret ödemeden olabilirsiniz.
Merhaba gecmis olsun peki sizde durum nedir surekli koruma hissi hakkinda yatarken ellediginizde gunluk hayatinizda nasil bir surec izliyorsunuz?
Teşekkür ederim peki acildiktan bi 20 gün sonra isteme olacak fon cektirsem birsey olur mu ki gerilme acıma gibi cevaplarsaniz sevinirim..Hayir olmuyo . Aksine cok daha rahatliyorsun
Rkndmt bahsettıgınız bu 1-2 yıl ıyılesme surecınde cok fazla degıl mı spor yapmıyorum demıssınız de benım doktorum 3-4 haftaya aktıf spora donersın dedı.benım ılgılendıgım nokta bu.tabı ben de senın gıbı bırtakım rutınler olusturucam ama suankı durumunuzla ılgılı daha detaylı bılgı verır mısınız gunluk hayatta?Merhaba arkadaslar,benim ayın besinde 9 ay bitmis olcak,daha oncede yazdim birebir aynı değil,kepçe de değil:) kontrole gitmedim haftaya gidicem.ben hala çok dikkat ediyorum,acılar zamanla gitti,artık daha rahat yasliyorum kafamı kulak üstü,fakat kikirdaklarin yoğun arkaya yapıştırılan yerler ağrı yapıyor birazcık,oda geçer herhalde,kikirdaklar daha da yumuşadı,sert demir gibiydi,ben bir yılı iyileşme icin gözden cikarmistim,ama iki yılda eski rahatlığa tam olarak kavusurum diye düşünüyorum,sizler nasılsınız,bu arada geceleri hala bant takiyorum kafam rahat oluyor çünkü,birde ağır işler yapmıyorum spora gitmiyorum zorlarim ipler gevser diye,belki saçma bi korkudur ama o sıkıntılardan sonrasacma da olsa bunları yapıyorum,yapmaya devam edicem:) hepinize geçmiş olsun
Rkndmt bahsettıgınız bu 1-2 yıl ıyılesme surecınde cok fazla degıl mı spor yapmıyorum demıssınız de benım doktorum 3-4 haftaya aktıf spora donersın dedı.benım ılgılendıgım nokta bu.tabı ben de senın gıbı bırtakım rutınler olusturucam ama suankı durumunuzla ılgılı daha detaylı bılgı verır mısınız gunluk hayatta?
Ben daha amt olmadım bu arada yazın olucak
Tesekkurler gecmıs olsun hepımıze
Geçmiş olsun,Kuafore bende gittim ama iki aylıkken,ve çok dikkkat edin Kulaklarim ameliyatli,tarakla sert bir darbe almasın diye uyardım,estetik dedim,şok olmuştu :)) kulaklarini elinle kapat ben öyle yaptım,yinede guvenemedim ama çok dikkat etti kuaför,birde fazla ısı gelmesin ıstakoz gibi kıpkırmızı olup alev alev oluyor kulak,benimkier öyle olmuştu,ben birde at kuyruğu yaptırdım,kulaklar kırmızı sanki benim değil gibilerdi:) muhakkak soyle kuaforune,ben hala söylüyorum çok dikkat ediyorlar,çekinme utanmaMerhaba benim kulak estetiği olali 3 gün oldu.estetik Olanlara birkac sorum olacaktı.
bandaj açılırken acı oluyor mu ?açılmasına 4 gun kaldı tedirgin oldum biraz..20 gun sonrada isteme merasimi olacak kuafore gitmem lazım fön cektirsem bisey olur mu ki cevaplarsaniz sevinirim :)
Tesekkurler cevap ıcın.ayrıca ben de acı ve afrı esıgımın yuksek oldugunu dusunuyorum tamam ama hanı sonucta estetık amt ıstege baglı bısey oldugu ıcın kafamın hep bı kosesınde duruyor o korku.zaten dıs tedavısı gordugum ıcın sureklı genetık olarak kanal tedavısıydı dolgusuydu kok cekımıydı derken kendımı oraya adapte gıbı hıssedıyorum.Allah kımseye dayanılmıcak acılar vermesın.zor tabı acı cekmek ama bu amt olmaya karar verdım.mesela bazen su sıralar ne bılıyım sporda dusta kurulanırken yatarken olmasam mı doyorum cunku o kadar rahat ellıyorum cekıyorum buzuyorum kı kulaklarımı.sankı amt dan sonra degıl bır ıkı yuzyıl sonra bıle boyle olmucakmıs gıbı hıssedıyorumMerhaba,Kulaklarim iyileşti hassasiyet de zamanla daha da azaldı,ben eskisi gibi rahat olmak adına 2 yıl dedim,Suan hala çok dikkat ediyorum,doktorum banada normal hayata dönersin diyordu,ama ben kendimi rahat hissetmek adına zamana bıraktım,iki ay önce acıyan yerler Suan çok hafif bi acı oluyo sert dokununca,günlük hayatta çok rahatım ilk 6 ay falan bukadar rahat hissetmedim,açılır eder bisey olur,otobüs dolmuş biri çarpar diye,ara ara aciliyo eskisi gibi oluyo diye ağlama kirizlerim de oldu ama psikolojik biseydi ,bir yılda Psikolojim düzelir iki yıl gibi zamandada eski rahatlığına kavusurum diye düşünüyorum,tabi ki giyinirken çok dikkat ediyorum,kulağımı koruyorum ve hala gece koruma amaçlı bant takiyorum,bant olunca çok rahat yatıyorum kulak üstü uyuyorum zaten,alışkanlık yaptı bant,siz benim kadar takıntılı değilseniz emin olun daha rahat olursunuz,olmak istiyorsanız hiç beklemeyin ne demek istediğimi anliycaksiniz,sabahları 20 dk da evden çıkmak okadar rahat ki,yarım saat saç yapma kulak kapatma stresi yok,unuttum eski halini,sanki öyle bisey olmadı hep bu haldeydi Kulaklarim,birde herşeyi mükemmel beklemeyin,illaki birebir olmaz,bazen biri daha açık gelir bazen diğeri acildi gibi gelir,ama ben 10. Aydayim bu durumu atlattım biraz biraz,hoscakalin
Tesekkurler cevap ıcın.ayrıca ben de acı ve afrı esıgımın yuksek oldugunu dusunuyorum tamam ama hanı sonucta estetık amt ıstege baglı bısey oldugu ıcın kafamın hep bı kosesınde duruyor o korku.zaten dıs tedavısı gordugum ıcın sureklı genetık olarak kanal tedavısıydı dolgusuydu kok cekımıydı derken kendımı oraya adapte gıbı hıssedıyorum.Allah kımseye dayanılmıcak acılar vermesın.zor tabı acı cekmek ama bu amt olmaya karar verdım.mesela bazen su sıralar ne bılıyım sporda dusta kurulanırken yatarken olmasam mı doyorum cunku o kadar rahat ellıyorum cekıyorum buzuyorum kı kulaklarımı.sankı amt dan sonra degıl bır ıkı yuzyıl sonra bıle boyle olmucakmıs gıbı hıssedıyorum
Amaliyatnızı oldunuzmu bilmiyrum ama ben iple olcktm ama çok fazla memnuniyetsizlik vardi açktan olcm ankara ünv. Tıp fal. Cebeci hastanesnde 18 yaş üstü oldugum icn her şey dahl 1.280 tl ye olcm arayp gün vercekler umarm iyi eçer herkesn amaliyatı ve sonrasiBu ameliyatı ankarada olan var mı ? Tavsiye edebileceğiniz doktor ?
Tesekkur ederim sargilarim acildi 1 gun oluyor daha ama hic istedigim gibi gozukmuyor kikirdak kismi cok cıkık kabarik yapisik duruyor doktorum 3 haftaya kadar kendine gelir dedi sizlerin acildiktan sonra nasildi bu sekilde kalmasindan korkuyorum simdide?Geçmiş olsun,Kuafore bende gittim ama iki aylıkken,ve çok dikkkat edin Kulaklarim ameliyatli,tarakla sert bir darbe almasın diye uyardım,estetik dedim,şok olmuştu :)) kulaklarini elinle kapat ben öyle yaptım,yinede guvenemedim ama çok dikkat etti kuaför,birde fazla ısı gelmesin ıstakoz gibi kıpkırmızı olup alev alev oluyor kulak,benimkier öyle olmuştu,ben birde at kuyruğu yaptırdım,kulaklar kırmızı sanki benim değil gibilerdi:) muhakkak soyle kuaforune,ben hala söylüyorum çok dikkat ediyorlar,çekinme utanma
Geçmiş olsun,benim açılınca tostombis gorunuyodu,yapisikti ama torpilenen yerler daha yoğun sismisti,3 hafta sonra ise gittim,kimse anlamıyorsunuz,ben bakınca sis gibi geliyordu da arkadaslar düzelmiş diyordu,Tesekkur ederim sargilarim acildi 1 gun oluyor daha ama hic istedigim gibi gozukmuyor kikirdak kismi cok cıkık kabarik yapisik duruyor doktorum 3 haftaya kadar kendine gelir dedi sizlerin acildiktan sonra nasildi bu sekilde kalmasindan korkuyorum simdide?
Bende yazin olmayi düşünüyorum . Sonuclardan haberdar ederseniz cok sevinirim .Amaliyatnızı oldunuzmu bilmiyrum ama ben iple olcktm ama çok fazla memnuniyetsizlik vardi açktan olcm ankara ünv. Tıp fal. Cebeci hastanesnde 18 yaş üstü oldugum icn her şey dahl 1.280 tl ye olcm arayp gün vercekler umarm iyi eçer herkesn amaliyatı ve sonrasi