Tesekkur ederim ☺peki normal halini ne zaman almaya basliyor 1 2 hafta sonra mi yoksa daha fazla mi biraz acilma soz konusu oluyor mu bana cok yapisik geliyorda.
Benim iyiyilesme surecim uzun sürdü,doktorda söyledi geç işliyor süreç dedi,benim 3 aydan sonra açılma oldu,önceleri çok yapisikti,annem çok çirkin bu boylemi kalcak diyordu,ama ben mutluydum:) açılma 6 ayı falan buldu yani 6. Aydan beri aynı,yada bana öyle geliyodur,birde uyuşukluk çok uzun sürdü,ilk 3 ay hiç hissetmiyodum nerdeyse,nisanlim dokunuyodu hissediyomusun diyordu yok diyordum sasiriyordu,ama zamanla his geldi,özellikle şekil verilen yerler de yoğundu,oda bitti,ama birazcık sanki var gibi çok az, son iki aydır uyurken bandı çıkarıyorum farkında olmadan,banda çok alıştım rahat ediyorum takınca,yastikla hala yatamiyorum geçenlerde denedim ama baskı çok oluyo yan yattığım icin ,artık yastık yok hayatımda,geçen gece uyurken bukuldu sanirim kulağım bir acıyla sicradim uyandım kulağım diye agladim,yani amt olduğum ilk uc günkü gibi bi ağrı oldu bikac dakika,hala dikkat ediyorum,benden tavsiye dikkat et,aman düzeldi odiyip bosverme,doktorlar 3 aydan sonra şekli öyle kalır açılmaz diyolar ceksen bile açılmaz diyolar da yinede çok dikkat etmeliyiz birde arada eski haline donuyo gibi gelebilir gözün alışıyor çok yapışık olmasına,bir anda o hafif açılma olunca panik oluyorsun,ben çok agladim bu yüzden,yüzlerce kulak Fotom oldu,çekip çekip arkadaşlara yolluyordum sizce nasıl diye:) o huyumu biraktim