Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Geçmiş olsun :) kime oldunuz acaba?

Geçmiş olsun :) kime oldunuz acaba?
Dr. Fevzi Yavaş gerçekleştirdi ameliyatımı, 1 hafta oldu şu anda ne Şişlik ne morluk hiçbirşey yok, zaten Öncesinde de saç bantımı çıkarmadığım için morlukları hiç görmedim, çok ilgili bir doktor, her konuda bilgilendiriyor, tavsiye ederim

Oyunca Necati Şaşmaz'ın olduğu ameliyat kulak ameliyatımıymış senelerdir dizisi oynuyor muhakkak denk gelmişimdir ama farketmemişim.

Merhaba bende 2011 yılında kulak operasyonu geçirdim nasıl işse bu, iki kulağım birden eski şeklini aldı, milimetrik açılmaları geçiyorum tipkı kendi kulaklarim yani.

Tekrar ameliyat olmak istiyorum doktor salih emre üregene gidip muayene oldum ve benimle çok iç açıcı konuşmadım

Revize ameliyatlar daha zormuş kıkırdak tahribata ugradiysa falan dedi. Hayal kırıklığı yaşadım biraz, benim gibi olanlar var mı aranızda? Şu halinden çok çok iyi olur diyor bir taraftan, aklım çok karıştı acikcasi..

Geçmiş olsun öncelikle,ınşallah en kisa zamanda bu sıkıntıdan kurtulursunuz,ali mezdegi hocayada gitmenizi tavsiye ederim,ben cok memnun kaldım kendisinden,kulaklarını gördüğüm arkadaslarda oldu,onlarda memnun,tabii kulak yapisiylada ilgili,mükemmeli aramiyorum,ve eski hali gibi olmaması beni mutlu ediyor,cok iyi arastir ikinci ameliyat sonuçta,kolay bi amt da degil,ben 5. Ayimdayim,hala cok dikkat ediyorum gözüm gibi bakıyorum kulaklara,allah kimseye ikinci amt yasatmasin

Amin, peki ameliyatını ne kadara oldun canım? Bende mükemmeli aramıyorum, hatta kafama yapışık bir kulak istemiyorum ama o kulakların açılma payını düşününce (kulak basit bir operasyon ama maalesef ameliyat sonrası açılma, yaşlılığa bağlı açılma) bunların yaşanacak olduğu bir organ, bu yüzden elinden geleni yapsın doktor, yapışsın nasılsa illa ki açılacak, hani ben şimdi doğal, çok yapışık istemiyorum diyorum şuan ki halinden 2. cm geriye alınmış kulaklar da beni tatmin etmez açıkçası, çünkü dediğim gibi zamana bağlı açılmalarda olacak.

Bi diyorum doktor belki herkese böyle konuşuyordur, bir de bir ücreti var bu işin, sonra bana gelip te olmadı, etmedi deme diye baştan mükemmeli bekleme diye yapıyordur, alıştırıyordur..

Lokal anesteziyle bile yapılabilen ama başarı sonucu ne kadar da düşük olan bir ameliyatmış şu otoplasty maalesef, benim erkek kuzenim 18 yaşını doldurmadığı için Edirne de bir devlet hastanesinde hiç bir ücret ödemeden oldu ameliyatı, üstelik bana göre kulakları hem büyük, hem daha fazla kepçeydi ama sonuç mükemmel bence, hiç bir açıklık, asimetri görüntü yok. Şans mıdır nedir? Doktorla ilgisi olduğu kadar kulağın doku yapısı ile de ilgili gibi görünüyor. Kıkırdak yapısı mı esnek oluyor da açılmalar oluşuyor hiç anlamadım?

OTE="smuwiLa, post: 38189394, member: 235714"]Amin, peki ameliyatını ne kadara oldun canım? Bende mükemmeli aramıyorum, hatta kafama yapışık bir kulak istemiyorum ama o kulakların açılma payını düşününce (kulak basit bir operasyon ama maalesef ameliyat sonrası açılma, yaşlılığa bağlı açılma) bunların yaşanacak olduğu bir organ, bu yüzden elinden geleni yapsın doktor, yapışsın nasılsa illa ki açılacak, hani ben şimdi doğal, çok yapışık istemiyorum diyorum şuan ki halinden 2. cm geriye alınmış kulaklar da beni tatmin etmez açıkçası, çünkü dediğim gibi zamana bağlı açılmalarda olacak.

Bi diyorum doktor belki herkese böyle konuşuyordur, bir de bir ücreti var bu işin, sonra bana gelip te olmadı, etmedi deme diye baştan mükemmeli bekleme diye yapıyordur, alıştırıyordur..[/QUOTE]
Bende ikinci ameliyati olmuştum canim ust kisimda hafif acilma oldu diye olmadan once uc dort doktorla görüştüm hicbiri bana oyle bisey demedi ama fiyat olarak revizyon oldugu icin daha fazla soylediler acilma o kadar fazlaysa ameliyati yapan doktorne dedi peki. Kikirdak iyilesmeden ust uste olan ameliyatlar tehlikeli diye okumuştum cok fazla takıntı yapiyorsan baska doktorlara sor canim sonucta ameliyat zor

walla iyi olması tamamen şans heralde, devlet hastanesinde ücret ödemeden kısmen daha az ücretle olup çok iyi sonuca ulaşan da var, bizim gibi yüksek ücret ödeyip başarıya ulaşamayan, gerekli ise 2.ameliyatı olan da var,
Allah iyilikler versin herkese
bende 2. ameliyatı olmak istiyorum, ama dediğiniz gibi daha çok acısı olur diye de korkuyorum.
@ecebanın dediği gibi bende de üst kısımlar açılma var, eceba, 2.ameliyatı aynı doktora mı olmuştunuz, yinede memnun değilsiniz değilmi,

Bende ikinci ameliyati olmuştum canim ust kisimda hafif acilma oldu diye olmadan once uc dort doktorla görüştüm hicbiri bana oyle bisey demedi ama fiyat olarak revizyon oldugu icin daha fazla soylediler acilma o kadar fazlaysa ameliyati yapan doktorne dedi peki. Kikirdak iyilesmeden ust uste olan ameliyatlar tehlikeli diye okumuştum cok fazla takıntı yapiyorsan baska doktorlara sor canim sonucta ameliyat zor[/QUOTE]

Ben en son bugün Ali Mezdeği hocayla görüştüm. Saçımı toplatıp elime de bir ayna tutuşturdu aynen böyle olacak dedi. Kulaklarımı incelerken senin ilk ameliyatını kulak burun boğaz uzmanı mı yaptı, estetik cerrah mı dedi işinin ehli, onlar yeni yeni öğreniyorlar dedi. Bir çeşit kobay gibi hissettim kendimi, bir önceki Salih beyle olan görüşmemi de anlattım. Salih bey' in açıklama yapamamasından dolayı muallakta kalmamdan bahsettim, Salih bey' de yeni genç bir arkadaşımız dedi. Doktor bana operasyonu aşama aşama anlattı ve %98 başarılı bir operasyon olacak, %100 kimseye garanti veremem yukarı da Allah var önce ama ben elimden geleni yapacağım dedi.

Kendi hastalarından bahsetti, şuana kadar açılma sorunu ile karşılaşan hastam yok mu? Var, ama minik açılmalar, ki biz bunu hiç bir bedel almaksızın revizyona alıyoruz dedi. Bugün istesem bugün ameliyat olacaktım, şuan ayın 19 için anlaştık, dua edin bana hayırlısıyla inşallah başarılı sonuçlar alayım, mutlu mutlu ayrılıp devam edeyim hayatıma..

Ben de sonunda kurtuldum 3. Ameliyatımdan sonra bu dertten benim doktorum izmir egede Yiğit Özer tiftikçioğlu ve çok başarılı bi doktordur kendisi 3. Kesiz ameliyat olmamın sebebi ise şu okadar asimetrik kulaklarım vardı ki o ilk sonucu çıkarması bile mucizeydi ama olanlar bilir beklentiyi yüksek tutup daha da iyisini istiyoruz bende daha ıyı olabilir dedim ve tamamen yapışık kulak istiyordum çunku yapışık olmazsa tek kulağım bile kendi başına simetrik bi kulak değildi. Hoca işinin ehli resmen 2. Ameliyatım basarısızdı çunku doktorumun basını agrtıp ısrarlarım üzerine sonuç alamayız daha erken demesine rağmen gittim ameliyat oldum hocamın dedıgı de oldu biraz daha gerye yattı ama yeterli olan değildi benim için ve ben yine gittim doktoruma bidaha istediğimi belirttim bnim yapışık olmasına taktıgımı anlamıstı çunku ve ben bi erkeğim 0 numara saçta hile mükemmel gozuken bi kulak istiyordum ve oldu Allahın izniyle neyse 8 ay sonra gittim ve bi kaç gün önce ameliyatımı oldum doktor mükemmel bi iş çıkardı biri anyaya bri konyaya bakan kulaklarımı ikisini tam anlamıyla birbirine simetrik yaptı ve bana özel dikiş tekniği uyguladı üst kısımı yapıştırmak için, kendinden okadar emindi ki kulağımı istediği şekile sokacağına oğlum emin misin ben yapıp seni bu dertten kurtarırım ama eminsin değil mi diye bana sordu ve bu yelken kulklarımın üst kısmını esneme yapınca 1,2 mm boşluk kalıcak şekilde yaptı benim istediğimde buydu zaten. Çok şükür bitti artık. Merak ettikleriniz varsa ben burdayım iyi geceler herkese

Gec

Ben en son bugün Ali Mezdeği hocayla görüştüm. Saçımı toplatıp elime de bir ayna tutuşturdu aynen böyle olacak dedi. Kulaklarımı incelerken senin ilk ameliyatını kulak burun boğaz uzmanı mı yaptı, estetik cerrah mı dedi işinin ehli, onlar yeni yeni öğreniyorlar dedi. Bir çeşit kobay gibi hissettim kendimi, bir önceki Salih beyle olan görüşmemi de anlattım. Salih bey' in açıklama yapamamasından dolayı muallakta kalmamdan bahsettim, Salih bey' de yeni genç bir arkadaşımız dedi. Doktor bana operasyonu aşama aşama anlattı ve %98 başarılı bir operasyon olacak, %100 kimseye garanti veremem yukarı da Allah var önce ama ben elimden geleni yapacağım dedi.

Kendi hastalarından bahsetti, şuana kadar açılma sorunu ile karşılaşan hastam yok mu? Var, ama minik açılmalar, ki biz bunu hiç bir bedel almaksızın revizyona alıyoruz dedi. Bugün istesem bugün ameliyat olacaktım, şuan ayın 19 için anlaştık, dua edin bana hayırlısıyla inşallah başarılı sonuçlar alayım, mutlu mutlu ayrılıp devam edeyim hayatıma..[/QUOTE]

Geçmiş olsun öncelikle,ben yaz dönemi kampanyali olmuştum 2500 normalde 3500 falandi sanirisanirim ama doktor bey o konuda anlayışlı bir insan,seninle konuştuklarıni bana da soylemisti,%100 diyemem bunu diyen yalan söyler bazi kulaklar açılma yapabiliyor ve bu amt olmadan bilinemez,% 98 falan demişti,benim4 ay bitti beşinci ayın içindeyim,geçen ay kontrole gittim 3. Ay bitince %99.999.... Bu şekilde kalcak kulakklarin allahtan bisey olmazsa dedi,ilk görüşmeye gittiğimde ayna vermişti bu şekilde olcak deyip göstermişti,suan o gösterdiği gibi cok sukur,tabii ıki kulak birbirinin ayni değil sol daha küçük o yüzden daha çıkık gibi,zaten birebir bi ayni kulak değildi istedigim,kepcelik gitsin yeterdi,ınşallah açılma olmaz böyle devam ederim,zor bi süreç,bogazli kıyafet giyemiyorum Kulaklarim aciyor,sert değerde Biyere açıyor,ama bunlarda düzelir,en önemlisi sozumde ve nişanimda at kuyruğu topuz yaptırdım,kuaforede anlattim estetik olduğumu inanamadı hiç belli değil dedi dikkatlice banyoda anlayabildi ve kulaklarıma dikkat etti zarar vermemek için,ınşallah sende cok memnun kalirsin,merak ettiğin bisey varsa sorabilirsiniz

Evet, benimde 4 ay sonra düğünüm olacak inşallah, 3 çocuğun olsun diyor :)
Canım tam olarak iyileşmesi 1 seneyi bulur. Benim kaç ay geçmişti hafif uyuşukluk vardı mesela kulaklarım da, sertti dediğin gibi ben operasyon sırasında ağrı duyuyor musun onu merak ediyorum açıkçası, iğneden bile tırsan bi insanım öncekini genel anestezi altında olmuştum şimdi dayanabilirmiyim bilmiyorum korkuyorum :S

Bu kulak sorunu nekadar fazla insanda varmış böyle. Benim kulaklarda kepçe, saçımı hiç toplamıyorum, hep kapatıyorum , ameliyat düşünmüştüm bi ara ama korkuyorum tabi doğal olarak, sonuçta ne çıkacak diye.

Arkadaşlar revizyon ameliyatları en az 6 ay sonra mı oluyor ecebanın dedikleri de o yönde idi

Kalemle cizicem ameliyata hazırlık dedi,çizdi meğer iğne vurmuş hiç hissetmedim,korktugumu biliyordu çaktırmadan iigne vurdu,operasyonda bisey hissetmedim zaten bol kahkahali bi amt oldu,o dönemde erkek ark la gitmiştik,ne zaman istiyceksin diye sorup sıkıştırmisti,sozlenince gittik mutlu oldu yurt dışında olmazsa dugunumuzede geleceğini söyledi,esprili birisi,ılkay bey var asistanı oda rahat biri,benimde 5 ay var düğüne ınşallah böyle devam eder sende mutlu olursun amt sonrasinda

Merhaba geçmiş olsun ben de ikinci ameliyat stresini hiç yaşamak istemiyorum ama açılma oldu malesef nezmaan olmamız gerekiyor sonuç almak için siz ikinciyi erkenden olduğunuz için 3. Oldunuz diye anlıyorum doğru mu acaba
Bu arada bende çok bilindik bir doktora oldum ama malesef açılma oldu revizyon ameli 3 aydan sonra konuşuluyormuş 1ay kadar sonra tekrar muayene olucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…