- 14 Aralık 2014
- 6
- 0
- 33
Tesekkur ederimm saolungeçmiş olsun canımm .. Yeni görünüşünle yeni yılda mutluluklar sana
Saol canim :) hangi hastane olduğunu biliomusunMerhaba kocaeli de bir bayan doktoru çok methedityorlar Nilgün hanım idi ismi isterseniz bir görüşün
hadi bakalımm şimdiden geçmiş olsunn korkma herşey daha güzel olcakBende bugün estetik operasyon oluyorum diş hekimine gidemeyen ben ne yapacağım bakalım..
hadi bakalımm şimdiden geçmiş olsunn korkma herşey daha güzel olcak
opere sonrasında da paylaşım yaparsan sevinirim canım.Umarım dediğin gibi olur..
opere sonrasında da paylaşım yaparsan sevinirim canım.
nasılsınn ?2. ameliyatım olacak, ilkini 3 sene falan önce kbb uzmanına genel anestezi altında olmuştum, bilmiyordum? Kızlar kesinlikle Kbb uzmanına estetik operasyonlar olmayın, olmayın, olmayın diyorum kesinlikle..
nasılsınn ?
malesef.Saol canim :) hangi hastane olduğunu biliomusun
Geçmiş olsun canim,ınşallah hep memnun kalirsin,bende amt esnasında solda acı hissettim biraz uyusturmak için bisey yapmislardi,benimde cok yapisikti sonra açıldı agrin içteki sargı alınana kadar olabilir,ağrı kesici bile fayda etmemişti bende,ama o içteki sargilar acitiyodu,onlar çıkınca acayip rahatlistim,o günleri hatırlamak istemiyorum 5 ağustos miladim oldu,ınşallah Seninde bugun olur,agrin olursa sarginin çıkacağı günü dusun,sabret ben cok aglamistim acıya hiç dayanamam,o şekilde fotolarimi cekmistim hepsi bi ani oldu arada bakıyorum:)Sen bu yorumu yazdığında benim daha tek kulağım bitmemisti :)
12:35'te ordaydim hemen içeri aldılar. Lokal Anesteziyi uyguladilar saat 12:50 di. Tamamen bittiğinde saat 15:30'u geçmişti. Baya uzun sürdü anlayacaginiz, uyusturma sırasında çok hafif ağrı hissettim operayon sırasında da ara ara hissettim normalde olmuyor dedi doktor, hatta bi enjeksiyon daha yaptılar ben biraz yapısal olarak acıya karşı hassasmisim, sonra baya baya ağrım oldu hala da var. Sağ kulağımdan başladılar bittiğinde gösterdiler çok yapisikti açılma payı var tabii inşallah tamamen iyilestiginde memnun kalırım çıkacak sonuçtan..
Geçmiş olsun canim,ınşallah hep memnun kalirsin,bende amt esnasında solda acı hissettim biraz uyusturmak için bisey yapmislardi,benimde cok yapisikti sonra açıldı agrin içteki sargı alınana kadar olabilir,ağrı kesici bile fayda etmemişti bende,ama o içteki sargilar acitiyodu,onlar çıkınca acayip rahatlistim,o günleri hatırlamak istemiyorum 5 ağustos miladim oldu,ınşallah Seninde bugun olur,agrin olursa sarginin çıkacağı günü dusun,sabret ben cok aglamistim acıya hiç dayanamam,o şekilde fotolarimi cekmistim hepsi bi ani oldu arada bakıyorum:)
çokkk geçmiş olsunnn cnmSen bu yorumu yazdığında benim daha tek kulağım bitmemisti :)
12:35'te ordaydim hemen içeri aldılar. Lokal Anesteziyi uyguladilar saat 12:50 di. Tamamen bittiğinde saat 15:30'u geçmişti. Baya uzun sürdü anlayacaginiz, uyusturma sırasında çok hafif ağrı hissettim operayon sırasında da ara ara hissettim normalde olmuyor dedi doktor, hatta bi enjeksiyon daha yaptılar ben biraz yapısal olarak acıya karşı hassasmisim, sonra baya baya ağrım oldu hala da var. Sağ kulağımdan başladılar bittiğinde gösterdiler çok yapisikti açılma payı var tabii inşallah tamamen iyilestiginde memnun kalırım çıkacak sonuçtan..
geçmiş olsun, nerede ameliyat oldunuz,3 yıl sonra dejavu yaşadım :)
Operasyon hiç bişeymiş kulaklarım yanıyor şuan resmen, başım, boynum ağrıyor uyuyamadım..
Evet, sargıların basıncından dolayı ağrı bu kadar oluyor, hafiften bandanayı düzeltiyorum ucunu kaldırıyorum kulakta baskı azaldığı için rahatlıyor..
Çok teşekkür ederim canım. .çokkk geçmiş olsunnn cnm
geçmiş olsun, nerede ameliyat oldunuz,
geçmiş olsun.Bu siteye yeni uye oldum ve bu basliktaki her seyi okuyup arastirdim. 1 yildir bu ameliyati olmak icin uygun doktor ve gunu bekliyodum sartlarin olgunlasmasi icin. 3 doktorla gorustum. Ikisi kbb biri estetisyen. Kbb doktorlari hemen yat yarin kulaklari burnu yapalim tarzi konustular hic hosuma gitme. Bir gun salih emre uregenden randevu aldim. Muayene ucretsizdi. Gittim gorustum icime sindi. Ama tabi her zaman bi suphe oluyor. Carsamba gittim pazartesi sabah bosuz isterseniz olabilirsiniz dediler. Ben yine de ailemle gorusmeden tamam demek istemedim. Fiyati 2750 tl oldugu icin ailem ne grrek var kbb doktoruna ol tarzi konustular onlar en az 500 tl az fiyat verdikleri icin. Neyse bi sekilde karar vrrdildi pzt sabahi ablamla beraber metrobuse bindik tabi ben cok kotu oldum. Tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum falan. Neyse geldik sisliye tekrar doktorla gorustuk. Fotolarim cekildi nasil bir kulak olucak onlari konustuk. Benim kulagimin ustu cok acik oldugu icin en geride ve en yapisik olmasini istiyorum cunku 25 yildir bu sorunla yasiyorum ve zaten azcik da.olsa acilma olucak. Doktor sana sole yapalim boyle yapalim tarzi kulaklar ve fotosopla benim kulaklarimi gosterdi. Ben olabilcek en geride kulaklari istiyodum. Neyse ameliyata girdim cok mutsuzdum asiri kotu olucak kesin begenmicem diye sora uyusturdular o sirada hala titriyorum ve canim azicik yandi. Tvden aski memnu izlerken operasyon basladi. Bir kulagimdan digeri buyuk oldugu icin buyukten basladi doktor. Bir saatten fazla surdu tek kulagim. Daha sonra doktor kaldirp kulagimi gosterdi. Hatta ablam da icerden gelip kapidan bakti. O ani hayatim boyunca unutmicam cunku o kepce kulak normal geride ve yapisik duruyodu. Inanilmaz sevindim aglicak gibi oldu. Tekrar yattim ayni kulaga biraz daha devam ettiler. Bittikten sora kalkip tekrar baktim. Gayet guzel gorunuyodu. Sonra diger kulaga gecildi. O da cok guzel oldu. Ikisi de bittiktek sonra doktor bey beni kaldirip iksiine de bakti simetri aciklik. Ayna verdi kendimi taniyamadim. Ablamla ikimiz inanilmaz mutluyduk. Neyse amt bitti. Metrobusle evimize donduk. Iki tane agri kesici ictim. Receteme verilen ilaclari aldim. Aksam uzeri biraz kanamam oldu sordum normalmis. Saat 9dan sora bir agri bastirdi inanamazsiniz. Uyucam korkudan uyyaymiyorum. Yemek yesem yiyemiyorum ole bi his. Agri kesicilerle biraz hafifledi ben o sirada dalmisim. Dik yastiklarla hafif oturur pozisyonda yattim. Sabah gidip bandajlarimi actirdim. Inanilmaz rahatladim resmen aciyi onlar yapiyomus. Doktor kontroletti hr sey iyi dedi. Pansuman yapti bir ince sargi bezi koydu uzerine medikal bandaj sardi doktora keske olmasaydim dedim cunku aci cektim. Bunu ilk gun gelip.solemeyen hasta yok dedi guldu. Rahatladim bende . Hic agrim olmadi ama uzerimde bir yorgunluk vardi o yuzden eve gittim dinlendim. Suan 3.gunumdeyim gayet iyim birazdan dus alicam pansuman yapicam. Olmak isteyen varsa salih emre uregen ve cigdem hanim gercekten iyiler. Suan kulaklarim cok sis odemli ve yapisik duruyo. Bi haftaya kadar inerler. Benim kadar korkak bile olduysa baskalari hayli hayli olabilir. Isallah bu acilaru sacimi topladigimda hemen unutucam grrcekten fon cektirmekten fenalik gelmisti. Sormak istediginiz bisi varsa yazin.
geçmiş olsun.
bandajları ertesi gün mü açtırdınız bir gün sonramı.