Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Sen bu yorumu yazdığında benim daha tek kulağım bitmemisti :)

12:35'te ordaydim hemen içeri aldılar. Lokal Anesteziyi uyguladilar saat 12:50 di. Tamamen bittiğinde saat 15:30'u geçmişti. Baya uzun sürdü anlayacaginiz, uyusturma sırasında çok hafif ağrı hissettim operayon sırasında da ara ara hissettim normalde olmuyor dedi doktor, hatta bi enjeksiyon daha yaptılar ben biraz yapısal olarak acıya karşı hassasmisim, sonra baya baya ağrım oldu hala da var. Sağ kulağımdan başladılar bittiğinde gösterdiler çok yapisikti açılma payı var tabii inşallah tamamen iyilestiginde memnun kalırım çıkacak sonuçtan..

Geçmiş olsun canim,ınşallah hep memnun kalirsin,bende amt esnasında solda acı hissettim biraz uyusturmak için bisey yapmislardi,benimde cok yapisikti sonra açıldı agrin içteki sargı alınana kadar olabilir,ağrı kesici bile fayda etmemişti bende,ama o içteki sargilar acitiyodu,onlar çıkınca acayip rahatlistim,o günleri hatırlamak istemiyorum 5 ağustos miladim oldu,ınşallah Seninde bugun olur,agrin olursa sarginin çıkacağı günü dusun,sabret ben cok aglamistim acıya hiç dayanamam,o şekilde fotolarimi cekmistim hepsi bi ani oldu arada bakıyorum:)

3 yıl sonra dejavu yaşadım :)
Operasyon hiç bişeymiş kulaklarım yanıyor şuan resmen, başım, boynum ağrıyor uyuyamadım..
Evet, sargıların basıncından dolayı ağrı bu kadar oluyor, hafiften bandanayı düzeltiyorum ucunu kaldırıyorum kulakta baskı azaldığı için rahatlıyor..

çokkk geçmiş olsunnn cnm

geçmiş olsun, nerede ameliyat oldunuz,

geçmiş olsun.
bandajları ertesi gün mü açtırdınız bir gün sonramı.

geçmiş olsun.
bandajları ertesi gün mü açtırdınız bir gün sonramı.

Ertesi gün açıldı bana gece takın dediler ama ben o gün taktım yine saçlarım kötüydü zaten

Bandaji sadece gece kullan dedi. Bazi doktorlar 3 4 gün takın sürekli olarak diyorlar ama her doktorun tedavisi farkliymis sanırım. .

Yalniz doktorun asistanı pansumandan sonra sağ kulağında kızarıklık fazla normalde öyle olmaması lâzım dedi korktum tabii gece yattım sabah bi kalktım kulağım feci derecede görünüyor yüzümde şişmiş hemen doktoru aradım resimlerini gönderir misin dedi gönderdim endişeye gerek yok dedi bi krem almamı söyledi onu sürdüm inşallah düzelir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…