Bence bekle biraz ben memnunum su halinden milletin kulağını görünce iyi diyorum,ama cok guzel kulaklar var daha geride onları görünce benimki biraz aralıklı gibi geliyor,sanırım buna cok takıntı yapmışız,sen biraz daha yapışık olsun İstiyosun sanırım,ali hoca en doğru kararı verir canim içini ferah tut,kulak yapısı herkeste farklı hatta kikirdaklarimiz her ıki kulakta farklı benim sol daha esnedi sağa göre mesela,bu doktordan değilde bizlerin dokusundan kaynaklı sanırım,tek kulağı acilanlarda oluyo kulak işi zor,resim yollarmisin yakından bi yorum yapiyim canim,diger resimlerinde gayet normal duruyordu ınşallah istediğin gibi olur,gelişmeleri bana yazarsin,bende merak ediyorum bende 6. Ayda kontrole gitcemR rkndmt merhaba canım, evet 3ay bitince süreç toplarlar ozaman görüşelim dedi bende 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım.
benm 2 kulak arasında fark var bariz, bende revizyon olmak istemiyorum ama enaz kaç ay sonra revizyon olunuuyo onu da bilmiyorom olurken hiç böyle hayal etmemiştim, saçımı topluyorm açıkçası oamaç için ameliyat olmuştum ama toplayınca fark belli şuan.
canım, benim hocayı yada ameliyatı kötüleme gibi bir niyetim yok, forumda da okuyoruz aynı doktorlara olup çok memnun olanda var ol(a)mayan da, ama olmadıysa da olmamıştır, kimse ikinci ameliyatı olmak istemez, benm iki kulağım ilk başta simetrik de değildi ikisinin de simetrik olmasını beklemiyorm fakat şuanda teki hiç istediğim, hayal ettiğim gibideğil kepçe olma yolunda ilerliyor, enson kontrole gittiğimde ali hoca da farklı olduğnu kabul etti, 3aydan sonra revizyonları görüşüryoz dediği için 1 aysonra kontrole gidicem haberdar ederim.
benim için doktor yağtığı işin arkasında durursa iyi doktordur,ilk seferde başarıya ulaşması tabiki çok güzel ama olmayanı yada ol(a)mayanı da düzeltirse yinede de iyi doktor olmasında birşey kaybedilmez benim düşüncem.
Bak kardeşim kepçe kulaklıyken nasıl yaşıyorsan 8 ay daha sabreh ve 8 ay sonra ol ameliyatını 3 ay falan değil 6 ay bile erken 6 ayda eski elastik yapısına ulaşmıyor çunku kulak 8 ayda %90 yumuşuyor ve sonuç alabiliyorsun kulağın açılması normal herkesde olan bişey ama sen istediğin kapatılmayı elde edememişsin sanırım sabret ve 2 . Yi sabırla bekle çok nadir kulak ameliyatında tek seferde sonuç almak, iyi bir kulak ve hayalindeki kulağa kavuşmak için 2. Hatta gerekirse 3. Ameliyatı bile olmalısın iyi gecelerMerhaba geçmiş olsun ben de ikinci ameliyat stresini hiç yaşamak istemiyorum ama açılma oldu malesef nezmaan olmamız gerekiyor sonuç almak için siz ikinciyi erkenden olduğunuz için 3. Oldunuz diye anlıyorum doğru mu acaba
Bu arada bende çok bilindik bir doktora oldum ama malesef açılma oldu revizyon ameli 3 aydan sonra konuşuluyormuş 1ay kadar sonra tekrar muayene olucam bakalım
Peki teşekkürler yalnızcerrahlar yoğun aynı zamanda yaptıkları işe de güvendikleri için 3 ameliyat yapacak doktorçok az bulunurBak kardeşim kepçe kulaklıyken nasıl yaşıyorsan 8 ay daha sabreh ve 8 ay sonra ol ameliyatını 3 ay falan değil 6 ay bile erken 6 ayda eski elastik yapısına ulaşmıyor çunku kulak 8 ayda %90 yumuşuyor ve sonuç alabiliyorsun kulağın açılması normal herkesde olan bişey ama sen istediğin kapatılmayı elde edememişsin sanırım sabret ve 2 . Yi sabırla bekle çok nadir kulak ameliyatında tek seferde sonuç almak, iyi bir kulak ve hayalindeki kulağa kavuşmak için 2. Hatta gerekirse 3. Ameliyatı bile olmalısın iyi geceler
nerede ameliyat olmak istiyorsunuz, istanbul-kocaeli-izmir- g.antep belirtirseniz ona göre cevap dönüşleri olur mutlaka, aktfi bri başlık herkes paylaşımda bulunuyor.tanıdık sağlam bi doktor var mı bide maliyeti ne kadar biraz tedirginim yardımcı olumusunuz
bence sana öyle geliyor kulak kıvdırım olduğu sürece kepçe değilsin demektir kulak kıvrımın tam anlamıyla belirgin kılak kıvrımı olmayan dümdüz olanlarınki kepçedir tam anlamıyla sen kurtulmussun kepçeliktenBen ikinci ameliyati olmak istiyorum.5 ay oldu ameliyat olali.kulagimda acilma var diye gittim gorustum doktorla fakat kulaklarimin iyi oldugunu normal gorundugunu ben alisamadigim icin oyle dusundumu soyledi fakat ben hala acik oldugunu dusunuyorum baska bir doktora gitmek istiyorum.sizce de olmalimiyim
bence sana öyle geliyor kulak kıvdırım olduğu sürece kepçe değilsin demektir kulak kıvrımın tam anlamıyla belirgin kılak kıvrımı olmayan dümdüz olanlarınki kepçedir tam anlamıyla sen kurtulmussun kepçelikten[/QUOTE
İlk halini de gönderir misiniz bu arada hangi doktora ameliyat oldunuz geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur
cansuturkuaz1453 kulak kıvrımı olmamk ne demek onu anlayamadım
Evet hemen bi su icip ciktim ama dinlenmek istesem de kalirdim musaitti 2750ydi normal.fiyati nakitte saolsun indirim yaptilar 2500e oldumslm sisste çok geçmiş olsun bende olmak istiyorum ama korkuyorum açıkçası hiç ameliyat olmadım şuan g.antep te doktor araştırması yapıyorum tedirginim biraz canm sana sorum olacak ne kadara oldun ameliyattan sonra hemen eve mi çıktın
Okursaniz salih emre uregenin kliniginde oldum hastane degil ozeldiözel bir hastahanede mi oldun yoksa devlet mi canm